- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #2.661
3 tane test aldım gün gün tekrarlicam bakalımNormal bence ya düşük olması tekrarlarsınız testi yükselir ilerleyen günlerdehayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Topik açan gebe kalıyor maşallahKizlar sonucum çıktı bana biraz düşük geldi ama pozitif, inşallah sağlıkla ilerler2. Yumurtlama tuttu diye düşünüyorum onunda üzerinden tam 10 gün geçti :) Mucizemmm16 Lale95 @Fang bitliKedi @dceke R Random3 @ucge Marulkafakz @Safiye19 @Safransari turuncu agac @Arasdefne @miresl ve diğer hanımlar
Hangi marka test aldınız ilki sanırım predictor express bende de o var adetten önce silikte olsa göstermiş ben adet gecikince yapıcaktım geçen ay biraz pahalı bir test ama adet gecikmedi3 tane test aldım gün gün tekrarlicam bakalımkoyulaşma olursa kan veririm yine
Amin canım inşallahTopik açan gebe kalıyor maşallahdarısı başımıza canım ins sağlıkla ilerler kucağına alırsın canım
Evet canım onu bugün yaptım demekki oda baya hassas. Bugün normal kaset test aldım 3 tane artimed onunla takip edicemHangi marka test aldınız ilki sanırım predictor express bende de o var adetten önce silikte olsa göstermiş ben adet gecikince yapıcaktım geçen ay biraz pahalı bir test ama adet gecikmedi
Yaa çok sevindim kuzum sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallahKizlar sonucum çıktı bana biraz düşük geldi ama pozitif, inşallah sağlıkla ilerler2. Yumurtlama tuttu diye düşünüyorum onunda üzerinden tam 10 gün geçti :) Mucizemmm16 Lale95 @Fang bitliKedi @dceke R Random3 @ucge Marulkafakz @Safiye19 @Safransari turuncu agac @Arasdefne @miresl ve diğer hanımlar
Hiç de düşük değil, biz erken yapıyoruz. Harika kuzum maşallahKizlar sonucum çıktı bana biraz düşük geldi ama pozitif, inşallah sağlıkla ilerler2. Yumurtlama tuttu diye düşünüyorum onunda üzerinden tam 10 gün geçti :) Mucizemmm16 Lale95 @Fang bitliKedi @dceke R Random3 @ucge Marulkafakz @Safiye19 @Safransari turuncu agac @Arasdefne @miresl ve diğer hanımlar
Amin canım inşallah tek duamYaa çok sevindim kuzum sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah❤❤❤
İçimi rahatlattinHiç de düşük değil, biz erken yapıyoruz. Harika kuzum maşallahben de test yaptığımın ertesi gün kan verdim 27 ydi. Aynı gün versem benim 10 falan çıkacaktı. Zor olan kısmı başardın bundan sonrası güzelce devam edecek inşallah
Tebrikler kuzummmm minnak bebeginiz geliyorKizlar sonucum çıktı bana biraz düşük geldi ama pozitif, inşallah sağlıkla ilerler2. Yumurtlama tuttu diye düşünüyorum onunda üzerinden tam 10 gün geçti :) Mucizemmm16 Lale95 @Fang bitliKedi @dceke R Random3 @ucge Marulkafakz @Safiye19 @Safransari turuncu agac @Arasdefne @miresl ve diğer hanımlar
öyle olsa keşkeeEvet umutlandırmak istemiyorum ama öyle bişeyki kendiliğinden oluyor keşke unutsam şöyle adet geçince farketsem falan
Çok şükür inşallah sağlıkla artar değerimTebrikler kuzummmm minnak bebeginiz geliyortopiğin ugurlu geldi sana ben demiştim sana hamilesinnnn iyiki yaptin testi darısı bizim başımıza
İnşallahÜmidiniz olsun. Moral bozmayın.Değerlendirdiyseniz neden olmasın.
Aayyy canııımmmm mükemmelllKizlar sonucum çıktı bana biraz düşük geldi ama pozitif, inşallah sağlıkla ilerler2. Yumurtlama tuttu diye düşünüyorum onunda üzerinden tam 10 gün geçti :) Mucizemmm16 Lale95 @Fang bitliKedi @dceke R Random3 @ucge Marulkafakz @Safiye19 @Safransari turuncu agac @Arasdefne @miresl ve diğer hanımlar
Ayyy aminn inşallahAayyy canııımmmm mükemmelllİnşallah değerlerin güzelce ilerler ve sağlıkla kavuşursun miniğineee
Verdim hastanede bekliyorum canım doktorla konuşmak için sonuçlar çıksınnAyyy aminn inşallahsen verdin mi kan ?
Tamam bekliyorum güzel artışlarıVerdim hastanede bekliyorum canım doktorla konuşmak için sonuçlar çıksınn1 saate gel dedi 10 gibi gideceğim yanına çıkmış olur herhalde haber vereceğim hemen
Hadi hayırlı olsun kuzucum insallah saglıkla tutunsun saglıkla gelsinKizlar sonucum çıktı bana biraz düşük geldi ama pozitif, inşallah sağlıkla ilerler2. Yumurtlama tuttu diye düşünüyorum onunda üzerinden tam 10 gün geçti :) Mucizemmm16 Lale95 @Fang bitliKedi @dceke R Random3 @ucge Marulkafakz @Safiye19 @Safransari turuncu agac @Arasdefne @miresl ve diğer hanımlar
Çok normal ve güzel bir değer dağa ne olsun canım benim. Sağlıkla sımsıkı tutunsun sana güzel bebişin mutluluğunuz artsın tatlımKizlar sonucum çıktı bana biraz düşük geldi ama pozitif, inşallah sağlıkla ilerler2. Yumurtlama tuttu diye düşünüyorum onunda üzerinden tam 10 gün geçti :) Mucizemmm16 Lale95 @Fang bitliKedi @dceke R Random3 @ucge Marulkafakz @Safiye19 @Safransari turuncu agac @Arasdefne @miresl ve diğer hanımlar
İçimi rahatlatıyorsunuz ya gerçektenÇok normal ve güzel bir değer dağa ne olsun canım benim. Sağlıkla sımsıkı tutunsun sana güzel bebişin mutluluğunuz artsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?