- 22 Aralık 2021
- 182
- 42
- 28
olmadım daha ama sanmıyorum doktorum negatif dediRegl olmadın değil mi daha belki geç döllenme olmustur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmadım daha ama sanmıyorum doktorum negatif dediRegl olmadın değil mi daha belki geç döllenme olmustur
Regl oluncaya kadar ümidini kaybetme bence dollenmenin ne zaman gerçekleştiğini bilmiyorlarolmadım daha ama sanmıyorum doktorum negatif dedi
inşallah hayırlısı olsun ((Regl oluncaya kadar ümidini kaybetme bence dollenmenin ne zaman gerçekleştiğini bilmiyorlar
İnşallah canim hayirlisi olsuninşallah hayırlısı olsun ((
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki ama pes etmek yok adet oldunuzmu kaçıncı klomen denemenizdi bence üzülmeyin zamanı var her şeyinevet malesef negatif 1.20 cok üzüldüm cok üzgünüm
Hayırlısı olsun canım kendini üzüp hormonlarını etkileme önüne bak önümüzdeki ay daha güzel olacakevet malesef negatif 1.20 cok üzüldüm cok üzgünüm
Hayırlısı olsun yılmak yok asla, tekrar tekrar devam bigün bizde göreceğiz o pozitifi inanıyoruminşallah hayırlısı olsun ((
Siz gittiniz mi kontrole durum nedirSizi o kadar iyi anlıyorum ki ama pes etmek yok adet oldunuzmu kaçıncı klomen denemenizdi bence üzülmeyin zamanı var her şeyin
adet olmadım ya akıntım da var baya ilk klomen denemem bu 15.günSizi o kadar iyi anlıyorum ki ama pes etmek yok adet oldunuzmu kaçıncı klomen denemenizdi bence üzülmeyin zamanı var her şeyin
Ben gittim sol yumurtam büyümüş tek yumurta çatlatma iğnesi yaptılar ara ara sancı girdi 2 kez işte beklicez bakalımSiz gittiniz mi kontrole durum nedir
Ne kadar büyümüş yumurtan canım söyledimiBen gittim sol yumurtam büyümüş tek yumurta çatlatma iğnesi yaptılar ara ara sancı girdi 2 kez işte beklicez bakalım
geç döllenme olma olasılığı çok yüksek bence dua edelim inş güzel haberler alırsınız üzüntünüzü unutursunuzadet olmadım ya akıntım da var baya ilk klomen denemem bu 15.gün
hayır hiç bir şey söylemedi tek yumurtamı die sordum evet çift yumurta olsaydı iğne yapmazdım dediNe kadar büyümüş yumurtan canım söyledimi
Benimde tek yumurta sağda 16 mm gelişmişti inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canımhayır hiç bir şey söylemedi tek yumurtamı die sordum evet çift yumurta olsaydı iğne yapmazdım dedi
ama doktorum negatif dedi öyle bi ihtimal olsaydi söylerdi bence ya (((geç döllenme olma olasılığı çok yüksek bence dua edelim inş güzel haberler alırsınız üzüntünüzü unutursunuz
benimde solda zaten bakerken acıdı evet yumurtan burada dedi ve şimdide sol tarafıma ağrı giriyor minik minik iğne vuruluyor gibiBenimde tek yumurta sağda 16 mm gelişmişti inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım
anlamıyorlarki canım benim ilk gebeliğimi anlamadı bi sürü hap verdi sıvı birikmiş dedi meğer hamileymişimama doktorum negatif dedi öyle bi ihtimal olsaydi söylerdi bence ya (((
yaaa insallahhhhanlamıyorlarki canım benim ilk gebeliğimi anlamadı bi sürü hap verdi sıvı birikmiş dedi meğer hamileymişim
Zaten önceki mesajlarda da solda ağrı hissettiğini söylemiştin bende öyleydim sağım çok ağrıyordu gerçekten de sağda büyümüştü Allah yardımcımız olsun tek yumurta ile hamile kalan çok inşallah bizde onlardan oluruzbenimde solda zaten bakerken acıdı evet yumurtan burada dedi ve şimdide sol tarafıma ağrı giriyor minik minik iğne vuruluyor gibi
ondan diyorum dua edelim tek dok demesiyle olmuyor inş vardıryaaa insallahhhh