- 22 Haziran 2022
- 559
- 472
- 23
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #2.861
Kızlar bat 2 Ağustostu ama adet olmadım kan tahlili verdim negatif çıktı ama progesteron hormonum 0.5 çıkmış ne oluyor o düşük mü demek
AminnAllah hakkimizda hayirlisini versin
Hee anladım canım üzüldüm bende çok teşekkür ederimCanım progesteron adet zamanı azalıyo normalde de zaten
Ne zaman kan vermistiniz acabaPozitif çıktı canım 16.93bakalım güzel güzel artar inşallah
çok teşekkür ederim canım benimTatlım inşallah sağlıkla devam eder hayırlısıyla dua ettim size
Dün verdimNe zaman kan vermistiniz acaba
Amin canım benim inşallah ❤❤Sağol canım benim Rabbim sana ve isteyen herkese böyle güzel duyguyu nasip etsin
Alicaz en kisa zamanda sendende o güzel haberiH
Maşallah kuzum❤❤benimde var gebe kalınca bende yapcam
Umarım aşko inşallah ❤❤Alicaz en kisa zamanda sendende o güzel haberi
Evet canımKızlar ben az önce bi tane daha test yaptım, ikinci idrarla nasıl çıkacak diye merak ettim açıkçası. Bu sefer daha koyu çıktı. Bu hcg artmış demek oluyor dimi?
Evet canımo testi de atsana Bi bakalım
Oyy maşallah
Vericem canım yine akşam saatlerinde tam 48 saat dolmuş olsunOyy maşallahama yarın da bir kan ver bakalım değerimiz ne kadar artmış
Benimde aynı 1 agsts ama hala olmadim bu sabah bende yaptim negatifEki Görüntüle 3107262 kizlar ben gebelik testi yaptım negatif . bat 1 ağustos. Bu seferde gol değil. Regl olmadı daha . Galiba başka şeyler var . Bakalım nasip
Daha yumurtlama gelmeden kendini strese sokma canım dur bakalım ❤❤Ay ne zormus beklemek boyle daha yillar var sanki bat ayumurtlama donemim bile gelmedii şiştim valla
Kendin icin en iyi karari sen verirsinBen de dün gece çok düşündüm, tekrar bir doğum tekrar lohusalık, kaldırması çok güç şeyler. Sanırım vazgeçicem, kendim için yapmak istediklerim de var, ikizlerden sonra karnım vücudum çok kötü oldu, anne estetiği olmak istiyorum süt verme dönemi bitince. Üçüncü sezaryen üzerine öyle ağır bir ameliyat çok zorlayacak beni. Dediğiniz gibi ikizlerin ilgisiz kalıp arada kaynama ihtimalleri de söz konusu ki bu çok büyük bir haksızlık olur. Bir an önce regl olmayı bekliyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?