- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.761
Evet canım bende pazartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla pazartesi yapacağım bende bu zamana kadar hiç yapmadım testPazartesi yapicam canım. Ateş basması elim ayağım alev alıyor kasığımda arada sırada ağrı girip çıkıyor ve sık idrar. Sende var mı belirtiler yaptın mı test
Ben yaptım test silik çizgi çıkıyor ama tatmin olamıyorum net görmek istiyorumEvet canım bende pazartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla pazartesi yapacağım bende bu zamana kadar hiç yapmadım testbende de ateş basması var ama sıcaklardan mı yoksa belirti mi çözemedim ama dün kasıklarım çok ağrıdı bugün de ara ara ağrıyor sık idrar yumurtlamadan beri var bende gece bile uyandırıyor onun dışında belirtim yok gibi
Yaaaaa çok sevindim canım şimdiden silik çıkıyorsa bence vardır hayırlı haberlerBen yaptım test silik çizgi çıkıyor ama tatmin olamıyorum net görmek istiyorumçok fazla yanılma oluyor
Ölçmedim ki kaybettim yine ateş ölçeri
Hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz o çift çizgileri net bir şekilde görelimYaaaaa çok sevindim canım şimdiden silik çıkıyorsa bence vardır hayırlı haberlerpazartesi daha net belli olur bence İnşallah güzel haberler alırız canım şuan heveslendim yapsam mı bende diye
Benim 37 ve 37.2 kızÖlçmedim ki kaybettim yine ateş ölçeri
İnşallah canımHayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz o çift çizgileri net bir şekilde görelim
Tabiki sende etiketleİnşallah canımTest yaptığında beni etiketleyip haber verir misin canım merak ederim
Hemen çıksın istiyorumKız dur bi daha bir hafta var testlerin idrardaki beta değerini ölçme şeyleri var belli bi değerin altındaysa çıkmıyo zaten kendini strese sokmasana durduğun yerde
Deneyeyim bakalım ovülasyonuKız daha günün var ki stres yapma bence ama istersen ovülasyon yarında yap bakalım koyulaşacak mı
Eczaneler kapalı şanslıyımHemen çıksın istiyorumçok sabırsızım ben napıcam ya
Tabi kiTabiki sende etiketle
Valla bende bilmiyorumTabi kibende şimdi ateşimi ölçtüm duştan çıkmıştım 37 çıktı yüksek mi bilmiyorum ki
Canım testini atarr mısınBen yaptım test silik çizgi çıkıyor ama tatmin olamıyorum net görmek istiyorumçok fazla yanılma oluyor
Benimde 37.2 cıkıyo hareket edince azalıyor 36.8 gibi oluyo otururken 37.2-37 4Tabi kibende şimdi ateşimi ölçtüm duştan çıkmıştım 37 çıktı yüksek mi bilmiyorum ki
Canım testini atarr mısın
Eczaneye gitmek zor geliyor diye 6 tame test sipariş verdim adete kalan süre 6 gün elde kalan test sadece 2Eczaneler kapalı şanslıyımyoksa bende öyleyim sana diyorum ama
Var canım elimde ama bu saatlerde yapılan test doğru sonuç verir mi ki bende meraklandım şimdiValla bende bilmiyorumtest yapsana varsa merak ettim simdi
Anaaa sen benden de sabırsızsınEczaneye gitmek zor geliyor diye 6 tame test sipariş verdim adete kalan süre 6 gün elde kalan test sadece 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?