- 6 Ocak 2018
- 253
- 290
- 29
İnşallah çift çizgi görürsün hayırlı haberlerini bekliyoruzkesinlikle sanırım bende yarın sabah yapıcam test benimde 4 gün var sonra tamam yok adetim gelsin die bekliyorum kafa rahat oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çift çizgi görürsün hayırlı haberlerini bekliyoruzkesinlikle sanırım bende yarın sabah yapıcam test benimde 4 gün var sonra tamam yok adetim gelsin die bekliyorum kafa rahat oluyor
Ben 11 gündür progestn iğne oluyorum göbekten bide iğne bitmeden adet olmam heralde tuttu mu diye iğne bitince test yapayım en iyisikesinlikle sanırım bende yarın sabah yapıcam test benimde 4 gün var sonra tamam yok adetim gelsin die bekliyorum kafa rahat oluyor
Dayanamadım test yaptım tertemiz çıktı malesef zaten regl agrılarımda başladı yine olmadı napalımİnşallah çift çizgi görürsün hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hiç birimizin ki olmadı yaDayanamadım test yaptım tertemiz çıktı malesef zaten regl agrılarımda başladı yine olmadı napalım
7 gün geciktiNormal regl gunun kac gun geçmişti?
En iyisi ara verip kafa dinlemek diğer türlüsü gerçekten çok yoruyor ilaç kullan zamanı bekle falan insan kafaya çok takıyor benceBen 1 2 ay ara vereceğim tedaviye.6 kilo verdim bu süreçte biraz daha odaklanıp biraz daha zayıflamaya çalışacağım. pkos da zayıflama direk yumurtlamayı etkiliyormuş birazda bitkiler falan içerim artık düşünmekten sıkıldım çünkü iğne günü adet günü psikoloji de çok önemli ve yıpranıyorum bunu çok hissediyorum . O yüzden bana 2 ay tatil:)
İnşallah ama ben bu defteri kapatmayı planlıyorum komple,tedavi gördüm başladım denedim derken 38 olurum kocam da 50 ye yaklaşırSanırım burdaki herkesin negatif oldu. İnşallah eylülde hepimiz pozitifi görürüz
Öyle düşünme gerçekten Allah hayırlı zamanda sanada verecektirİnşallah ama ben bu defteri kapatmayı planlıyorum komple,tedavi gördüm başladım denedim derken 38 olurum kocam da 50 ye yaklaşır
Yumurtalara bakar büyümüşler mi diye genelde alttan ultrasona bakılıyor sonra da iğnelerin boyutunu begenirse iğneyi yaparlar.Sonrasinda artık görev size dusuyorkızlar ilk defa çatlatma iğnesi olacağım, 5 ğün günde iki tane femara kullandım yarın dr gidicem ne yapcak şimdi doktor::)
evet bizim uyuşuğa düşüyor iş:)Yumurtalara bakar büyümüşler mi diye genelde alttan ultrasona bakılıyor sonra da iğnelerin boyutunu begenirse iğneyi yaparlar.Sonrasinda artık görev size dusuyor
Kırmızılar görünceye kadar hep bir umut oluyor insanda,bende yarın sabaha randevu aldım adet sökücü istemeyi düşünüyorum sabah olmazsam eğerBenim bu ayda maalesef ki olumsuz… sabahlar karşı regl oldum evet alıştırmıştım kendimi ama kırmızıları görünce bi kötü olmadım değil… önümüzdeki ay bakalım neler olacak
Mrb test sonucunuz ne oldu bende 10 agustos catlama ignesi oldum ignenin üzerinden 20 gün gecti test hiç yapmadımmerhaba ben de klomen artı catlatma ıgnesi olanlardanım bugun 10.günüm 5 gün sonra kan vereceğim