• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Beklenen ama olmaması dilenen regl tarihleri;

zoombi zoombi - 29 Ağustos
ada_aras ada_aras - 01 Eylül
Tuanam21 Tuanam21 - 10 Eylül
Homely_angel Homely_angel - 12 Eylül
Princess91 Princess91 - 15 Eylül

Kızlar bende ki tarihler şimdilik bu kadar. yazamadıklarım da bildirirse ekleyelim hemencik.

Ve en önemli kuralımız bu ay bat a kadar hiç bir test yapmıyoruz. anlaştık mı?
Evet hiç bir test yapmayalım sonra boşuna üzülüyoruz bunay psikolojileri iyi tutalım akışına bırakalım :KK5::anneadayı: herkes güzel haberler verir inşaallah :KK46:

Kızlar bende ki tarihler şimdilik bu kadar. yazamadıklarım da bildirirse ekleyelim hemencik.

Ve en önemli kuralımız bu ay bat a kadar hiç bir test yapmıyoruz. anlaştık mı?
Canım merhaba,
Benim 17 Eylül. Çokteşekkürler liste için:KK200:
Herkes sıkı çalışsın bu ay inşallah hepimiz hamileyiz:anneadayı:

ardaemre ardaemre - 23 Ağustos
odzimert odzimert - 17 Eylül

Bildirimler oldukça yenileri ekleriz. Ve Eylül sonu geldiğinde bu listenin tamamında hamiş yazsın inşallaaaaaaah.

Ve kuralımız : BAT a kadar test yok! :rolleyes:

Kizlar günaydın
Benim adetim dün başladı ama kahverengi akıntı olarak başladı. Geçen ayda böyle olmuştu. Önce kahverengi akıntı geliyo üç gün sonra kırmızıya dönüyo. Niye böyle olmaya başladı anlamıyorum. Daha önceden yoktu. Son iki aydır başladı. Acaba bu durumu yaşayan ve de sebebini bilen biri varsa ne olur yazsın

Kizlar günaydın
Benim adetim dün başladı ama kahverengi akıntı olarak başladı. Geçen ayda böyle olmuştu. Önce kahverengi akıntı geliyo üç gün sonra kırmızıya dönüyo. Niye böyle olmaya başladı anlamıyorum. Daha önceden yoktu. Son iki aydır başladı. Acaba bu durumu yaşayan ve de sebebini bilen biri varsa ne olur yazsın

aynen benim de böyle oldu bu ay. hatta burada yerleşme mi acaba diye konuştuk. 4. gün kırmızılar geldi :(
bundan önceki iki ayda buna benzer oldu üstelik bir de gecikme yaşadım.
Doktoruma ben bunları danıştım canım. hatta baya endişeli gittim. vücudun kendini hazırlıyor dedi. yani olumsuz bir durum yokmuş. başka varsa yaşayan ve doktoruyla görüşen yazarsa süper olur.

aynen benim de böyle oldu bu ay. hatta burada yerleşme mi acaba diye konuştuk. 4. gün kırmızılar geldi :KK43:
bundan önceki iki ayda buna benzer oldu üstelik bir de gecikme yaşadım.
Doktoruma ben bunları danıştım canım. hatta baya endişeli gittim. vücudun kendini hazırlıyor dedi. yani olumsuz bir durum yokmuş. başka varsa yaşayan ve doktoruyla görüşen yazarsa süper olur.
Bende gittim doktora. Bir Sürü soru sordu. Sonra bişeyin yok dedi. Bazen olur böyle dedi gönderdi. Ben soğan kürü yapıcam bu ay. Faydasını gören çok olmuş. Zaten ben kuru soğanı sofrada da yerim. Soğuk algınlığıma çok iyi gelir hemen iyileşirim.

Gunaydiiiin.Ay listede ismimi gorunce heyecan yaptim guya agustos sonu olmasin eylul sonu olsun diyodum:)) Allahim hayirli zamanda ver.

adet düzensizliği ile ilgili 100 puanlık soru:)örneğin benim adetim bi ay 28 sonra 32 sonra 30 sonra 28 sonra 29 sonra 33 günde bir şeklinde oluyor. yani benim adetim her ay aynı tarihte olmadığı için düzensiz mi???? yoksa 28-35 gün aralığında olduğu için düzenli mi???

adet düzensizliği ile ilgili 100 puanlık soru:)örneğin benim adetim bi ay 28 sonra 32 sonra 30 sonra 28 sonra 29 sonra 33 günde bir şeklinde oluyor. yani benim adetim her ay aynı tarihte olmadığı için düzensiz mi???? yoksa 28-35 gün aralığında olduğu için düzenli mi???
Düzenli canım düzensiz reglide 10 15 günlük bazen 2 ayda bir regli olunuyor seninki düzenli 2 3 gün atmayla bişey olmaz

ardaemre ardaemre - 23 Ağustos
HERSEYDUAUZERINE50 HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
@herseydua
odzimert odzimert - 17 Eylül

Bildirimler oldukça yenileri ekleriz. Ve Eylül sonu geldiğinde bu listenin tamamında hamiş yazsın inşallaaaaaaah.

Ve kuralımız : BAT a kadar test yok! :rolleyes:

ben de Tuanam21 Tuanam21 ile aynı fikirdeyim. birkaç gün sapma bir şey değil.

Ben de oyle düşünüyodum da komşum kafami kariştirdi.yine de sizlere bi sorayim dedim.cvp icin tşk.

Kızlar az önce bi topicde gördüm hamile kalmadan önceki regliler gec veya erken geliyorsa rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş ben buna inanıyorum çünkü kızıma hamile kalmadan yıllardır hiç şaşmayan adetim 8 gün gecikmişti sonraki ay hamile kalmıştım doğumdan bi kaç ay öncesine kadar 35 günde bir oluyordum bi kaç aydır 30 düştü bu bi kaç ay içinde hamile kalırsam bu tez doğru :KK3:

Back
X