- 22 Haziran 2022
- 559
- 472
- 23
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.841
Hayırlı olsun canımmmKız inanasim gelmiyor niyeyse bu silik çizgi çok yanilti herkesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canımmmKız inanasim gelmiyor niyeyse bu silik çizgi çok yanilti herkesi
Tatlım inşallah sağlıkla devam eder hayırlısıyla dua ettim size12.6 çıkmıştı canım pazartesi günü bat daha cuma günü canım ama kanamam oluyor ara ara sanki kimsayal gibi
kuzum kan verdın mı ? ne cıktı yaa merak ettıımmÇok şükür inşallah sağlıkla artar değerim aynen sıra sizde artık güzel haberlerinizi bekliyorummm
hem erken hem normal gebelik testiyle bak bence
Kuzum erken gebelik yaptınmı peki
Yap canım bende cok korkuyordum ama korksanda sonuç degismeyecek ogreneceksin sonunda
canım yola da çıkacağın için testi yapmalısın bence çünkü varsa gebelik ona göre dikkat edersin. Yoksa da kafan rahat olur. Bilinmezlik kötü bence. Vrasa zaten çıkar artık
Rabbim en hayırlısını nasip etsin sende bekle bakalım ne olacak
Bat günü (2 ağus) kaset test yapmıştım. 1 tane erken gebelik testi var elimde.Tatlım inşallah sağlıkla devam eder hayırlısıyla dua ettim size
Pozitif çıktı canım 16.93 bakalım güzel güzel artar inşallahkuzum kan verdın mı ? ne cıktı yaa merak ettıımm
Canım gebelik testi yapmış mıydın sen?@duyguyaziyo A Arasdefne @Fang G Gzmyts53 @mucizeyimben B Bebisee @Mucizemmm16 @sultansultan90 kızlar gidemedim sağlık ocağına. Bat 2 Ağustos hiç olacak gibi değilim hala çok sinirim bozuldu. Yarın gece de uzun yola çıkacağım napsam bilemedim
Bence yap canım, aklındaki soru işaretleri gider en azından, hem yola çılacakmışsın netleşsin en azındanEvde 1 tane erken gebelik testim var yapmaya korkuyorum
maşallaahhh canım , katlanarak artsın saglıkla gelsın ınsallah cok sevındım yaPozitif çıktı canım 16.93 bakalım güzel güzel artar inşallah
Ovulasyonu eşim eczaneden aldı geldi son bir kez şansımızı deneyelim diye bu ay doktora gidecektim. Bide eşim keçiboynuzu özü yedi her gün. Bende kendimi doktora gitmeye odaklanmıştım rahattım bu ay yaptı sürprizinimaşallaahhh canım , katlanarak artsın saglıkla gelsın ınsallah cok sevındım ya
ovulasyon kullandın dmı baska bısey yaptın mı bu ay ?
EvetKızlar ben az önce bi tane daha test yaptım, ikinci idrarla nasıl çıkacak diye merak ettim açıkçası. Bu sefer daha koyu çıktı. Bu hcg artmış demek oluyor dimi?
Evet canımKızlar ben az önce bi tane daha test yaptım, ikinci idrarla nasıl çıkacak diye merak ettim açıkçası. Bu sefer daha koyu çıktı. Bu hcg artmış demek oluyor dimi?
Aynı durumdayız canım ya çatlama da aynı benim de testim dün negatifti kahverengilik gördüm gibi ben de düntestim dün negatifti :/
İnsalalh çıkar ben bu sabahta yaptım gene negatif ama kaset testti ikiside bilmiyorum artık bekliyecem adet olana kadarBat günü (2 ağus) kaset test yapmıştım. 1 tane erken gebelik testi var elimde.
Onu yarın sabah yapayım o zaman sonuca göre hareket ederim.
Varsa çıkar artık dimi
Eki Görüntüle 3107262 kizlar ben gebelik testi yaptım negatif . bat 1 ağustos. Bu seferde gol değil. Regl olmadı daha . Galiba başka şeyler var . Bakalım nasip
Allah hakkimizda hayirlisini versinAynı durumdayız canım ya çatlama da aynı benim de testim dün negatifti kahverengilik gördüm gibi ben de dün