- 28 Ocak 2010
- 381
- 149
- 303
- Konu Sahibi Homely_angel
Ben de varım.. Bat 30 ağustos..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benimde kirmizilar geldi malesef 2 gun gecikmeden sonra... bat 21 eylulBeklenen ama olmaması dilenen regl tarihleri;
ardaemre - 23 Ağustos
zoombi - 29 Ağustos
denizce84 - 30 Ağustos
@aspnr - 2 Eylül
@ROSE ROSE - 4 Eylül
HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
Tuanam21 - 10 Eylül
_-CaNiMSiN-_ 11 Eylül
Homely_angel [/USER] - 12 Eylül
@melekbaby[/USER] - 15 Eylül
odzimert - 17 Eylül
Bildirimler oldukça yenileri ekleriz. Ve Eylül sonu geldiğinde bu listenin tamamında hamiş yazsın inşallaaaaaaah.
Ve kuralımız : BAT a kadar test yok! 9 Doğursak bileeeee :)
Dusurdum malesef tatlimcharmant hamile değilmiydi ya?????
9 Eylul tatlim topigin ugurlu olsunBeklenen ama olmaması dilenen regl tarihleri;
ardaemre - 23 Ağustos
zoombi - 29 Ağustos
@herseydua
Tuanam21 - 10 Eylül
Homely_angel - 12 Eylül
@melekbaby - 15 Eylül
odzimert - 17 Eylül
Bildirimler oldukça yenileri ekleriz. Ve Eylül sonu geldiğinde bu listenin tamamında hamiş yazsın inşallaaaaaaah.
Ve kuralımız : BAT a kadar test yok!
Ellerine sağlık canım. ada-aras 1 Eylül var birde canım.Yeni
ardaemre - 23 Ağustos
zoombi - 29 Ağustos
denizce84 - 30 Ağustos
melita09 - 30 Ağustos
@aspnr - 2 Eylül
@ROSE ROSE - 4 Eylül
Tuanam21 - 10 Eylül
_-CaNiMSiN-_ 11 Eylül
Homely_angel [/USER] - 12 Eylül
@melekbaby[/USER] - 15 Eylül
odzimert - 17 Eylül
bence çocuğu olanlar bizle yöntem bilgilerini paylaşsın bnde şüphelenmeye başladım bilmediğimiz bişey mi var acaba? Yapamıyoz mu?Kızlar 5 aydır deniyoruz bebis haberi alamadık yumurtlama donemi hesapladim hergün denemedik gün aşırı dedi doktor şimdide ağrım var adet sancısı gibi 6 gün var daha bu ayda olmadı galiba yöntem yada öneri paylasirmisiniz bana
Canım benimde ilk denemem başarısız oldu. Ben üstelik ovulasyon testleri de Yaptım ve hepsi negatif çıktı. Haftaya doktora gidicem yumurtlamada problem olabilirmi diye. Ovulasyon testi yaptınmı hiç bilmiyorum ama yapmadıysan kesin yap derim. Canım bozma moralini.Kızlar 5 aydır deniyoruz bebis haberi alamadık yumurtlama donemi hesapladim hergün denemedik gün aşırı dedi doktor şimdide ağrım var adet sancısı gibi 6 gün var daha bu ayda olmadı galiba yöntem yada öneri paylasirmisiniz bana
Allah razı olsun amin inşallahSekiz aydır bende bekliyorum. Rabbim hepimize müjdeli haberi almayı ve mucizemize kavuşmayı nasip etsin. Ben ve benim gibi kardeşlerin hep duamdasiniz zaten....
Ne zaman yapmam gerekiyor birde onu deneyim rabbim hakkımızda hayirlisini versin inşallah canım inşallah sorun yoktur içini ferah tut stres galiba bizim gibilerin sorunuCanım benimde ilk denemem başarısız oldu. Ben üstelik ovulasyon testleri de Yaptım ve hepsi negatif çıktı. Haftaya doktora gidicem yumurtlamada problem olabilirmi diye. Ovulasyon testi yaptınmı hiç bilmiyorum ama yapmadıysan kesin yap derim. Canım bozma moralini.