- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.501
Yaa bende yeniden bi tane aldım yaptım yok Allahtan eczaneler kapandı yarında hafta sonu yoksa yine alırdımTebrik ederimmm
Seni durdurmayı çok isterdim ama elinde test varsa yap gitsinben elimdeki bütün testleri bitirdim öyle durdum başka türlü duramıyorum
Yeni cikan sonucu da göstermedim gitmicem ona dahaSensin düşük deseydin
Allaaahhh yarında tam 6 gün var zor tutuyorum kendimi suan yapmamal içinEvet canım labaquıck iyidir bende onda öğrenmiştim 6 gün kala
7 gün var bugünCanım kaç gün var adete görüyorum ben ikinci cizgiyi
Gitme kuzum başka doktor bak en iyisiYeni cikan sonucu da göstermedim gitmicem ona daha
Senin gecikmişmiydi daha varmıydııAyy görüyorum vallabiri benide durdursa iyi olucak yaptım bende negatif
Eski doktoruma gidicem canım pazartesi gel dediGitme kuzum başka doktor bak en iyisi
Bugün bat canım daha olmadımSenin gecikmişmiydi daha varmıydıı
Anladım kuzum çok teşekkür ederimHamile kalmak istiyorum genel bir tahlil yaptırmak istiyorum değerlerime bakmak için dedim canım
Ohh şükür hadi inşallah güzel haberlerle canım hiç bozma moralini ❤Eski doktoruma gidicem canım pazartesi gel dedi
Bu aylar cok takmadim kafaya heralde takmayinca oluyor dedim denemedik yok birakmadik hakkaten ya nasibimizde henüz yok demek ki zamani gelmedi ne yapsak bosCanıma benim yabizim de öyle ama güçlü olalım. Güçlü olalım ki daha güzel günler bizim olsun . Bir gün hamile olunca bunların hepsini unutacaksın inşallah gönlüne Rabbim inşirah ferahlığı versin. Aynı zor duyguları yaşıyorum ama biliyorum bir gün olacak
Senin yeni bat ne zaman canım
Doktora geldim. Sinirden ne yazdığımı bilmiyorumŞaka gibi kan geldiği için korktum bi doktor hamileyken diğeri hamile değilsin dedi gelen kan da durdu idrarda pozitif çıktı kanda 5.23 çıktı nasıl olmuyo anlamıyorum sinirlerim alt üst oldu
Kan mı versen acabaBugün bat canım daha olmadımolucak gibi de değilim öyle hissetmiyorum çıldırıcam
Aa senin t3st pozitifti nasil olurŞaka gibi kan geldiği için korktum bi doktor hamileyken diğeri hamile değilsin dedi gelen kan da durdu idrarda pozitif çıktı kanda 5.23 çıktı nasıl olmuyo anlamıyorum sinirlerim alt üst oldu
Ayyy nöbetçi eczane bulup test mi alsan acaba yada kan mı versenBugün bat canım daha olmadımolucak gibi de değilim öyle hissetmiyorum çıldırıcam
Kuzum valla bugün yaptım ama bişey yok negatif belki de ben hislerimde yanılıyorumAyyy nöbetçi eczane bulup test mi alsan acaba yada kan mı versen
Artımed almıştım ben güzel çıkıyor çizgileri ama çok pahalı 5 tane var içinde bu ay olmazsa ben de başka marka arıyorumBu arada kızlar bu gebelik ve ovulasyon testlerinde önerdiğiniz bir marka var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?