- 6 Ocak 2018
- 253
- 290
- 103
- 29
Bekleyeceğimyapsanıza test artık kesın sonuc verir benim yarın 14.gün kan vereceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekleyeceğimyapsanıza test artık kesın sonuc verir benim yarın 14.gün kan vereceğim
teşekkür ederim köşede uzunluk 2 cm yazıyor o da büyüklüğü heralde normal mi acabacanısı şöyle ki bi yumurta daha buyuk gordugun gibi yani onun catlaması daha olası benımde aynı şekildeydi
evet normal 20 mm dir benımde öyleyditeşekkür ederim köşede uzunluk 2 cm yazıyor o da büyüklüğü heralde normal mi acaba
yaa lütfen dua edin banaaa ismim başak :)) rabbim nasip etsiiiiinnBekleyeceğim
Doktor 5 gün ilişki dedi senin doktor kac gun öneriyor bana fazla geldi yanievet normal 20 mm dir benımde öyleydi
Tabiki ederim inşallah herkese nasip etsinyaa lütfen dua edin banaaa ismim başak :)) rabbim nasip etsiiiiinn
Doğru hesapladım benimde öyle 5 gün yani ama 2 günde bir yani gün aşırıDoktor 5 gün ilişki dedi senin doktor kac gun öneriyor bana fazla geldi yani
36.satte bi de sonraki gün. bi sonraki gün yapmadık yanı gün aşırıya geçtik doktorum öyle demedi banaDoktor 5 gün ilişki dedi senin doktor kac gun öneriyor bana fazla geldi yani
Her gün dedi benim doktor bana bile zor geldiDoğru hesapladım benimde öyle 5 gün yani ama 2 günde bir yani gün aşırı
Ben de bugün ve yarın yaparım sonraki günler gün aşırı olur eşim işten gelir uyuklamaya başlar236.satte bi de sonraki gün. bi sonraki gün yapmadık yanı gün aşırıya geçtik doktorum öyle demedi
Oda biraz zorunlu gibi bişey olur sanki ya her gün her günHer gün dedi benim doktor bana bile zor geldi
İğneden sonra 15 gun falan olmuyor muydu regl değişiyor mu suresiOda biraz zorunlu gibi bişey olur sanki ya her gün her
Güzel haberlerini bekliyoruz o zamanEvet öyle oluyor
İnşallahh canım inşallah hepimizin güzel haberler vereceği günler yakın olsunGüzel haberlerini bekliyoruz o zaman
İğne oldunuz mu sizde benim ara ara kasık ağrım oluyor sadeceBende pazartesi gideceğim klomen kullanıyorum şu anda ama diğer arkadaşımız iğne oldu o yazar umarım sizde benimle paylaşırmısınız deneyimlerinizi
evet malesef negatif 1.20 cok üzüldüm cok üzgünümP pcoslu birbayan merhaba merak ettim kan verdiniz mi ?
Regl olmadın değil mi daha belki geç döllenme olmusturevet malesef negatif 1.20 cok üzüldüm cok üzgünüm