- 19 Nisan 2021
- 228
- 234
- 53
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.041
Aslında iki hamilelik geçirdim, biri tedaviyle ikiz olduAhhh öyle mi dersiniz, sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum, olursa dördüncü çocuğum olacak
Hangi tedaviyi gördünüz ? Allah hayırlısını nasip etsin insallahAslında iki hamilelik geçirdim, biri tedaviyle ikiz oldu
Evett iyi ediyorsun istedigin kadar yapa bilirsin yeterki çift çizgili testler görelimBugün baya belirgin çıkmış teyzeleriahtım vardı bi hafta boyunca test yapicam @Fang @Random3 @Safiye19 Mucizemmm16 Lale95 @Arasdefne
Hayırlısı canımAhhh öyle mi dersiniz, sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum, olursa dördüncü çocuğum olacak
Uzunca bir süre klomen kullandım, fayda etmeyince merional iğne tedavisiyle hamile kaldımHangi tedaviyi gördünüz ? Allah hayırlısını nasip etsin insalla
Adetin 2.günü gel dedi ama adet olamıyorum ki hamile gibi hissetmeye başladım kendimi50 gün geçmişse ve yoksa, tabi ki yoktur. Kafanız rahat olsun başka sebepten adet olamiyorsunuz doktor hormonlarıza baktı mi?
Gerçekten öyle hepimiz için en hayırlısı en güzeli olsun inşallahHayırlısı canım❤ Rabbim nasip ediyosa da etmiyosada vardır bir bildiği ❤ senin için güzel olan neyse o olsun inşallah ❤
İnşallah canımGerçekten öyle hepimiz için en hayırlısı en güzeli olsun inşallah
Doktor alttan muayene etti mi. Kanda kesin gebe olmadığınız belliyse adet söktürücü veriyorlar bildiğim kadarıyla ama kullanmadığım için süreci bilemiyorumAdetin 2.günü gel dedi ama adet olamıyorum ki hamile gibi hissetmeye başladım kendimi
Normal canım sen gün içinde aynı saatlerde yapmaya özen göster. Gün ortasında yapsan da yeterli oluyor sıvı alımına dikkat et tabi. Pik günü hiç belli olmuyor bir anda da koyu olabilir kademe kademe de olabilirKızlar bugun adetimin son günü yani sonları oynuyorum reglmin 8. Günü. İlk defa bu ay Ovülasyon testi aldım 1 saati gecik sıvı alımını bırakıp ilk Ovülasyon testini yaptım adetin son günü bu kadar belirgin cıkması normal mi? 3-5 güne piki görürmüyüm acaba? Eki Görüntüle 3107569
Klomen kullandığın zaman çatlatma iğnesi de yapıyor muydun peki ?Uzunca bir süre klomen kullandım, fayda etmeyince merional iğne tedavisiyle hamile kaldım
Evet bende de erken yunurtlama oluyor hatta döngünün 10. günü pik oluyorKızlar bugun adetimin son günü yani sonları oynuyorum reglmin 8. Günü. İlk defa bu ay Ovülasyon testi aldım 1 saati gecik sıvı alımını bırakıp ilk Ovülasyon testini yaptım adetin son günü bu kadar belirgin cıkması normal mi? 3-5 güne piki görürmüyüm acaba? Eki Görüntüle 3107569
Öğle saatlerinde sıvı alımını kestikten 2 saat sonra 2.idrarla net sonuç alırsın canım bir de öyle dene istersenKızlar bugun adetimin son günü yani sonları oynuyorum reglmin 8. Günü. İlk defa bu ay Ovülasyon testi aldım 1 saati gecik sıvı alımını bırakıp ilk Ovülasyon testini yaptım adetin son günü bu kadar belirgin cıkması normal mi? 3-5 güne piki görürmüyüm acaba?
Anladım canım teşekkür ederim. İnşaAllah dogru kullanırımNormal canım sen gün içinde aynı saatlerde yapmaya özen göster. Gün ortasında yapsan da yeterli oluyor sıvı alımına dikkat et tabi. Pik günü hiç belli olmuyor bir anda da koyu olabilir kademe kademe de olabilir
Hımm. Bugun aksam 21.30 gibi yaptım ama yarın öglen yapayım o zaöanÖğle saatlerinde sıvı alımını kestikten 2 saat sonra 2.idrarla net sonuç alırsın canım bir de öyle dene istersen
Evet verdi zaten daha kullanmaya başlamadım akıntım var sürekli olacak gibiyim ama olamıyorum hamilelik kesin yoktur dimiDoktor alttan muayene etti mi. Kanda kesin gebe olmadığınız belliyse adet söktürücü veriyorlar bildiğim kadarıyla ama kullanmadığım için süreci bilemiyorum
Evet verdi zaten daha kullanmaya başlamadım akıntım var sürekli olacak gibiyim ama olamıyorum hamilelik kesin yoktur dimiDoktor alttan muayene etti mi. Kanda kesin gebe olmadığınız belliyse adet söktürücü veriyorlar bildiğim kadarıyla ama kullanmadığım için süreci bilemiyorum
Test falan yaptınız mı?Evet verdi zaten daha kullanmaya başlamadım akıntım var sürekli olacak gibiyim ama olamıyorum hamilelik kesin yoktur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?