- Konu Sahibi Homely_angel
Düşük yaptı ark inş bu ay oda güzel haberler veriri
hadi yaa üzüldüm haberim yoktu. neyse hep birlikte bu aya kısmettir umarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşük yaptı ark inş bu ay oda güzel haberler veriri
Maşallah sende 2 tane var 3. yü mü istiyon :)
Âmin CNm benim rabbım en kısa zamanda nasip etsin inşMAşaAllah Allah bağışlasın. Hayırlı evlat olsunlar. Darısı bize :)
Inş teysesı hayırlısı olsun emrede çok kendimi kız die şartlamıştım çok üzüldüm o yuzden bu kez kalbim kızdan yana ama sağlıklı olsun hayırlısı olsun diyorum kız olursa adı bile belli gerçi MirA olucak Gecen ay erkek diyodu Çin takvimi zaten oyuzden üzülmedim bu ay olmamasına hem Eylül'de olursa tam Mayıs Ortası olucak Arda gibi 1 Sınıfı atlatmış olucaz inş3.bebişimiz ve bence kızımız Eylül'de geliyorum diyecek :)
Geçmiş olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.Merhaba arkadaslar ben de bir kac ay once 4 bucuk aylik bebegimi kaybettim.Eylul ayi adetimi de olup korunmayi birakacagim insallah. Bat 29 agustos. Sadece bu ay ufak bir ozensizligimiz olmustu ama benim adete 10 gun olmasina ragmen iki gundur kasik ve bel agrisi cekiyorum.Umarim hamile degilimdir.Cunku genetik sonuclarimiz haftaya cikacak.o yuzden eylul oncesi kalmak istemiyordum.
Canım bence değerlendirmelisinKızlar sizce bugün bu işi yapalım mı? yoksa yarını mı bekleyelim
Canım hakkında hayırlısı olsun rabbım sağlık sıhatle en yakın zamanda nasıp etsın ıns tekrarMerhaba arkadaslar ben de bir kac ay once 4 bucuk aylik bebegimi kaybettim.Eylul ayi adetimi de olup korunmayi birakacagim insallah. Bat 29 agustos. Sadece bu ay ufak bir ozensizligimiz olmustu ama benim adete 10 gun olmasina ragmen iki gundur kasik ve bel agrisi cekiyorum.Umarim hamile degilimdir.Cunku genetik sonuclarimiz haftaya cikacak.o yuzden eylul oncesi kalmak istemiyordum.
Merhaba arkadaslar ben de bir kac ay once 4 bucuk aylik bebegimi kaybettim.Eylul ayi adetimi de olup korunmayi birakacagim insallah. Bat 29 agustos. Sadece bu ay ufak bir ozensizligimiz olmustu ama benim adete 10 gun olmasina ragmen iki gundur kasik ve bel agrisi cekiyorum.Umarim hamile degilimdir.Cunku genetik sonuclarimiz haftaya cikacak.o yuzden eylul oncesi kalmak istemiyordum.
konu sahibi BAT larla bi tablo oluştursak mı acaba? biz de ikinciyi istiyoruz 2 aydır deniyoruz ama yumurtlama tarihlerini kaçıyoruz tatildi iş seyahatleriydi hastalıktı derkenBenim BAT 1 eylül.inşallah bu başlığın ekim için olanı açılmaz diyorum:)
Kızlar sizce bugün bu işi yapalım mı? yoksa yarını mı bekleyelim
ardaemrecanım sanki yarın daha koyu çıkar gibi. ama riske atma bence bu akşamı değerlendir sonuçta spermler içerde 2-3 gün yaşayabiliyor.
Tatlim sana da ugras olacak ama yap artik bu guzel anne aday adaylari icin bi kiyak:)bi de acaba BAT geçmeden kan tahlili yaptirmamak bu forumun ilk kurali olabilir mi?cunku kendini hamis sanip sonra kirmizilari gormek cok uzucuCanım bugün tüm mesajlarınızı okuyorum ve notları almaya başladım. akşama liste olarak yazıcam
Teşekkürler canım. Eylül Ayında burdaki herkes ve isteyen herkes hamile kalsın inşallah.odzimert CNm burdan devam hayırlısı olsun Sıkma Can'ını
Tatlim sana da ugras olacak ama yap artik bu guzel anne aday adaylari icin bi kiyak:)bi de acaba BAT geçmeden kan tahlili yaptirmamak bu forumun ilk kurali olabilir mi?cunku kendini hamis sanip sonra kirmizilari gormek cok uzucu