Ağustos Annelerim Nerdesiniz?

çedene

papatya yüreğim
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2006
1.750
16
egemen tulay neden yoksunuz artık...
merak etmeye basladım.. hergun acıp bakıyorum.. yoksunuz?

Canım çok sıkkın sormayın , başka bi doktora gittik biz nedendir bilmiyorum öyle geldi içimden demir eksikliği , nezle falan var ama takmadım kafaya takıldığım doktor pipisi yapışmış ya açalım yada sünnet edelim dedi biz babamızla gelelim dedim çıktım aynı şeyi aynı doktor ağbimin oğlunada yaptı 6 aylıkken 1 ay sürdü iyileşmesi bu yüzden en mantıklısı sünnet , şimdi bi çoçuk cerrahı bulmam lazım bide ona götürücem bakalım az geçsinde nezlemiz of offf konuyla ilgili bişiler biliyomusunuz

benim kardeşiminde öleydi cnm açtırdılar ama sünnet daha ii diyo annemmmm..erdemin çok canı yanmıştı...

evet sünnet daha kolay iyileşiyormuş , nerden çıktı şimdi bu inşallah doktor yanlış görmüştür

ya bılmıyorum ama işallah yanlış gormustur.. cunku dra inancım kalmadı artık...ben hamışkende bır suru korkuttular.. hıç bı dr aynı seyı demıyordu... off kafa karıstırıyolar a.. işallah guzel haber verırsın...

merak etme cnm bikaç dr daha gez ama fazla da uzatma erken teşhis çok önemli biliyosun ben çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmm bugünnnnnnn

oğlumla bugun agu buuvvv oynuyoruz.. accayıp eglencelı.. agu dıyor ardından buvvvvvvvvvvvvvvv...efe bugun nasıl

bugün daha iyi sanırım aynı sesleri çıkartıyoruz bizde agu bufff agu buvv gibi bişi :)

slm kızlar bugün iim ya dün takıktım biraz bugün iimmm...kızı yıkadık konaklarıda geçtiii ..bizimki hergün agu yapıyo ama artık kahkaları uzatıp kart sesleriiii çıkartmaya başladıııııı...

yok yanlış anladın sen uzun zamandır yapıyolar agu , ama bir kaç gündür agu buff oynuyolar

ben yapmıyo diye demedim cnm ben yağmuru anlattım sadece tabiki aguyu aşacaklar artık bizimki değişik seslere yöneldi artık agu bana enteresan gelmiyo onu demek istedimm

şaka bır yana alpi ben kanguru ile tasıyorum dısarda... boynum tutulmuş..
sırtım agrıyor.. gerçı kedıye yavrusu agır gelmezmış?
ya daha ne kadar acaba ayda 1 kılo almaya devam edecekler.. bılgınız var mı?10kıloya kadar gozum kesıyorda ondan sonrası naneli valla

Diş çıkartmaya başlayınca azalır kilo alımı diye ümit ediyorum bileklerimde inannılmaz bir ağrı var daha fazlasını ne yapıcam bilmiyorum valla

X