- 13 Ekim 2020
- 417
- 546
- 53
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.481
Evet ya çok silik şekilde var hemen mi çıktı çizgi yoksa bekledimi canım hemen cıktıysa muhtemelen beta hcg henüz yeni yükseliyordur benim ilk cocukta bundan biraz daha koyuydu ona rağmen 34 çıkmıştı sonradan Yükselmişti sağlıkla inşallah bebeğin seninledirKızlar biri beni durdursunben bi test daha yaptım
Yok daha bu 1. GünTebriklerrr nasıl bir kırmızı bu alışkın değiliz böyle testlereSağlıkla gelsin bebişiniz Adetiniz geçti mi ?
Hamile kalmak istiyorum genel bir tahlil yaptırmak istiyorum değerlerime bakmak için dedim canımhangi değerlerine baktı canım dahiliye gidip hemen söyleyince baktılar mı hemen öyle
Onlar iyi bişey demez zaten sıkma canını boş yere kuzum. Gayet güzel değerin sağlıkla gelsin miniğin inşallahAyy askim seni etiketlemeyi unuttum inan doktor sinirimi bozdu
Sağlıkla kucağına al canım inşallah
Ayy görüyorum vallaKızlar biri beni durdursunben bi test daha yaptım
Sanırım çatlayamayan bi yumurta kist olmus bana adetle atılır dedi beta pozitif olmasına ragmenOnlar iyi bişey demez zaten sıkma canını boş yere kuzum. Gayet güzel değerin sağlıkla gelsin miniğin inşallah❤
Kiz orda bi kararti var bak bide boyleKızlar biri beni durdursunben bi test daha yaptım
O kist bildiğim kadarıyla sorun yaratmıyo kuzum lekelenmen belki o yüzden olabilir. Bence doktorun algıları kapalıymış duymamış pozitif olduğunuSanırım çatlayamayan bi yumurta kist olmus bana adetle atılır dedi beta pozitif olmasına ragmenne olcak o kist acaba
Laboquick test var bide elimde o daha hassas diyorlar onu denicem bakalım yarın sabahKiz orda bi kararti var bak bide boyle
Çok düşük dediO kist bildiğim kadarıyla sorun yaratmıyo kuzum lekelenmen belki o yüzden olabilir. Bence doktorun algıları kapalıymış duymamış pozitif olduğunu
Ayyy hadi yarin gorelim pozitifiiiiLaboquick test var bide elimde o daha hassas diyorlar onu denicem bakalım yarın sabah
İnşallahhh inşallahhAyyy hadi yarin gorelim pozitifiiii
Tebrik ederimmm
Seni durdurmayı çok isterdim ama elinde test varsa yap gitsinAyy görüyorum vallabiri benide durdursa iyi olucak yaptım bende negatif
Canıma benim yaBir daha bir daha diye diye 12 ay geçti 13. Aya girdik ben bu kısır döngüden cok yoruldum artık günlerim 2 gün gecikiyor hep seviniyorum
Canım kaç gün var adete görüyorum ben ikinci cizgiyiKızlar biri beni durdursunben bi test daha yaptım
Evet canım labaquıck iyidir bende onda öğrenmiştim 6 gün kalaLaboquick test var bide elimde o daha hassas diyorlar onu denicem bakalım yarın sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?