Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kalmis inşallah güzel haberlerin gelirEn iyisi kan testi ama geç dollenme vs de oluyormusya bende öyle 10.günüm ama günler geçmiyor bir yanım umutlu bir yanımsa hiç değil.. evet mfk yontemını duydummm
EVET o yuzden hıc ıdrar testı yapmadan 15.gün kan vereceğimm yeterince kendimi strese soktum zaten onuda yapamam (( ayyy yaaa inşallahhhhhhhhAz kalmis inşallah güzel haberlerin gelirEn iyisi kan testi ama geç dollenme vs de oluyormus
ben kullanıyorum ya folıdoce doktorum kullan dedıBen başka takviye kullanmıyorum,içimden gelmiyor artık folik asit kullanmak gebelik oluşursa kullanırım diyorum
bende kullanıyorum aylardır ama pek bişi değişmiyor sanki sizin bir tane çocuğunuz olunca kafa biraz daha rahat oluyor ama işte strestende uzak durun diyorlar ama ben yapamıyorumben kullanıyorum ya folıdoce doktorum kullan dedı
en iyisinin yapıyorsunuz güçlü olmak gerekiyor ama ben adetime 3 gün kalaya kadar dayanabiliyorum test yapmadan içim rahat etmiyor her defasında daa tek çizgiEVET o yuzden hıc ıdrar testı yapmadan 15.gün kan vereceğimm yeterince kendimi strese soktum zaten onuda yapamam (( ayyy yaaa inşallahhhhhhhh
ben pcosum o yuzden adetlerım zaten duzenlı değil doktorum catlatma ıgnesınden sonra gebelık yoksa 14 gun ıcınde olunur dedı ordan tahmın edıyorum artıken iyisinin yapıyorsunuz güçlü olmak gerekiyor ama ben adetime 3 gün kalaya kadar dayanabiliyorum test yapmadan içim rahat etmiyor her defasında daa tek çizgi
ben bır yıllık evlıyımmm bır kımyasal gebelıgım var ((bende kullanıyorum aylardır ama pek bişi değişmiyor sanki sizin bir tane çocuğunuz olunca kafa biraz daha rahat oluyor ama işte strestende uzak durun diyorlar ama ben yapamıyorum
olabilir stres her zaman oluyor yanımda çalışan kız hiç kullanmadan gebe kaldı doğum yaptı mis gibide büyütüyorBen iki aydır bıraktım kullanmayıO da sanki bende stres yaratiyordu
yok diğer yazan bayan için dedim onun 1 çocuğu varmış ya bende 2 yıllık evliyim siz kaç yaşındasınızben bır yıllık evlıyımmm bır kımyasal gebelıgım var ((
26 Yyasındayımmmyok diğer yazan bayan için dedim onun 1 çocuğu varmış ya bende 2 yıllık evliyim siz kaç yaşındasınız
sizin zamanınız var bence stres yapmayın ben 32 yaşındayım26 Yyasındayımmm
Merhaba 2 yıldır evliyiz bir yıldır deniyoruz olmadı pazartesi ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi yapıldı bu süreçte nelere dikkat etmeliyiz tecrübeli biri paylaşabilir miMerhaba bır yıllık evlıyım bir gebeliğim oldu kimyasal ilk kez kullanıyorum 5 gun gunde bır tane kullandım 20 ve 18 mm yumurtalar oluştu catlatma ıgnesı yaptık beklıyoruz
Bende pazartesi gideceğim klomen kullanıyorum şu anda ama diğer arkadaşımız iğne oldu o yazar umarım sizde benimle paylaşırmısınız deneyimleriniziMerhaba 2 yıldır evliyiz bir yıldır deniyoruz olmadı pazartesi ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi yapıldı bu süreçte nelere dikkat etmeliyiz tecrübeli biri paylaşabilir mi
inş güzel haberler alırız hepimiz tecrübelerinden mahrum etme bizi kaç ay klomen deneniyor biliyormusunuzMerhaba kızlar bende ikinci kez klomen kullanıyorum bu ay. Şuan yumurtalık kontrolüne geldim inşallah hepimiz hayırlı sonuç alırız
çatlatma iğnesi vurmadımıBenim klomenim bitti çok şükür,regl sancisi gibi sancim var.Normalde reglden sonra yumurtlama akintim başlardı,şuan hiç yokOvulasyon testi alsam mı diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum,para boşa gitmesin diye
Bana 3 ay dedi canım herkesin farklıdır belki. İnşallah canım inşallahinş güzel haberler alırız hepimiz tecrübelerinden mahrum etme bizi kaç ay klomen deneniyor biliyormusunuz