- 15 Mayıs 2022
- 3.482
- 2.886
- 63
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.581
Bakalım yarın ki test nasıl çıkacakHeveslendirmek istemem ama hamileliğimde öyle akıntı olmuştu yani hayatımda ilk kez öyle olmuştu kürtajdan sonrada öyle akıntı oldu gerçi
Amin canım, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahRabbim bi daha göstermesin kuzum. Ben bir de düşük yapmıştım ondan bi kaç sene önce kimyasalda geçirince iyice kötü olmuştum bebekle ilgili konuşurken bişeyler görünce ağlamaya başlıyodum hala da öyle görünce çok kötü oluyorumkorunmayı bırakınca da her ay böyle deli gibi test yapmaya başladım işte Rabbim sağlıkla bekletmeden nasip etsin bebişlerimizi inşallah ❤❤ inşallah ta bebeğin seninledir kuzum ❤❤
İnşallah belirginleşirBakalım yarın ki test nasıl çıkacak
Bat ne zaman test yapmayı düşünüyor musunDeğilim canım yani bilmiyorum
Yok canım yumurtlama olmamış henüz, teste devam etHerkese hayırlı akşamlar ovulasyon testime bakabilir mısınız sizce bugün yumurtlama mi
Bir kaç güne olur canım devam et yapmayaHerkese hayırlı akşamlar ovulasyon testime bakabilir mısınız sizce bugün yumurtlama mi
İkisi de yok canım, sadece kaset test varErken gebelik varsa yapsana ve ya ovulasyon testi
Aynı gün yapalım seninleİkisi de yok canım, sadece kaset test varp. Tesi ye kadar bekleyeyim en iyisi olmazsa alırım regl günü adet olmazsam test yapıcam, öncesinde yapınca hayal kırıklığı falan oluyor çok üzülüyorum
Tamam teşekkürlerBir kaç güne olur canım devam et yapmaya
Benim ovu dün son kaldı bir tane yaptım pik oluyor 4 gündur yaptım 4 gün de piktiAynı gün yapalım seninle
İnşallah vardır inşallah bebeğin seninledir canımGebelik var mı oda belli değil
Merhaba benim bat 24 Ağustos beni de ekler misiniz. Ben 2016 da 4 yıllık evli iken bebek istedim ve ikinci ayda hamile kaldım hcg 12 ile öğrendim kızım 6 yaşında. Sonrasında hep korunduk.2022 Ocak ayında süpriz hamile kalmışım adet günü hcg 120 ile öğrendim ama 10 gün sonra kanamam oldu ve düştü. Temmuz ayında korunmadık ama olmadı. Bu ay nasip artık 23 Ağustos dogumgünün inşallah hediyem gelir.kızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Amin canım inşallahAmin canım, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Sen ne zaman yapıcan salı günü müAynı gün yapalım seninle
Ay bilmiyorum bana belli olmazSen ne zaman yapıcan salı günü mü
Evet erken öğrendim adetim 1 gün gecikmişti. Sizin kimyasaldan sonra bi daha ne zaman tuttu?Aaa çok üzüldüm bende yaşamıştım erken mi öğrendin
İnşallah diğer ay olurturuncu agac ben elendim İlk defa denedim ovulasyon testi kullandim olmadi, niye olmadi acaba olur sanmistim hfhah
Çok hafif çizgi var canım bat günü yenile testi foğruysa koyulaşacaktırKızlar bat a 4 gün var, sabah idrsrıyla değil akşam 5 gibi yaptım normal kaset test, sizce var mı birşey benim gözlerim mi hayal görüyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?