Ağustos annelerine sorum var

caldion78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
1.035
9
doğum yapan annelerin bebeişlerine baktım kii herkezz sezeryan olmuşş acaba zorunlu mu istege bağlı mı yaptınız sezeryan doğumu ..... seyyyy bende seeryan istiyorumdaaa acaba doktoru ne diyip ikna ettnz?????

slm...sezaryan olanlar ağustos annleri kendi istekleriyle sezeryan olmadı mecburi...normal doğum isteyişpte sonradan sezeryan olanlarda oldu..yani çoğu normalden yana bende dahil..ben daha doğum yapmadm ama inşallah sağlıkla normal doğum olur...kısmet bunlar..sen istiyosan zati ssk karşılamıyo yapar seni dr seryan..ha mecburi oluyosada %sini ödeyerke az bi mikrarla oluyosun..umarım hgerşey gönlünce olur..sağlıkla gelir bebğin

bende sezeryan istiyorum dr da doğum tarihinden 3 gün önceye gün verdi normalde 10 gün önceye vermesi gerekiyor bu hafta tekrar gidicem ve konuşcam guatr tedavisi görüyorum belimden rahatsızım diyorum ama inat ediyor beni strese sokuyorCADIARZU

çoğumuz mecburi oldu yoksa hepimiz normal doğumdan yanaydık son ana kadar bekleyen normal sancısını çeken ama gene sezeryana dönmek zorunda kalan veya ilk doğumu sezeryan olup ikincide öyle olan kalp atışı zayıflayan hepimizinde mecburi oldu canım neden normal istemiyorsunki

bende sezeryan istiyorum dr da doğum tarihinden 3 gün önceye gün verdi normalde 10 gün önceye vermesi gerekiyor bu hafta tekrar gidicem ve konuşcam guatr tedavisi görüyorum belimden rahatsızım diyorum ama inat ediyor beni strese sokuyorCADIARZU

bebek ne kadar anne karnınd akalırsa okadar iyi neden doktorunu dinlemiyorsun tabi sağlığını zorluyorsa yine doktorun daha iyi bilir diyorum

ben zaten sezeryan istiyordum dr m sordu nasıl düşünüyorsun '' sezeryan istiyorum'' ''niye'' dedi AıLEDE HERKES ÇOK ZOR DOĞUM YAPIYOR dedim ki öyle bir durumum var. o zamanda doktorumun dediği.. NORMAL DOĞUM GÜNÜNÜ BEKLERSEK 25 AĞUSTOSA GELıYOR BEN 21 ıNDE TATıLE ÇIKIYORUM SENı BAŞKA BıR ARKADAŞA EMANET ETMEM GEREKıYOR OZAMANDA DEDı benimde canıma minnet oldu anlayacağın şans benden yana oldu bu olayda:) Allah kısmet ederse 14 ağustos sabahında MASUM MELEĞıMı KUCAĞIMA ALICAM EPıDURAL SEZERYANLA HAYIRLISIYLA..

bende il senin gibi şartlandırmıştım kendimi sezeryan diye. :eek:lmaz:
sonra ölçüp tarttım normal doğum daha iyi... ona odaklandım moral verdim kendime.
çatı muayenesinden geçtim çatım çok darmış bebeişde koca kafalı laelaelaelaelae
mecburen sezeryan şimdi. haftaya geliyo bebişim:sinifsinif:.. ama en iyisi normal bencede..

ben epiduralli sezeryan oldum çokta memnunum her iki doğumun zorlukları var tabi bence kendini normal doğurabilirim diyorsan normal yapabilirsin ama aazıcık korkun varsa boşver derim ben

ben 12 saat sancıdan sonra sezaryanla doğum yaptım ama şimdi olsa hiç düşünmeden sezaryan derdim çünkü normal çoook zor yaaa:çok üzgünüm:

valla bende normal doğum sancısı çektim açılma olmayınca ve ben dayanamayınca daha fazlaa sezeryan istiyorum dedim doktorumda ısrar etmedi etsede fikrim değişmezdi gerçi.. ama ben normal olsun die çok istedim direndim okadar normal gibisi yok bence adı üstünde normal yanii... açıklığım olsaydı o çektiğim sancıyla doğururdum ben bebeemm aşşağı baskı yapmayınca açılmadı....

Arkadaslar merhaba bende son haftaya kadar normal dedim ama olmadı sezeryanla doğum yaptım oda cok zordu doğumun her sekli zor bence allah yardımcınız olsun

X