- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 27
- Konu Sahibi turuncu agac
- #3.561
Bence yarın kan verinKızlar bat 4 gün geçti hala adet olacak gibi değilim. Arada beyaz kıvamlı akıntı geliyor o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yarın kan verinKızlar bat 4 gün geçti hala adet olacak gibi değilim. Arada beyaz kıvamlı akıntı geliyor o kadar
Ayyy evet görüyorum yeni gorduuum kiz niye etiket yapmadın kacacakti gözümden biliyorduuumKızlar bat a 4 gün var, sabah idrsrıyla değil akşam 5 gibi yaptım normal kaset test, sizce var mı birşey benim gözlerim mi hayal görüyor acaba
Kimyasaldan sonra hemen hamile kalanlar çokmuş kuzum neden olmasın bende kimyasal geçirdim ama acayip psikolojim bozulmuştu sonra korundum bi süre bıraktımAh keşke olsa, haziran ayında da kimyasal gebelik yaşadım zaten
Aaa çok üzüldüm bende yaşamıştım erken mi öğrendinKızlar ben kimyasal gebelik yaşamışım şuan normal adet oldum çünkü
Prolaktin yüksekliği lekelenme yapar benimde 51 çıkmıştı ama ilaçla da hemen düştü. Şimdi bile dikkat ediyorum ama çünkü yükselip düşen bı hormon malesefKızlar prolaktin değerinin 31 lerde olması gebeliğe engel mi ? Son 2 aydır falan sürekli lekelenmelerim oluyor sanki hep regliymişim gibi. Bununlamı ilgisi var acaba. Bugün sonucum çıktı sadece prolaktin yüksek ama doktorla konuşamadım henüz. Buraya bi sormak istedim bilgisi olan vardır belki diye
Hayırlı olsn çook sevindm bu ay bize uğurlu gelecek bence belirtilerini yazarmısın
[/QUOT saol cnm Allah razı olsun valla benim 10 gündür çok aşırı akıntım var şişlik mide yanması bide normalde ben hiç su içen birisi değilim aşırı susuyorum
Etiket yapmayı unuttum canım ya :) görürsünüz sandım ama korkuyorum yine kimyasal falansa, en iyisi regl gününe kadar bekleyeyimAyyy evet görüyorum yeni gorduuum kiz niye etiket yapmadın kacacakti gözümden biliyorduuum
Ah bir de bana sor, durup durup ağlıyordum. Gerçi hala kendime geldiğim söylenemezKimyasaldan sonra hemen hamile kalanlar çokmuş kuzum neden olmasın bende kimyasal geçirdim ama acayip psikolojim bozulmuştu sonra korundum bi süre bıraktım
Var canım gordum benKızlar bat a 4 gün var, sabah idrsrıyla değil akşam 5 gibi yaptım normal kaset test, sizce var mı birşey benim gözlerim mi hayal görüyor acaba
Nasıl istersenEtiket yapmayı unuttum canım ya :) görürsünüz sandım ama korkuyorum yine kimyasal falansa, en iyisi regl gününe kadar bekleyeyim
E valla görenler çoğaldıkça umudum da artıyor sankiVar canım gordum ben
Bugün benimde sarı akıntı geldi canım hamile misiniz?Açık sarı rengi dün daha koyuydu mesela
Rabbim bi daha göstermesin kuzum. Ben bir de düşük yapmıştım ondan bi kaç sene önce kimyasalda geçirince iyice kötü olmuştum bebekle ilgili konuşurken bişeyler görünce ağlamaya başlıyodum hala da öyle görünce çok kötü oluyorum korunmayı bırakınca da her ay böyle deli gibi test yapmaya başladım işte Rabbim sağlıkla bekletmeden nasip etsin bebişlerimizi inşallah ❤❤ inşallah ta bebeğin seninledir kuzum❤❤Ah bir de bana sor, durup durup ağlıyordum. Gerçi hala kendime geldiğim söylenemez
Erken gebelik varsa yapsana ve ya ovulasyon testiE valla görenler çoğaldıkça umudum da artıyor sanki
29 tam sınır yüksek değil ya ne bilim bugün biraz moral bozukluğu oldu sonucu görünceKuzum benim prolaktini 29 çıkmıştı 3-4 ay sonra hamile kaldım göğüsünde süt gelmiyorsa sorun yok demişti doktor ama bazı doktorlarda ilaç veriyor ben kullanmadım
Yani sınır 23 tü benimki 29 çıkmıştı benim yıllardır lekelenmelerim vardı ama polip vardı bende sanırım ondandı29 tam sınır yüksek değil ya ne bilim bugün biraz moral bozukluğu oldu sonucu görünce
Off evet çok can sıkıcı cidden . Doktor da ilaç mı vercek napcak henüz ulaşamadım . Nelere dikkat etmek gerekiyor . Var mı böle şelerProlaktin yüksekliği lekelenme yapar benimde 51 çıkmıştı ama ilaçla da hemen düştü. Şimdi bile dikkat ediyorum ama çünkü yükselip düşen bı hormon malesef
Değilim canım yani bilmiyorumBugün benimde sarı akıntı geldi canım hamile misiniz?
Gebelik var mı oda belli değilAnladım kuzum benimde ilk gebeliğimde öyleydi ama kaşıntı yanma vs olursa doktora git muhakkak