- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.061
Amin inşallahHepimiz öyle kuzum beklemek çok zor Allah'ım tez zamanda nasip etsin
Son ilişkiden 50 gün geçtikten sonra verdiğiniz kan testinde yoksa mümkün değilEvet verdi zaten daha kullanmaya başlamadım akıntım var sürekli olacak gibiyim ama olamıyorum hamilelik kesin yoktur dimi
Kızlar bana acil sen gebe değilsin aptallık etme kendine gel der misinizfirdevs yöroğlu bihtere sen bihter ziyagilsin aptallık etme diyo ya onun gibi oldu jsjshshshsh ağrım var sıcak basmasından öldüm bittim kendimi sıkıyorum da olmuyo gibi hissediyorum kafamın içi hamilelikle doldu ayy tozuttum işte
O sıcak basması gebelik belirtisi sayiliyorsa ben beşizlere hamileyimVeziir M Mavimiresl Childdevelopment G Gzmyts53 bitliKedi öğrtmenim en iyi sen haşla beni kendime getir sağlam bir azara ihtiyacım var
Canım geçmiş olsunHerkese.merhaba bir soru sormak istiyorum reglime daha 13 gün var tahmini ama bugün akıntı içinde pembelik oldu bu ne demek yerleşme kanaması için daha çok erken değil mi umutlanmak da istemiyorum Haziran 27 de düşük yaptım bilgisi olan var mı ??
O sıcak basması gebelik belirtisi sayiliyorsa ben beşizlere hamileyim
Şaka maka, hamile miyim diye diye bide hamile çıkıyormuşsunYaa beynime söz geçiremiyorum noldu bana anlamadım ki halbuki imkansız bu ay o derece yok yani yavaştan bakırköy gözüküyo bana bence
Seni cok iyi anladığım ve aylardır bende o durumda olduğum icin bisey diyemicemVeziir M Mavimiresl Childdevelopment G Gzmyts53 bitliKedi öğrtmenim en iyi sen haşla beni kendime getir sağlam bir azara ihtiyacım var
Tabi gittim bhcg sıfırlandi kürtaj da olmadım gerek yok dedi doktorum bir adet gördükten sonra korunmadan devam edebilirsiniz dedi ama daha 2 hafta oluyor bu korunmasız ilişkiye gireli reglime de 13 gün var gibi bu pembe akıntı neden olabilir bilmiyorum ?Canım geçmiş olsundaha sonrasın da kontrole gittin mi ?
Şaka maka, hamile miyim diye diye bide hamile çıkıyormuşsun
Enfeksiyon vs yoksa muhtemelen yumurtan çatlamış olabilir canım belkiTabi gittim bhcg sıfırlandi kürtaj da olmadım gerek yok dedi doktorum bir adet gördükten sonra korunmadan devam edebilirsiniz dedi ama daha 2 hafta oluyor bu korunmasız ilişkiye gireli reglime de 13 gün var gibi bu pembe akıntı neden olabilir bilmiyorum ?
Kalırsan hepimize umut olursun örnek olursun senin izinden gelirizişte ona çok gülerim yok ya ben bu ay enfeksiyon geçirdim canım imkanı yok o kadar fitil antibiyotik vs kullandım ama bildiğim halde bu hale getirdim kendimi pes valla
Keşke olsa kuzum çok isterdim bide mucize olurdu gerçekten. Ama sanırım öyle olmasını istediğim için beynim benimle bi tür dalga geçiyoKalırsan hepimize umut olursun örnek olursun senin izinden geliriz
Belkide.oyledir canım çünkü yerleşme kanaması için çok erken diye biliyorum bir an acaba mi dedim ama Ağustos 17 de benim bat inşallah gebelik olurEnfeksiyon vs yoksa muhtemelen yumurtan çatlamış olabilir canım belki
Çakın ağzıma iki tane kendime geleyimSeni cok iyi anladığım ve aylardır bende o durumda olduğum icin bisey diyemicem
Herşey nasip yaaKeşke olsa kuzum çok isterdim bide mucize olurdu gerçekten. Ama sanırım öyle olmasını istediğim için beynim benimle bi tür dalga geçiyo
İnşallah Rabbim gönlündeki evladını nasip etsin sana inşallah kuzumBelkide.oyledir canım çünkü yerleşme kanaması için çok erken diye biliyorum bir an acaba mi dedim ama Ağustos 17 de benim bat inşallah gebelik olur
Hepimizin inşallah kuzum hepimizinHerşey nasip yaao kadar uğraş uğraş olmuyor ama hiç beklenmedik anda geliveriyor Rabbim gönlüne göre versin en hayırlı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?