- 22 Haziran 2022
- 559
- 472
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.341
Ya maşallah maşallah hayırlo olsun çok sevindim bize de dua eder misinizM Mavimiresl canım hamileyim inanmıyorum ama..akşam kan vericem.İn şa Allah sende bu haberi verirsin bizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya maşallah maşallah hayırlo olsun çok sevindim bize de dua eder misinizM Mavimiresl canım hamileyim inanmıyorum ama..akşam kan vericem.İn şa Allah sende bu haberi verirsin bizlere
Amin canim.Olmayanlara nasib olsunHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Belirtiniz falan var mıydu acabaM Mavimiresl canım hamileyim inanmıyorum ama..akşam kan vericem.İn şa Allah sende bu haberi verirsin bizlere
He onuda deyim.Kesinlikle belirti yoktu..ben hep belirti diyordum olucak..adet belirtileri vardır..başka hiç bir şey..hatda yapınca dedim tabi neqatif olucak..Hatda şimdi bile sanki regl olucamBelirtiniz falan var mıydu acaba
İğne vs kullanmadıysanız geç döllenme olmuş olabilir sıkmayın canınızıBat dündü..
Dün test yaptım negatif ama hala adet olmadım
Ederim kuzum .zaten hep ediyorum çocuğu olmayanlar Allah tezlikle nasib etsin..sizde sevinin canlarimYa maşallah maşallah hayırlo olsun çok sevindim bize de dua eder misiniz
Adet gününde 1.54 cıktı yükselir mi sizce dün pempe akıntıö vardı bugun de kahrrvegi leke vardı hala bişey yokEvet vardı kasık ağrısı
Benim bugun adet günüm dün pempe leke gördüm şeffaf akıntı ile birlikte sabh kalkgımda çamur gibi kahverengi akıntıö olmuştu şimdi hiç bişe yokİlk gebeligimde çok sancım vardı canım bu normal. Şuan 2 ciyi bekliyorum tez zamanda gelir inşallah
Ay çok guzel haberler cok guzelllll cok sevindim darisi bizlere insallah M MiuLego gordunmu kuzum sende mfk denemistin dimi bu ay inanki cok sevindimM Mavimiresl canım hamileyim inanmıyorum ama..akşam kan vericem.İn şa Allah sende bu haberi verirsin bizlere
Amin gülüm inşallahSağol canım Allah sizlerede nasib etsin
Amin canim.Allah olmayanlara nasib etsinhayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İn şa Allah kuzum.Aynen 2 ya eş paketi kullandım..eşimle birge kullandık..inandım ürünlere...bana aşılama diyordular
Anlıyorum çok teşekkürler dönüşünüze de inşallah sağlıkla kucağınıza alın bizler de böyle güzel haberler verelim inşallah bat gelince aminHe onuda deyim.Kesinlikle belirti yoktu..ben hep belirti diyordum olucak..adet belirtileri vardır..başka hiç bir şey..hatda yapınca dedim tabi neqatif olucak..Hatda şimdi bile sanki regl olucam
İn şa Allah.Bura yazın..bizde sevinekAnlıyorum çok teşekkürler dönüşünüze de inşallah sağlıkla kucağınıza alın bizler de böyle güzel haberler verelim inşallah bat gelince amin
Yani bu ay cok hamile haberi aliyoruz cok sevinçliyim yaa kendimide bu habere yakinlasmis olarak goruyorum. Bat geçmişmiydi senin bide bu ayda klomen kullanmismiydinAmin canim.Allah olmayanlara nasib etsin
İn şa Allah kuzum.Aynen 2 ya eş paketi kullandım..eşimle birge kullandık..inandım ürünlere...bana aşılama diyordular
Aynen hep uğurlu geldi bu ay..klomen 4 defe denedim olmadı..randevu aldım doktordan femara denicektim..Bata 3 gün var..ben genelde aynı günde oluyor 6 ağustos da olmalıydımYani bu ay cok hamile haberi aliyoruz cok sevinçliyim yaa kendimide bu habere yakinlasmis olarak goruyorum. Bat geçmişmiydi senin bide bu ayda klomen kullanmismiydin
Canim selam. Sen iğne kullanmadan sadece hap mi kullaniyorsun bilgi verebilir misin sanki letu kullanıyodun diye aklımda kalmışYani bu ay cok hamile haberi aliyoruz cok sevinçliyim yaa kendimide bu habere yakinlasmis olarak goruyorum. Bat geçmişmiydi senin bide bu ayda klomen kullanmismiydin
Cok koyu cikmis ama erken döllenme olmus bence bide klomenin etkisi bidaki ayada geciyor aklinda olsun. Ama biseye ihtiyac kalmadi zaten bebek var artik cok dikkat etAynen hep uğurlu geldi bu ay..klomen 4 defe denedim olmadı..randevu aldım doktordan femara denicektim..Bata 3 gün var..ben genelde aynı günde oluyor 6 ağustos da olmalıydım
Klomen 2 ay etmiyorum kuzum.Allahıma çok şükür.Bu akşam kan vericem..o zaman rahatlıcam.Allah sanada nasib etsin.Hep dualarimdasinizCok koyu cikmis ama erken döllenme olmus bence bide klomenin etkisi bidaki ayada geciyor aklinda olsun. Ama biseye ihtiyac kalmadi zaten bebek var artik cok dikkat et