- 22 Aralık 2021
- 182
- 42
- 18
- 28
yapma bence de ben pazar günü gidip direk kan vereceğim. bekleyelimmHayırlısı olsun ya içimden ses yarın test yap diyor diğer bir ses bekleeee diye bağırıyor inşallah güzel haberler verelim birbirimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapma bence de ben pazar günü gidip direk kan vereceğim. bekleyelimmHayırlısı olsun ya içimden ses yarın test yap diyor diğer bir ses bekleeee diye bağırıyor inşallah güzel haberler verelim birbirimize
Yapmıcam tutcam kendimiyapma bence de ben pazar günü gidip direk kan vereceğim. bekleyelimm
benim bel ağrım cok siddetli..Yapmıcam tutcam kendimi
Ah inşallah bebeğin ağrıtıyordurbenim bel ağrım cok siddetli..
ama adet sancısının aynısı cok korkuyorum adet olacagım diye yaAh inşallah bebeğin ağrıtıyordur
Korkma canım iyi düşün herkes adet sancısı gibi belirtiler oluyor diye yazıyorlar ayrıca ben daha önce 1 kez kimyasal geçirdim onda da benim adette olduğu gibi belim kasıklarım çok ağrımıştıama adet sancısının aynısı cok korkuyorum adet olacagım diye ya
Yaa inşallah dediğiniz gibi olur (Korkma canım iyi düşün herkes adet sancısı gibi belirtiler oluyor diye yazıyorlar ayrıca ben daha önce 1 kez kimyasal geçirdim onda da benim adette olduğu gibi belim kasıklarım çok ağrımıştı
Anlık geliyor gidiyor mesela su an hiçbir şey yokKorkma canım iyi düşün herkes adet sancısı gibi belirtiler oluyor diye yazıyorlar ayrıca ben daha önce 1 kez kimyasal geçirdim onda da benim adette olduğu gibi belim kasıklarım çok ağrımıştı
ben sizden bi tık geriden geliyorum pazartesi kontrol sonucu iğne vurursa bakalım keşke hepimiz aynı hafta iğne olmuş olsaydıkAnlık geliyor gidiyor mesela su an hiçbir şey yok
Canım anlıksa tedirgin olma bence rahat bırak kendini adet ağrın anlık mı gelip gidiyorduAnlık geliyor gidiyor mesela su an hiçbir şey yok
Test yapmadınız mı dahaBugün 16.günü çok şiddetli bel ağrım ve akıntım var benimde
evet anlık düsün ama yarım saat düsün ağrıyor sonra hicbir şey olmamış gibi geciyorCanım anlıksa tedirgin olma bence rahat bırak kendini adet ağrın anlık mı gelip gidiyordu
yapsanıza test artık kesın sonuc verir benim yarın 14.gün kan vereceğimBugün 16.günü çok şiddetli bel ağrım ve akıntım var benimde
Bugünde aynı şekildemi bel ağrısı hadi bakalım son 1evet anlık düsün ama yarım saat düsün ağrıyor sonra hicbir şey olmamış gibi geciyor
canısı şöyle ki bi yumurta daha buyuk gordugun gibi yani onun catlaması daha olası benımde aynı şekildeydiKızlar diğer gruba da yazdım ama bu grup daha aktif sanırım.Catlatma iğnesini vuruldum.Sagolsun doktorum kendi buldu haftasonu bulmak zormuş gerçekten iğneyi.Ultrasyon fotosuna yorum yapar mısın?Doktor tek yumurtadan bahsetti ama sanki resimde bir tane daha var,anlayanlar yorum yapabilir mi
ay eveet yani mide kazınmam var yemek yiyorum ama hep ac gibiyim. normlde her gun 10 da kahvaltı yaparım simdi sekiz bucukta mıdem kazınıyor, bel ağrım ara ara geliyorBugünde aynı şekildemi bel ağrısı hadi bakalım son 1
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım, kaç mm yumurta olduğunu söyledi miKızlar diğer gruba da yazdım ama bu grup daha aktif sanırım.Catlatma iğnesini vuruldum.Sagolsun doktorum kendi buldu haftasonu bulmak zormuş gerçekten iğneyi.Ultrasyon fotosuna yorum yapar mısın?Doktor tek yumurtadan bahsetti ama sanki resimde bir tane daha var,anlayanlar yorum yapabilir mi