- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi turuncu agac
- #3.521
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 2 ay onu kullandimArtımed almıştım ben güzel çıkıyor çizgileri ama çok pahalı 5 tane var içinde bu ay olmazsa ben de başka marka arıyorum
Canım pazartesi ye kadar olmazsam pazartesi sabah gidip kan veririm kendimi işe verdim valla düşünürken cıldırıyorum çünkü belkide ben yanılıyorum hislerimdeKan mı versen acaba
Sanki gölge mi var yoksa her şeyi çizgi mi görüyorum benKızlar biri beni durdursun ben bi test daha yaptım
Zaten bize kafayı bu yedirtcek negatif çıkıyor regl olmuyoruz sonra acaba test mi yanlış acaba hamilemiyim diye hala umutla düşünmeye devam pozitifsen hemen çık negatifsende regl hemen gelsin boşuna arada bırakmasn yani bak yine sinirlendimKuzum valla bugün yaptım ama bişey yok negatif belki de ben hislerimde yanılıyorum
Aklımda olsun bende araştırıyorumda olurda başka marka bulursan banada haber verirmisinArtımed almıştım ben güzel çıkıyor çizgileri ama çok pahalı 5 tane var içinde bu ay olmazsa ben de başka marka arıyorum
Bende anlayamıyorum yaSanki gölge mi var yoksa her şeyi çizgi mi görüyorum ben
Ver ver için rahatlasınCanım pazartesi ye kadar olmazsam pazartesi sabah gidip kan veririm kendimi işe verdim valla düşünürken cıldırıyorum çünkü belkide ben yanılıyorum hislerimde
Tabi veririmZaten bize kafayı bu yedirtcek negatif çıkıyor regl olmuyoruz sonra acaba test mi yanlış acaba hamilemiyim diye hala umutla düşünmeye devam pozitifsen hemen çık negatifsende regl hemen gelsin boşuna arada bırakmasn yani bak yine sinirlendim
Aklımda olsun bende araştırıyorumda olurda başka marka bulursan banada haber verirmisin
Kizlar 3 gün gecikme ile beta 154 ciktiKizlar silik çıktı demiştim ya biraz önce kan verdim inşallah iyi çıkar değer kimyasal degildir
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKizlar 3 gün gecikme ile beta 154 cikti
Heh işte tam olarak durumum bu kuzum ne güzel özetledin ❤☺ vallahi bende sinirleniyorumZaten bize kafayı bu yedirtcek negatif çıkıyor regl olmuyoruz sonra acaba test mi yanlış acaba hamilemiyim diye hala umutla düşünmeye devam pozitifsen hemen çık negatifsende regl hemen gelsin boşuna arada bırakmasn yani bak yine sinirlendim
Aklımda olsun bende araştırıyorumda olurda başka marka bulursan banada haber verirmisin
Sağlıklı olur inşallah cnm 2 kimyasal gebeliğim var çünküAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Pazartesi olsa hemen bari çatlıycam ortadan ikiyeVer ver için rahatlasın
Evet geçmiyor benimde 10 gün var ama sivilceler çıktı ve göğüs hassasiyetim var adet olcam sanırımMerhaba kızlar yok mu hamile haberleri benimde bata 10 gün kaldı geçmiyor zaman
KatılıyorumGörmek istemiyorum, kesinlikle cinsiyet ayrımı yapmıyorum yanlış anlaşılmasın ama bazı bayan doktorlar böyle oluyor erkek kadın doğumları bana hep daha yumuşak gelmiştir
Hayırlı olsn çook sevindm bu ay bize uğurlu gelecek bence belirtilerini yazarmısınKizlar 3 gün gecikme ile beta 154 cikti
Kız bende de var onlar yaseEvet geçmiyor benimde 10 gün var ama sivilceler çıktı ve göğüs hassasiyetim var adet olcam sanırım