oyyy oyy maşallah büyümüş kız zilli.adını doğamı koymaya karar verdiniz.bizde yeni geldik hastaneden benimkide 1800 olmuş zilli.ya doktor bile çok inatçı diyo.bi yüzünü göstermiyo bize.şimdilik bi sıkıntı yok dedi.haftaya raporumu yazıcak.ağustosun 7 si gibi doğum dedi.
biz azra naz koyucaz canım.bizde doğumu konuşmadık ama ben merakımdan doktora sordum işte.epidurali sordum.doğumdan sonra baş ağrısı yaptığını söyledi.sezaryanı sordum.dün doğum yapmış hastanın fır fır gezdiğini söyledi.zaten dediki sen bize biz sana bişey söylemediğimiz sürece biz hastalarımıza normal doğum şeklinde bakarız dedi.ama ben korktuğum için direk normal doğurmak zorunlumu dedim.oda bana o hastanın isteğine bağlı dedi.haftaya raporum yazılcak izine ayrılıyorum.bu aralar bacaklarıma kramplar giriyo gece ağlayarak kalkıyorum.
biz azra naz koyucaz canım.bizde doğumu konuşmadık ama ben merakımdan doktora sordum işte.epidurali sordum.doğumdan sonra baş ağrısı yaptığını söyledi.sezaryanı sordum.dün doğum yapmış hastanın fır fır gezdiğini söyledi.zaten dediki sen bize biz sana bişey söylemediğimiz sürece biz hastalarımıza normal doğum şeklinde bakarız dedi.ama ben korktuğum için direk normal doğurmak zorunlumu dedim.oda bana o hastanın isteğine bağlı dedi.haftaya raporum yazılcak izine ayrılıyorum.bu aralar bacaklarıma kramplar giriyo gece ağlayarak kalkıyorum.
kızlar slm...sonunda ınt baglandı artık görüşürüz.. devamlı yazıları okuyorum ... kramplardan bahsetmişsiniz bende daha olmadı cok şükür... sadece bu aralar midem yanıyoo.. bide artık oglumun hareketleri canımı yakıyo.. kocaman oldu sıpa...eskisi gibi pıt pıt diye vurmuyor... pata küte girişiyor... ya bide devamlı hareketlerini göbegimin altında kasıklarda hissediyorum.. sizdede öylemi???? baskada sıkıntı yok ... 15 inde bizde dr gidecegiz ... bakalım ne diyecek?????
Kızlar selam hepinize ,
herşey yolunda şükürler olsun bugün doktorda idik oğluşum 1860 gr olmuş ve hiçbir sorunumuz yok şükür. Genel olarak bebeklerimiz aynı kilodalar geçmişden okuduğum kadarıyla , Sağlıcakla kucağımıza alıcaz inşallah çok az kaldı. alkisalkisalkis
bacagına kramp gırdıgı an hemen baş ayak parmagını kendıne dogru ger..kendıne dogru kırdıgın an rahatlayacak ve daha az tekrarlayacak...genelde geceleri kramp giriyor.zaten uykumu falan unutuyorum.hemen ayağa kalkıp ovuyorum falan geçiyor.ama sızlaması sürekli devam ediyor.doktor ilaç vericekti arada laf kaynadı adamda yazmayı unuttu bende söylemeyi unuttum.sibelcim hele şükür ya sonunda bağlattın.aynı sorun hepimizde benim kızımda az fingirdek değil.gece bile fıkır dıkır uykumu bozuyo zilli.bide babasının sesini duymasın.kızımmmmmmmm diyo bizimki hemen harekete geçiyor.
slm kızlar .. ya gün saymak nekadar zorrmus..işten cıkmaya hala 21 gun var... artık yoruldugumu hissediyorummm..
canım sen kac kılo aldın????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?