Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ağustos Annelerim Nerdesiniz?
- Konu Sahibi çedene
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kzılar ya oğlumun bır gözu temızlememe rağman çapaklanıyor ve kırmızı.. neden acaba? sabah cok uzuldum... dr.a gotursem mı?
Aynı sorun bizde ara sıra oluyodu bu sabah gözünü hiç açamadı efe ama kızarıklık yok , sadece kurumuş bi sürü çapak kirpikler yapışmış göz açılmıyor steril bir gazlı beze sütünden damlat sil dedi annem üşütmüşün dedi birde öyle yaptım ama yarında aynısı olursa götürücem sanırım doktora , annem üşütmüşünüz dedi ama ben mikrop kaptı sanıyorum
- 19 Kasım 2006
- 1.750
- 16
- 683
bu arada; bende ağustos annesiyim (2. bebeğim :)
merhaba...allah analı babalı buyutsun bebıslerı....
dr bana dıslerı kabarmış dedı ve ilaç yazdı kızlar...
almadım ya.. daa bı rahatsızlğı yok ki.. ben bıseyde görmuyorum... sadece salyalandı bıraz ama huzursuzluk yok... daha dış için erken sanırım..
bizede calgel yazmıştı ama colpolle aynı firmanın diye almadım ben
bu arada; bende ağustos annesiyim (2. bebeğim :)
Selam hoşgeldin Analı babalı sağlıkla büyürler inşallah
benim bebeğime de öyle dediler pipisi yapışokmış şuanda ilaç tadavisi yapılıyor geçmezse bizede sünnet dedi ama bende çok üzülüyorum kıyamıyorum daha çok küçük ama yinede hayırlısı
bende yarın sabah için çoçuk cerrahından randevu aldım , bakalım o ne diyecek geçmiş olsun sizede
E
EU1
Ziyaretçi
kıyamamak ne demek kızlar yapmayın lütfen kardeşimde yaşadı bu sorunu ve çektiler mi ne bişeyler çok canı yandı yavrumun ya o zaman hatırlıyorumm da.kesinlikle sünneti tercih edin direk kurtuluş ilaçtan iyidir bence kesin çözüm kıymak kıyamamak aşı yaptırmayada kıyamıyoruz ama yaptırıyoruzzz