• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Beklenen ama olmaması dilenen regl tarihleri;

ardaemre ardaemre - 23 Ağustos
zoombi zoombi - 29 Ağustos
denizce84 denizce84 - 30 Ağustos
@aspnr - 2 Eylül
@ROSE ROSE - 4 Eylül
HERSEYDUAUZERINE50 HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
Tuanam21 Tuanam21 - 10 Eylül
_-CaNiMSiN-_ _-CaNiMSiN-_ 11 Eylül
Homely_angel Homely_angel [/USER] - 12 Eylül
@melekbaby[/USER] - 15 Eylül
odzimert odzimert - 17 Eylül

Bildirimler oldukça yenileri ekleriz. Ve Eylül sonu geldiğinde bu listenin tamamında hamiş yazsın inşallaaaaaaah.

Ve kuralımız : BAT a kadar test yok! :rolleyes:9 Doğursak bileeeee :)

Beklenen ama olmaması dilenen regl tarihleri;

ardaemre ardaemre - 23 Ağustos
zoombi zoombi - 29 Ağustos
denizce84 denizce84 - 30 Ağustos
@aspnr - 2 Eylül
@ROSE ROSE - 4 Eylül
HERSEYDUAUZERINE50 HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
Tuanam21 Tuanam21 - 10 Eylül
_-CaNiMSiN-_ _-CaNiMSiN-_ 11 Eylül
Homely_angel Homely_angel [/USER] - 12 Eylül
@melekbaby[/USER] - 15 Eylül
odzimert odzimert - 17 Eylül

Bildirimler oldukça yenileri ekleriz. Ve Eylül sonu geldiğinde bu listenin tamamında hamiş yazsın inşallaaaaaaah.

Ve kuralımız : BAT a kadar test yok! :rolleyes:9 Doğursak bileeeee :)
Canim benimde kirmizilar geldi malesef 2 gun gecikmeden sonra... bat 21 eylul

canım beni niye çıkardın listeden 1 eylüldü:(yoksa sen de benim gibi bu ay olmayacağını mı düşünüyorsun:)

Kızlar 5 aydır deniyoruz bebis haberi alamadık yumurtlama donemi hesapladim hergün denemedik gün aşırı dedi doktor şimdide ağrım var adet sancısı gibi 6 gün var daha bu ayda olmadı galiba yöntem yada öneri paylasirmisiniz bana:(

Benimde 27 ağustosta umudum yok lütfen önceki yazıma cvp yazar misiniz ruhsal olarak iki gündür çok Asabi ve mutsuz hissediyorum kendimi ağrılar olunca sinirlerim de bozuldu galiba :(

Kızlar 5 aydır deniyoruz bebis haberi alamadık yumurtlama donemi hesapladim hergün denemedik gün aşırı dedi doktor şimdide ağrım var adet sancısı gibi 6 gün var daha bu ayda olmadı galiba yöntem yada öneri paylasirmisiniz bana:KK43:
bence çocuğu olanlar bizle yöntem bilgilerini paylaşsın bnde şüphelenmeye başladım bilmediğimiz bişey mi var acaba? Yapamıyoz mu?

Kızlar 5 aydır deniyoruz bebis haberi alamadık yumurtlama donemi hesapladim hergün denemedik gün aşırı dedi doktor şimdide ağrım var adet sancısı gibi 6 gün var daha bu ayda olmadı galiba yöntem yada öneri paylasirmisiniz bana:KK43:
Canım benimde ilk denemem başarısız oldu. Ben üstelik ovulasyon testleri de Yaptım ve hepsi negatif çıktı. Haftaya doktora gidicem yumurtlamada problem olabilirmi diye. Ovulasyon testi yaptınmı hiç bilmiyorum ama yapmadıysan kesin yap derim. Canım bozma moralini.

Canım benimde ilk denemem başarısız oldu. Ben üstelik ovulasyon testleri de Yaptım ve hepsi negatif çıktı. Haftaya doktora gidicem yumurtlamada problem olabilirmi diye. Ovulasyon testi yaptınmı hiç bilmiyorum ama yapmadıysan kesin yap derim. Canım bozma moralini.
Ne zaman yapmam gerekiyor birde onu deneyim :( rabbim hakkımızda hayirlisini versin inşallah canım inşallah sorun yoktur içini ferah tut stres galiba bizim gibilerin sorunu

Back
X