- 15 Mayıs 2022
- 3.482
- 2.888
- 63
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
- #3.601
İnşallahhİnşallah vardır inşallah bebeğin seninledir canım ❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahhİnşallah vardır inşallah bebeğin seninledir canım ❤❤
İnşallah yaİnşallah belirginleşir
Daha 8 gün var bugün yaptım sanki hafif bir çizgi var gibiydi yarın tekrarlayacağımBat ne zaman test yapmayı düşünüyor musun
İlk idrarla yap canımDaha 8 gün var bugün yaptım sanki hafif bir çizgi var gibiydi yarın tekrarlayacağım
Yarın yapacağım inşallahhİlk idrarla yap canım
Bekledikten sonra çıktı canım, en mantıklısı bat günü tekrarlamak tabi adet olmazsam :)Çok hafif çizgi var canım bat günü yenile testi foğruysa koyulaşacaktır hemen mi çıktı çizgi bekledi mi?
Ne kadar bekledin cnm geçen ay benimde 2 testimdede silik çizgi cıktı sonradan ama kuruma çizgisiymiş adet oldum çünkü ona dikkat et mutlaka Hevesini kırmış gibi olmuyum lütfen inşallah vardır bebekBekledikten sonra çıktı canım, en mantıklısı bat günü tekrarlamak tabi adet olmazsam :)
Mesela süt yapan şeyleri çok tüketmemek gerek incir gibi. Bide geniş şeyler giyiyorum göğsümü sıkmayacak şeyler evdeyken sütyen takmıyorumOff evet çok can sıkıcı cidden . Doktor da ilaç mı vercek napcak henüz ulaşamadım . Nelere dikkat etmek gerekiyor . Var mı böle şeler
Kız ay naptın varmı bu ay sende bende bayadir giremiyorum bı bakım ddm görünce sasirdimİnşallah vardır inşallah bebeğin seninledir canım ❤❤
Kuzum valla bat günüm bugündü olmadım henüz imkansız bu ay aslında ama işte beynim ikna olmuyoKız ay naptın varmı bu ay sende bende bayadir giremiyorum bı bakım ddm görünce sasirdim
Sen nasılsın bebişin nasıl?Kız ay naptın varmı bu ay sende bende bayadir giremiyorum bı bakım ddm görünce sasirdim
İmkansız dediğimiz ay olur beni hatırlasana kız bende yok ya adam akıllı is yapmadik diyodumKuzum valla bat günüm bugündü olmadım henüz imkansız bu ay aslında ama işte beynim ikna olmuyo
İyiyiz çok şükür erkek geliyo bı kızimz vardı bide oğlum olur bidaha doğurmam zor geçti baya bıSen nasılsın bebişin nasıl?
İş yapmadık hem o kuzum hemde enfeksiyon geçirdim doktor ilişki yasak dedi ondan önce olmuştu ilk başlarda olsa şimdi çıkardı ama kaç kez yaptım yokİmkansız dediğimiz ay olur beni hatırlasana kız bende yok ya adam akıllı is yapmadik diyodum
Ahh ne güzel haberKizlar 3 gün gecikme ile beta 154 cikti
Test yaptın mı veya kan falan verdnmi nasıl dayandın 4 günKızlar bat 4 gün geçti hala adet olacak gibi değilim. Arada beyaz kıvamlı akıntı geliyor o kadar
Olsun allahtan ümit kesilmez rabbim en güzel zamanda versinİş yapmadık hem o kuzum hemde enfeksiyon geçirdim doktor ilişki yasak dedi ondan önce olmuştu ilk başlarda olsa şimdi çıkardı ama kaç kez yaptım yok
Mayıs ayında testlerim o kadar net çıkmıştı ki sonrasında kanda da 11.9 çıkmıştı değerim. 2 gün sonra da adet olmuştum, yani ben net çizgide bile o hayal kırıklığını yaşadım şimdikine güvenemiyorum zaten o yüzden bat tarihini beklemek en güzeli aslındaNe kadar bekledin cnm geçen ay benimde 2 testimdede silik çizgi cıktı sonradan ama kuruma çizgisiymiş adet oldum çünkü ona dikkat et mutlaka Hevesini kırmış gibi olmuyum lütfen inşallah vardır bebek
Ben son gebeliğimde kalpli not kağıdına baba ben de burdayım yazıp buzdolabının üstündeki resmimize yapıştırmıştım kendisi farketmişti. Maalesef kucağımıza alamadık. İlk gebeliğimden bir oğlum var. Ondada beta sonucunu odanın kapısına asmıştım kapı girişine de bebek ayakkabısı koymuştum. Misafirimiz var demiştim. Komşu çocukları sanmıştı kapıdaki tahlil sonucuna bakınca anca anlamıştı. Çok özel anlar bencede hep hatırlayacağınoz bi şekilde söyle size özel olsunŞimdi eşime sürpriz yapacağım müjdeli haber vermek için nasıl bi sürpriz yapabilirim fikir verir misiniz acaba
Ben ogluma hamile oldugumu öğrendiğimde pasta almıştım uzerine de biseyler yazdirmistim ilk cocuk ilk heves simdikini pat diye soyledim vallaŞimdi eşime sürpriz yapacağım müjdeli haber vermek için nasıl bi sürpriz yapabilirim fikir verir misiniz acaba