• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

3.bebişimiz ve bence kızımız Eylül'de geliyorum diyecek :)
Inş teysesı hayırlısı olsun emrede çok kendimi kız die şartlamıştım çok üzüldüm o yuzden bu kez kalbim kızdan yana ama sağlıklı olsun hayırlısı olsun diyorum kız olursa adı bile belli gerçi MirA olucak :KK22: Gecen ay erkek diyodu Çin takvimi zaten :KK73:oyuzden üzülmedim bu ay olmamasına hem Eylül'de olursa tam Mayıs Ortası olucak Arda gibi 1 Sınıfı atlatmış olucaz inş

Merhaba arkadaslar ben de bir kac ay once 4 bucuk aylik bebegimi kaybettim.Eylul ayi adetimi de olup korunmayi birakacagim insallah. Bat 29 agustos. Sadece bu ay ufak bir ozensizligimiz olmustu ama benim adete 10 gun olmasina ragmen iki gundur kasik ve bel agrisi cekiyorum.Umarim hamile degilimdir.Cunku genetik sonuclarimiz haftaya cikacak.o yuzden eylul oncesi kalmak istemiyordum.

Kızlar sizce bugün bu işi yapalım mı? yoksa yarını mı bekleyelim

Eklentiler

• 12.gün.JPG
    12.gün.JPG
    63,1 KB · Görüntüleme: 155
konu sahibi BAT larla bi tablo oluştursak mı acaba? biz de ikinciyi istiyoruz 2 aydır deniyoruz ama yumurtlama tarihlerini kaçıyoruz tatildi iş seyahatleriydi hastalıktı derken:(Benim BAT 1 eylül.inşallah bu başlığın ekim için olanı açılmaz diyorum:)

Merhaba arkadaslar ben de bir kac ay once 4 bucuk aylik bebegimi kaybettim.Eylul ayi adetimi de olup korunmayi birakacagim insallah. Bat 29 agustos. Sadece bu ay ufak bir ozensizligimiz olmustu ama benim adete 10 gun olmasina ragmen iki gundur kasik ve bel agrisi cekiyorum.Umarim hamile degilimdir.Cunku genetik sonuclarimiz haftaya cikacak.o yuzden eylul oncesi kalmak istemiyordum.
Geçmiş olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.

Canım hakkında hayırlısı olsun rabbım sağlık sıhatle en yakın zamanda nasıp etsın ıns tekrar

canım hayırlısıyla ve sağlıkla gelecekse gelsin inş. her şey planladığımız gibi gitmiyor maalesef.

konu sahibi BAT larla bi tablo oluştursak mı acaba? biz de ikinciyi istiyoruz 2 aydır deniyoruz ama yumurtlama tarihlerini kaçıyoruz tatildi iş seyahatleriydi hastalıktı derken:KK43:Benim BAT 1 eylül.inşallah bu başlığın ekim için olanı açılmaz diyorum:)

Canım bugün tüm mesajlarınızı okuyorum ve notları almaya başladım. akşama liste olarak yazıcam ;)

Cok tesekkur ederim arkadaslar sagolun Allah hepimize saglika sihatle dogru zamanda nasip etsin insallah.Listeye beni de ekleyin:) Bat 29 agustos.

Canım bugün tüm mesajlarınızı okuyorum ve notları almaya başladım. akşama liste olarak yazıcam :KK66:
Tatlim sana da ugras olacak ama yap artik bu guzel anne aday adaylari icin bi kiyak:)bi de acaba BAT geçmeden kan tahlili yaptirmamak bu forumun ilk kurali olabilir mi?cunku kendini hamis sanip sonra kirmizilari gormek cok uzucu:(

Tatlim sana da ugras olacak ama yap artik bu guzel anne aday adaylari icin bi kiyak:)bi de acaba BAT geçmeden kan tahlili yaptirmamak bu forumun ilk kurali olabilir mi?cunku kendini hamis sanip sonra kirmizilari gormek cok uzucu:KK43:

kesinlikle haklısın bat a kadar dayanmak için güç birliği yapalım ;)

Beklenen ama olmaması dilenen regl tarihleri;

zoombi zoombi - 29 Ağustos
ada_aras ada_aras - 01 Eylül
Tuanam21 Tuanam21 - 10 Eylül
Homely_angel Homely_angel - 12 Eylül
@melekbaby - 15 Eylül

Kızlar bende ki tarihler şimdilik bu kadar. yazamadıklarım da bildirirse ekleyelim hemencik.

Ve en önemli kuralımız bu ay bat a kadar hiç bir test yapmıyoruz. anlaştık mı?

Back
X