- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi turuncu agac
- #3.541
Yalnis yazmışım kadin dogum doktorlari yazcaktim kadın doğumları yazmışımKatılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnis yazmışım kadin dogum doktorlari yazcaktim kadın doğumları yazmışımKatılıyorum
Olsun ben anladımYalnis yazmışım kadin dogum doktorlari yazcaktim kadın doğumları yazmışım
Görüyorum canım ikinci çizgi var kaç gün var adeteKızlar bat a 4 gün var, sabah idrsrıyla değil akşam 5 gibi yaptım normal kaset test, sizce var mı birşey benim gözlerim mi hayal görüyor acaba
Şimdi gördüm 4 gün varmış bekle bakalım bat gününde yap benceGörüyorum canım ikinci çizgi var kaç gün var adete
Ay evet günler geçmek bilmiyor. Ya bide ben yarım saat ayakta durayım belim ve sol kasığımda ağrı oluyor yatınca hafifliyor. Yine damla şekşinde sarı akıntı gördüm çamaşırdaPazartesi olsa hemen bari çatlıycam ortadan ikiye
Canım akıntı çamaşırda sarı duruyordur eline alınca çok afedersin beyaz görünüyor o bir de aşırı kıvamlı katı bir akıntı mıAy evet günler geçmek bilmiyor. Ya bide ben yarım saat ayakta durayım belim ve sol kasığımda ağrı oluyor yatınca hafifliyor. Yine damla şekşinde sarı akıntı gördüm çamaşırda
Normal o canım bence hamilelikte akıntı artıyo zaten ama çok mu sarı senceAy evet günler geçmek bilmiyor. Ya bide ben yarım saat ayakta durayım belim ve sol kasığımda ağrı oluyor yatınca hafifliyor. Yine damla şekşinde sarı akıntı gördüm çamaşırda
Evet kıvamlıCanım akıntı çamaşırda sarı duruyordur eline alınca çok afedersin beyaz görünüyor o bir de aşırı kıvamlı katı bir akıntı mı
Ay sanki var gibi ☺Kızlar bat a 4 gün var, sabah idrsrıyla değil akşam 5 gibi yaptım normal kaset test, sizce var mı birşey benim gözlerim mi hayal görüyor acaba
Açık sarı rengi dün daha koyuydu meselaNormal o canım bence hamilelikte akıntı artıyo zaten ama çok mu sarı sence
Harikaaaa
Anladım kuzum benimde ilk gebeliğimde öyleydi ama kaşıntı yanma vs olursa doktora git muhakkakAçık sarı rengi dün daha koyuydu mesela
Heveslendirmek istemem ama hamileliğimde öyle akıntı olmuştu yani hayatımda ilk kez öyle olmuştu kürtajdan sonrada öyle akıntı oldu gerçiEvet kıvamlı
4 gün var canım, bu testi akşam üzeri yaptım. Olmazsa yarın sabah ilk idrarla yapayımGörüyorum canım ikinci çizgi var kaç gün var adete
Ah keşke olsa, haziran ayında da kimyasal gebelik yaşadım zatenAy sanki var gibi ☺
Kuzum benim prolaktini 29 çıkmıştı 3-4 ay sonra hamile kaldım göğüsünde süt gelmiyorsa sorun yok demişti doktor ama bazı doktorlarda ilaç veriyor ben kullanmadımKızlar prolaktin değerinin 31 lerde olması gebeliğe engel mi ? Son 2 aydır falan sürekli lekelenmelerim oluyor sanki hep regliymişim gibi. Bununlamı ilgisi var acaba. Bugün sonucum çıktı sadece prolaktin yüksek ama doktorla konuşamadım henüz. Buraya bi sormak istedim bilgisi olan vardır belki diye
Onu bilmiyorum canım cektirmedimHadi yA ecomar da cektırıcem sure aynı dimi 5 10 dk sürüyormuş
Allah bağışlasın canım ben de oğlumun bir yaş doğum gününu kutladiktan sonra korunmayı bıraktım iki gebelik oldu ama eve gelemediler oğlum 6 yaşında oldu daha nasip olmadı ikinci kısmet herşey rabbim seni bekletmesinHayır canım hiçbirşey kullanmıyorum zaten 2 bucuk yasında bebegım var 2 aydır korunmayı bıraktı olursa olur diye bu kadar erken belirti olunca şaşırıyorum