Arkadaşlar bebeklerinizin kiloları hakkında bilgi verirmisiniz. Benim bebiş sanırım hala çok küçük
Öpüyorum hepinizi sevgiler.
50 gramlık şeker yüklememde şekerim çıkmış , çıkmış diyorum çünkü yüklemeyi yaptırdıktan yaklaşık 1 hafta sonra gittim doktora , yarın sabah 100 gramlık yapılıcak 60 dakikada bir kanım alınıcak ve 3 saat sürücek geçende böyle olmuştu umarım sonlra doğru yine bayılmam.
Birde anemi var ciddi boyutta böyle giderse kan takılıcak dedi doktorum , pekmez , pestil , kuru üzüm artırır diye fazla kaçırdım sanırım şekerim tavan yaptı.
Bi denge kurarım umarım. Bebişlerinizi ve sizleri öpüyorum
anemi için dalak ye bebem yaaa..
hayırlısı olur ınsallah.. takma kafana ama..
ben de şimdi şeker yuklmem sonucu kan verırken bırazcık kaorıs bırazcık gercek fenalastım..
sınırda cıktı sekerım.. dr bısey demedı. daha dıkkatlı ol dedi. ben agustosu ortalasın dıye yırtınırken dr dogumu 5ıne kadar cektı..
bebek 28 haftalık görundu.. hayırlısıhepimizin hakında olur insallah..
ha bu arada oğlum pek çirkindi yawss..:dilcikar:
50 gramlık şeker yüklememde şekerim çıkmış , çıkmış diyorum çünkü yüklemeyi yaptırdıktan yaklaşık 1 hafta sonra gittim doktora , yarın sabah 100 gramlık yapılıcak 60 dakikada bir kanım alınıcak ve 3 saat sürücek geçende böyle olmuştu umarım sonlra doğru yine bayılmam.
Birde anemi var ciddi boyutta böyle giderse kan takılıcak dedi doktorum , pekmez , pestil , kuru üzüm artırır diye fazla kaçırdım sanırım şekerim tavan yaptı.
Bi denge kurarım umarım. Bebişlerinizi ve sizleri öpüyorum
Tülay, geçmiş olsun. Umarım bu yüklemede şekerin yüksek çıkmaz. Diyetine mutlaka uy ve yürüyüş yapmayı sakın ihmal etme. Gerçi çalıştığın için zor olacak ama yükselen şekeri düşürmek için yürümek şart.
İyi haberlerini bekliyoruz.
110 glikoz içmeden evvelse kötü ama içtikten sonraysa bişeyciğin yok maşallah.
Yarını kara kara düşünür oldum , çaktırmadan az ve şekersiz yemeye çalışıyorum bilinçaltım ne kadar etkilendiyse artık.
Birde 3 saat lik bekleme süreci gözümde büyüyor , neyse bunu yaptıran ilk ben olmayacağım sanırım.
Çanta hazırladım yelpaze , dergi , kitap , her ihtimale karşı naylon poşet , eşim tatilemi gidiyoruz hayırdır desede çok gerdi beni bu olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?