- 26 Temmuz 2017
- 4.218
- 8.845
- 158
- 31
- Konu Sahibi turuncu agac
- #3.881
Ben görüyorum inşallah yarına daha da koyulaşırArkadaslar testimde sanki silik çizgi görüyorum bir yorumlarmısınız rica etsem .Bat 5 agustostu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben görüyorum inşallah yarına daha da koyulaşırArkadaslar testimde sanki silik çizgi görüyorum bir yorumlarmısınız rica etsem .Bat 5 agustostu
Aynı kaderi paylaşıyoruz kuzum inşallah hakkımızda hepimizin hayırlısı olur diğer aya artık odaklanacağız bakalımMalesef beta 4e düşmüş ki zaten kanamamda devam ediyor
Hamilelik belirtisi gibi geldi bana da burda okuduğum kadarıylaKızlar herkese merhaba Listede bende varım bir şey merak ettim sormak istiyorum cevap verirseniz sevinirim Adetime 1 hafta var, normalde akıntısı olan biri değilim. Progestan kullanıyorum onun akıntısını biliyorum böyle beyaz kalıntı gibi dökülüyor. Ama bn çok özür diliyerek farkettiğim akıntı şu şekilde iç çamaşırımda sarı gibi gözüküyor parmagıma aldığımda beyaz süt kesiği gibi ve düzenli bişekilde geliyor bu akıntı arada şeffafda geliyor. Şimdi hamilelik bekirtilerinde buda var mı araştırıyorum sizede sormak isterim? Bebek denemelerinde oldugum için ve daha önce basıma gelmediği için merak ettim. Birde başka belirti olarak sayarsak sağ kasığım özellikle çok ağrıyor ve sağ bacağım ağrıyor bugünde bunu farkettim. Çok uzun oldu kusura bakmayın
Maaşallah. Umarım güzel haberlerinizi almaya devam ederiz.Canım bu sabah gittim cok şükür karından gözüktük 10 gün sonra kalp için gel ddi
Yumurtlama zamanın ne zamandi canımKızlar herkese merhaba Listede bende varım bir şey merak ettim sormak istiyorum cevap verirseniz sevinirim Adetime 1 hafta var, normalde akıntısı olan biri değilim. Progestan kullanıyorum onun akıntısını biliyorum böyle beyaz kalıntı gibi dökülüyor. Ama bn çok özür diliyerek farkettiğim akıntı şu şekilde iç çamaşırımda sarı gibi gözüküyor parmagıma aldığımda beyaz süt kesiği gibi ve düzenli bişekilde geliyor bu akıntı arada şeffafda geliyor. Şimdi hamilelik bekirtilerinde buda var mı araştırıyorum sizede sormak isterim? Bebek denemelerinde oldugum için ve daha önce basıma gelmediği için merak ettim. Birde başka belirti olarak sayarsak sağ kasığım özellikle çok ağrıyor ve sağ bacağım ağrıyor bugünde bunu farkettim. Çok uzun oldu kusura bakmayın
İnşallah sağlıklıdır ve dediğiniz gibi koyulasır yarın testi tekrarlayacagım :)Ben görüyorum inşallah yarına daha da koyulaşır
Yaaa benim doktorum aşırı soğukkanlı perşembeye çağırdı beni. En son sadece kan verdim işte 5+6da çağırdı. Hcg n kaç canım.Canım bu sabah gittim cok şükür karından gözüktük 10 gün sonra kalp için gel ddi
Fotosunu atsanaŞimdi bende buraya yazacaktım yaptım canım negatif Mucizemmm16
Hadi bakalım hayırlı olsuun inşallahNormal testi yaptım pazartesi vermeye gidecegim.Çok mutluyumm
Fotosunu atsana
Aynı belirtıleri bende yasadım yazmıştım zaten bugun silik çizgi gördüm ama daha tam kesin olnadıgı için bişey diyemiycem.Kızlar herkese merhaba Listede bende varım bir şey merak ettim sormak istiyorum cevap verirseniz sevinirim Adetime 1 hafta var, normalde akıntısı olan biri değilim. Progestan kullanıyorum onun akıntısını biliyorum böyle beyaz kalıntı gibi dökülüyor. Ama bn çok özür diliyerek farkettiğim akıntı şu şekilde iç çamaşırımda sarı gibi gözüküyor parmagıma aldığımda beyaz süt kesiği gibi ve düzenli bişekilde geliyor bu akıntı arada şeffafda geliyor. Şimdi hamilelik bekirtilerinde buda var mı araştırıyorum sizede sormak isterim? Bebek denemelerinde oldugum için ve daha önce basıma gelmediği için merak ettim. Birde başka belirti olarak sayarsak sağ kasığım özellikle çok ağrıyor ve sağ bacağım ağrıyor bugünde bunu farkettim. Çok uzun oldu kusura bakmayın
Hala kasık ağrım var ama ya psikolojik galibaFotosunu atsana
Kuzum Lh testlerinde yumurtlama göremediğim için (pcos) bu ay aşılama denedik gecen hafta bugün gece çatlatma iğnesi oldu pazarteside aşılama oldu yani adetmin 15. Günü aşılama gerçeklestiYumurtlama zamanın ne zamandi canım
Yumurtlama gününü biliyor musun canimHala kasık ağrım var ama ya psikolojik galiba
Pazartesi günü test yap canim belki çıkarKuzum Lh testlerinde yumurtlama göremediğim için (pcos) bu ay aşılama denedik gecen hafta bugün gece çatlatma iğnesi oldu pazarteside aşılama oldu yani adetmin 15. Günü aşılama gerçeklesti
Yaa hayırlı olsun canım inşallah sağlıklıdır ve sana tutunur Yazdığını görmedim canım. Umutlanmak istemiyorum tabi sadece daha önce basıma gelmedi acaba mı soru işaretleri var kafamda okadar hakkımızda hayırlısı olsnAynı belirtıleri bende yasadım yazmıştım zaten bugun silik çizgi gördüm ama daha tam kesin olnadıgı için bişey diyemiycem.
Kuzucum pzartesi 9. Gün çatlatma iğnesi oldugum için etkisi olabilir diye biraxdaha bekliyeceğim inşallah vardırPazartesi günü test yap canim belki çıkar
Evet canım 28 Temmuzda pik gördümYumurtlama gününü biliyor musun canim