- 27 Aralık 2013
- 664
- 1.020
- 34
- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.541
Hangi ovulasyon testi daha iyi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakın evham yapmayın Allah korusun benim hiçbir sebebim yokken yalnızca kanama alanı vardı kanamam yoktu kaybettim sürekli böyle geride mi şöyle mi böyle mi diye sakın evham yapmayın gün saymayın eminim duyacaksınız da kalp atışınıTeşekkürler pimpirikli olunca her şeyi dert edinmeyi adet ediniyoruz işte
İnşallah canım inşallahhhhAynen benimde hiç bu kadar erkenden kasık ağrısı olmazdı. Adetim gelmeden bir gün önce başlardı ertesi gün olurdum bu kasık ağrısı hemen başladı. Ya bana sanki üşütme yada enfeksiyon gibi gelmiyor çünkü başka bir hastalık belirtisi yok üşüyünce ne bileyim hapşırma tutar öksürme yada ateş çıkar hani başka bir hastalık belirtisi de olur diye düşünüyorum enfeksiyon olsa benim hemen vücudumu düşürüyor anlardım yani inşallah hastalık değildir inşallah gebeliktir ya
İnşallah hepimiz gebeyizdir ne güzel olurdu ya :))al benden de o kadar ya 8inde bat ama pazartesiden beri kasık ve bel ağrısı geçen hafta perşembeden beri göğüslerde hassasiyet. yani bunlar adetimde de olan şeyler amaa göğüs sızlması çok çok erken başladı yani anlamadım gitti
Amin canımTabi ki canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet kendimi dinlememeye, strese girmemeye çalışıyorum. Allah razı olsunSakın evham yapmayın Allah korusun benim hiçbir sebebim yokken yalnızca kanama alanı vardı kanamam yoktu kaybettim sürekli böyle geride mi şöyle mi böyle mi diye sakın evham yapmayın gün saymayın eminim duyacaksınız da kalp atışını
Çatlamadan 14 gün sonra regl olunur ama inşallah olmayız da gebeyizdirPeki ilişki günü değil de yumurtlama olarak bakınca yumurtlama testinin pik oldugu günden mi hesaplamak lazım yoksa çatlama olduğu günden mi
İki defa yumurtlama nasıl oluyor herkeste olur muAmin inşallah Adetime iki gün kala yaptım yumurtlamadan 10-12 gün sonra çünkü iki kere yumurtlama oldu iki gün arayla o yüzden bilemiyorum tam ama 5 agustos bat tarihim. Belirti olarak da ilk yumurtlamadan tam 1 hafta sonra iki kere lekelenmem oldu
Nadir de olsa olabiliyor ben üçüz hamile kalmıştım üç ayrı keseydi üç kere yumurtlamisimİki defa yumurtlama nasıl oluyor herkeste olur mu
ay ciddimisin :)))) 3 kere yumurtluyosun ve 3 üde dölleniyo çok mucizevi bieşy :)Nadir de olsa olabiliyor ben üçüz hamile kalmıştım üç ayrı keseydi üç kere yumurtlamisim
Evet bende inanamamistim :)) Ama malesef saglikla ilerlemediay ciddimisin :)))) 3 kere yumurtluyosun ve 3 üde dölleniyo çok mucizevi bieşy :)
Hayırlı olsun ben de heyecanla bekliyorumNadir de olsa olabiliyor ben üçüz hamile kalmıştım üç ayrı keseydi üç kere yumurtlamisim
çok özel değilse ve seni üzmeyecekse neoldu canım sonuç?Evet bende inanamamistim :)) Ama malesef saglikla ilerlemedi
Şuan üçüzlere hamile değilim ama bu sabah pozitif gördüm kan vermedim henüz:)Hayırlı olsun ben de heyecanla bekliyorum
İki kese vardı gelisimi gayet güzel olan üçüncü kese de yeni oluşmuştu ama o sonradan kayboldu gitti diger keselerde de kalp atışını duyamadik kanama alani vs olmuştu. 7+6da kürtaj olmak zorunda kaldımçok özel değilse ve seni üzmeyecekse neoldu canım sonuç?
Geriye dönük baktığımda gördüm Allah kucağınıza almayı nasip etsin ne zamandır deniyorsunuz ben bir buçuk yıldır deniyorumŞuan üçüzlere hamile değilim ama bu sabah pozitif gördüm kan vermedim henüz:)
Bende geçen sene mayıstan beri deniyorumGeriye dönük baktığımda gördüm Allah kucağınıza almayı nasip etsin ne zamandır deniyorsunuz ben bir buçuk yıldır deniyorum
anladım canım hakkıınd ahayırlısı olsun inşallah bu hamişliğin güzel geçecek bebeğine kavusaçaksın :))inanıyoruzİki kese vardı gelisimi gayet güzel olan üçüncü kese de yeni oluşmuştu ama o sonradan kayboldu gitti diger keselerde de kalp atışını duyamadik kanama alani vs olmuştu. 7+6da kürtaj olmak zorunda kaldım
İnşallah sizlerden de güzel haberler bekliyoruzanladım canım hakkıınd ahayırlısı olsun inşallah bu hamişliğin güzel geçecek bebeğine kavusaçaksın :))inanıyoruz