- 22 Haziran 2022
- 559
- 472
- 23
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.401
İnşallah canım içini ferah tut güzel olsun beni de haberdar et sonucundan sizin için dua edicemİnşallah dediği olmaz.
Ya birde anlamadığım insan bir bakar rahimde kalınlaşma var mı yok mu? Canımı da acıttı zatenİnşallah canım içini ferah tut güzel olsun beni de haberdar et sonucundan sizin için dua edicem
Devlete mi gittin yoksa özele mi canımYa birde anlamadığım insan bir bakar rahimde kalınlaşma var mı yok mu? Canımı da acıttı zaten
Alttan mı baktıYa birde anlamadığım insan bir bakar rahimde kalınlaşma var mı yok mu? Canımı da acıttı zaten
KıyamamYa birde anlamadığım insan bir bakar rahimde kalınlaşma var mı yok mu? Canımı da acıttı zaten
ÖzelDevlete mi gittin yoksa özele mi canım
EvetAlttan mı baktı
Annah o kadar para veriyorsun muameleye bak şikayet etseydin kız
Annah o kadar para veriyorsun muameleye bak şikayet etseydin kız
Canım bak gün ortasında yaptığım test, demekki artmış ki gayet belirgin çıkıyor. Ama gerçekten moralim bozuldu bende şüphedeyim şimdiAnnah o kadar para veriyorsun muameleye bak şikayet etseydin kız
Suratını görmüş kadar oldum canım benimkininde öyleydi sanki hiç çocuğun olmayaçak haberini verir gibiler bizde oraya keyfimizden gelmiyoruz yani o değer için o mutluluk için ne kadar beklenildigini bilmeden pat diye olumsuz söylemesi sinirini bozuyor insanınYa bide suratını görseydin var ya. Bana diyorki cok emin bir sekilde adet olunca gel, yahu ne biliyorsun olucam? Diyorum hocam gec yumurtlama oldu. Hala diyorki adet olursan gel, hee gelirim sana bekle.
Neden alttan bakıyor ay şok bu kadar ufakken zaten keseyi göremez keşke izin vermeseydin canım bak şimdi ayaklarını dik havaya yat ve bol bol su iç gerekli olmadıkça kalkma ben buyüzden kaybettim bebeğimi
Benim 3 haftalıkken kanamam yoktu progestron iğne vermişti ne olur ne olmaz diye sonra aptal başka bir doktora gittim bana her şeyi bıraktırdı kanamam yoktu bile kesenin üstünde kanama alanı vardı ve kaybettim yarın kesinlikle başka bir doktora git
Evet neden bakti anlamadım o anda düşünemedim açıkçasıNeden alttan bakıyor ay şok bu kadar ufakken zaten keseyi göremez keşke izin vermeseydin canım bak şimdi ayaklarını dik havaya yat ve bol bol su iç gerekli olmadıkça kalkma ben buyüzden kaybettim bebeğimi
Tamam düşük ama sonuçta adetten önce vermişsin kanı, düşük olup sonradan artan çok varKan istedi sonucu bekliyorumm. 16 çok düşük bir değer adet olursan gel dedi banabirde sağ yumurtalikta kist varmış adetle atilabilen bir kistmiş. Bütün moralimi alt üst etti. Diyorum henüz adetim geçmedi, sokulurse gel diyo
Canım benim daha kese bile ortada yok pazartesi gitsem de ne gorcek kiBenim 3 haftalıkken kanamam yoktu progestron iğne vermişti ne olur ne olmaz diye sonra aptal başka bir doktora gittim bana her şeyi bıraktırdı kanamam yoktu bile kesenin üstünde kanama alanı vardı ve kaybettim yarın kesinlikle başka bir doktora git
Allahım ya aman gitme bir daha orayaCok az kahverengi lekem oldu hocam diyorum heee sökülüyosun diyobelki yerleşme lekesi. Şarıl şarıl kan geldi dedik sanki azıcık sürüldü o kadar
Bunların hepsini söyledim biliyomusun, bana diyoki adet olunca gel kistini bakalımTamam düşük ama sonuçta adetten önce vermişsin kanı, düşük olup sonradan artan çok var
GitmemAllahım ya aman gitme bir daha oraya
Hiç canını sıkma göreceksin yükselecekkCanım bak gün ortasında yaptığım test, demekki artmış ki gayet belirgin çıkıyor. Ama gerçekten moralim bozuldu bende şüphedeyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?