banada o kadar söyledi sakıncası yoksa ilk ay olmama sebebi birşey dedimi doktorunuz birde ek bir şeyler kullanıyormusunuzBana 3 ay dedi canım herkesin farklıdır belki. İnşallah canım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada o kadar söyledi sakıncası yoksa ilk ay olmama sebebi birşey dedimi doktorunuz birde ek bir şeyler kullanıyormusunuzBana 3 ay dedi canım herkesin farklıdır belki. İnşallah canım inşallah
bende klomen içiyorum günde 1 tane banada dozu düşük geldi herkes 2 tane içiyor bakalım ne olacak pazartesi kontrolüm varOmepa Q10 kullanıyorum onun dışında bişey kullanmıyorum canım he birde keçiboynuzu pekmezi yiyiyorum. İlk olmama sebebi bence dozu düşük geldi zaten ikinci ay dozu yükseltti sizin neydi?
Bende sizden 1 gun sonra başladım benimde doktor kontrolim salı günü yumurtanin buyuklugune gore aşılama için gün verecekleer Rabbim hepimize pozitif sonuclar gormeyi nasip etsinMerhaba ben ikinci kez klomen kullanıyorum 2. günümdeyim pazartesi kontrole gideceğim benim gibi bu ay çatlatma iğnesi olacak olan varmı ?
amin hepimize aşılamamı yapılcak çatlatma iğnesimi ilkmi kullanıyorsunuz klomeni hadi birbirimize umut olalım peş peşe güzel haberlerimizi verelim inşBende sizden 1 gun sonra başladım benimde doktor kontrolim salı günü yumurtanin buyuklugune gore aşılama için gün verecekleer Rabbim hepimize pozitif sonuclar gormeyi nasip etsin
Yok benim biraz karışık geçen seneden beri korona yuzunden araliklarla kullaniyorum 1 defa kimyasal gecirdim baska pozitif goremedim ama 3 ay once tedaviye kesin olarak basladik 3 defa klomenle-ovitrelle ile aşılama sonra 2 defa igneli aşılama o da olmazsa tup bebege geçişamin hepimize aşılamamı yapılcak çatlatma iğnesimi ilkmi kullanıyorsunuz klomeni hadi birbirimize umut olalım peş peşe güzel haberlerimizi verelim inş
inş tüp bebeğe gerek kalmadan olur canım insan yıpranıyor ayakta durmak zorundayız inanıyorum olacak ALLAHIN izniyle sadece zamanı var onu bekliyoruzYok benim biraz karışık geçen seneden beri korona yuzunden araliklarla kullaniyorum 1 defa kimyasal gecirdim baska pozitif goremedim ama 3 ay once tedaviye kesin olarak basladik 3 defa klomenle-ovitrelle ile aşılama sonra 2 defa igneli aşılama o da olmazsa tup bebege geçiş
peki çatlatmada dikkat edilmesi gereken bir şey varmı ayrı olarak bir şey kullanıyormusunYok benim biraz karışık geçen seneden beri korona yuzunden araliklarla kullaniyorum 1 defa kimyasal gecirdim baska pozitif goremedim ama 3 ay once tedaviye kesin olarak basladik 3 defa klomenle-ovitrelle ile aşılama sonra 2 defa igneli aşılama o da olmazsa tup bebege geçiş
Allah razı olsun insallaaahhhinş tüp bebeğe gerek kalmadan olur canım insan yıpranıyor ayakta durmak zorundayız inanıyorum olacak ALLAHIN izniyle sadece zamanı var onu bekliyoruz
Eğer aşılama olmayacaksanız doktor iğne sonrası gün veriyor o gunleri degerlendiriyorsunuz bana herhangi birsey vermediler bu zamana kadar kullanmam için ama ben 2 aydır çatlama sonrası 1 hafta avokado tuketiyorum tutunmaya yardimci oldugu soyleniyor ne kadar dogrudur bilmiyorum amaPeki çatlatmada dikkat edilmesi gereken bir şey varmı ayrı olarak bir şey kullanıyormusun
İnşallah güzel haberler alirsin,benim de kontrolüm cumartesi günüMerhaba kızlar bende ikinci kez klomen kullanıyorum bu ay. Şuan yumurtalık kontrolüne geldim inşallah hepimiz hayırlı sonuç alırız
Bu ay bende iki tane kullandım canım 5 gün içtim.bende klomen içiyorum günde 1 tane banada dozu düşük geldi herkes 2 tane içiyor bakalım ne olacak pazartesi kontrolüm var
Sağol canım, sağda 16 mm yumurta oluşmuş 2 gün arayla ilişki dedi çatlatma iğnesi falan vermedi zaten vermiyor gittiğim doktorİnşallah güzel haberler alirsin,benim de kontrolüm cumartesi günü
normal test yaptın sandım canımOvulasyon testini yaptimDaha pik olmamış değil mi?
Benim doktor da 4 gün üstüste ilişki dediHeralde kontrole gittikten sonrasi icin konusmusturSağol canım, sağda 16 mm yumurta oluşmuş 2 gün arayla ilişki dedi çatlatma iğnesi falan vermedi zaten vermiyor gittiğim doktor
bana verecekmi çatlatma iğnesi bilmiyorum merakla bekliyorumSağol canım, sağda 16 mm yumurta oluşmuş 2 gün arayla ilişki dedi çatlatma iğnesi falan vermedi zaten vermiyor gittiğim doktor
Evet eşinin sperm kalitesi yeterli olanlar için öyle diyen doktorlarda varmış duydum canımBenim doktor da 4 gün üstüste ilişki dediHeralde kontrole gittikten sonrasi icin konusmustur
neden bakıyorsun ki bu şekilde takip yapmayın diyorlarOvulasyon testini yaptimDaha pik olmamış değil mi?