Agustos anneleri hadi tanışalım

Arkadaşlar bebeklerinizin kiloları hakkında bilgi verirmisiniz. Benim bebiş sanırım hala çok küçük

Öpüyorum hepinizi sevgiler.

Merhaba Tülay,
Benim tatloş geçen hafta 835 grammış. Oysa bir önceki muayenede 810 gram demişti doktor. Neden bu kadar az kilo almış diye sordum. Ultrasondaki ölçümde 100-150 gram oynayabilir dedi doktor. Ben de bir sonraki muayenede ne kadar almış olacak diye çok merak ediyorum.

canım ben geçen hafta cuma gittim.bebişim maşallah 1040 grmdı.bende 2 haftada 2 kilo almışım.şuan tam 10 kilo aldım hamileliğimden buyana.tülay canım gel bize bizde hala var karpuz ama ben kesmeye korkuyorum.valla yine keserim diye ödüm kopuyo.

Dün gece delirdim karpuz diye hiç sorma kaydirigubbakcemile3 sabah kahvaltıya yetişti neyseki karpuzum kaydirigubbakcemile3

Elta canım hani dr. ultrasonda ölçüm yapıyorya kafa çevresi ve omurilik boyu sanırım , kilo onlarla ilgili hesaplanan bir formulle çıkıyor gebelik.org da buldum formulü küçük bir mm bile 150 gram sapma yapıyor , neyseki bebişinin kilosu iyi maşallah.
Ademir seninkininde maşallahı var tosuncuk gelio demekki

Kızlar benim biraz sağlık sorunlarım var biraz toparlanırsam daha sık görüşeceğimize eminim

ıyi geceler.a.s.

sağlık durumunun ne olduğunu bilmiyoruz ama geçmiş olsun canım.umarım tez zamanda daha sık görüşürüz.

önceden burası çok cıvıl cıvıldı.şimdi kimse gelip gitmiyo bile.

50 gramlık şeker yüklememde şekerim çıkmış , çıkmış diyorum çünkü yüklemeyi yaptırdıktan yaklaşık 1 hafta sonra gittim doktora , yarın sabah 100 gramlık yapılıcak 60 dakikada bir kanım alınıcak ve 3 saat sürücek geçende böyle olmuştu umarım sonlra doğru yine bayılmam.
Birde anemi var ciddi boyutta böyle giderse kan takılıcak dedi doktorum , pekmez , pestil , kuru üzüm artırır diye fazla kaçırdım sanırım şekerim tavan yaptı.
Bi denge kurarım umarım. Bebişlerinizi ve sizleri öpüyorum

anemi için dalak ye bebem yaaa..

hayırlısı olur ınsallah.. takma kafana ama..

ben de şimdi şeker yuklmem sonucu kan verırken bırazcık kaorıs bırazcık gercek fenalastım..

sınırda cıktı sekerım.. dr bısey demedı. daha dıkkatlı ol dedi. ben agustosu ortalasın dıye yırtınırken dr dogumu 5ıne kadar cektı..

bebek 28 haftalık görundu.. hayırlısıhepimizin hakında olur insallah..

ha bu arada oğlum pek çirkindi yawss..:dilcikar:

Oyyy yerim ben senin çirkin , tombul oğluşunuuuu

Dalakmı ? Bilmiyorumki acaba sevdiğim bişeymi ? Denemek lazım vallahi , doğumdan sonra bebeğe demir ilacı içirmek ne zor iyi biliyorum o yüzden yicez artık dalak malak
Doğum 5'ine iyi yaa benimki 1 Ağustosu bile beklemeyebilirmiş ama ben temmuz istemiyorum aslında , yinede hayırlısı

Tülay, geçmiş olsun. Umarım bu yüklemede şekerin yüksek çıkmaz. Diyetine mutlaka uy ve yürüyüş yapmayı sakın ihmal etme. Gerçi çalıştığın için zor olacak ama yükselen şekeri düşürmek için yürümek şart.

İyi haberlerini bekliyoruz.

Sağolasın canım ya , biraz dikkatle düzelicek inşallah. :1hug:

Sen ne yaptın diyetisyene gidicektin en son başladınmı ?

Evet, geçen hafta gittim.
Ama yapamıyorum. Mutlaka bozuyorum arada. Canım öyle çok tatlı istiyor ki dayanamayıp bişeyler yiyorum yine.
Bir haftadır kilom sabit şimdilik ama bakalım ne kadar devam edeceğim böyle.
Yediklerimi yazdığım için içtiğim su miktarına dikkat ediyorum ve her gün en az 30 dk yürüyüş yapıyorum. Bunlar aksatmadıklarım.
Haftaya çarşamba doktordan randevu aldım. çarşambaya kadar dayanmak zor geliyor, özledim kızımı merak ediyorum kilo almış mı diye.

Tülay bu arada eğer şeker yüklemen sırasında içeceğin glikoz karışımına limon suyu katmıyorlarsa sen yanında 2 limonun suyunu götür mutlaka. yoksa tadı iğrenç olur. Ben yıllar önce yaptırdığımda limonsuz içmiştim de ıyyyğğğhh.

Sağol canım tavsiyene limon katıyorlarda yinede iğrenç üstelik verdikleri bardak bile midemi kaldırıyor. Benim götürdüğüm bardağıda kabul etmiyorlar. Bebişlerimiz için katlanıcaz onlar sağ olsunlarda.
Çarşambaya hayırlı haberlerini bekliyoruz prensesinin
Ayyyy gelsin artık ağustoss ya sabırsızım

hiç sormayın limon falan kar etmiyor.ben geçen hafta içtim zar zor.hatta bi ara içerken fenalık geçirdim içmesem falan diye söylesemde nafile.en son nefes almadan paldur küldür içtim.şekerimde bişey yok 110 çıktı bilmiyorum değerler nasıl oluyor.şekerli gıdalarıda hayli tükettim.vede tüketmeye devam ediyorum.

110 glikoz içmeden evvelse kötü ama içtikten sonraysa bişeyciğin yok maşallah.
Yarını kara kara düşünür oldum , çaktırmadan az ve şekersiz yemeye çalışıyorum bilinçaltım ne kadar etkilendiyse artık.
Birde 3 saat lik bekleme süreci gözümde büyüyor , neyse bunu yaptıran ilk ben olmayacağım sanırım.
Çanta hazırladım yelpaze , dergi , kitap , her ihtimale karşı naylon poşet , eşim tatilemi gidiyoruz hayırdır desede çok gerdi beni bu olay.

Ben kızımın giysilerinin bir kısmını yıkadım, ütüledim ve sarıp dolaba koydum. Kalanları da yıkayıp hazırlayacağım. Yavaş yavaş hastane çantamı hazırlamaya başlamak istiyorum.
Geçen gün kendim için gecelik ısmarlamıştım kardeşlerime. Önden düğmeli ucuz bişey varsa alın demiştim almışlar.Hiç tarzım olmayan çiçekli birşey ama olsun, hastanede birkaç gecelik değiştirmek gerekecek.
1 paket hasta bezi aldım kendim için. içinde 8 tane var, yetmez herhalde. Onu hastaneye götürüp eve çoklusundan mı alsam?
Bebeğime bez almadım henüz. 1 paket yenidoğan 1 paket te 3-6 kg alayım diyorum. yenidoğan paketinden 15-20 tane hastaneye götürürüm. Altını çok sık değiştirmek gerekiyormuş sanırım ilk zamanlar.

offfffffff canım ya sen öyle yazmışsın ya sanki yarın doğurcakmışım gibi hissettim.içime korkular girmeye başladı.ya ben çok korkuyorum.senin bu rahatlığına hastayım ya

durun yapmayın ben hala daha yenı hamıleyım sanıyorum kendımı.. daha bı mendıl bıle almadım..

kıskandırmayın benii..

ya da bırılerı artık durtsun hadi çedene artık vakıt geldı desın..

sosyetık bacım benımm yelpazenı yirim senin..Şeniz hayırlı haberlerle dön insallah..:Saruboceq:

ben bugun 9da gıttım hastaneye,2de döndum..:1shok: vakıt cabuk gecıyor endıselenme tamam mı?:teselli:

Selam herkese..Ben de başlık atmıştım şeker yüklemesi yüksek çıkanlar diye burdaki yazılanları okumadan önce..Ben de 25 haftalık hamileyim,bugün 50 gr. şeker yükleme sonucum 158 yani yüksek çıktı yarın 100 gr. lık yüklenecek umarım bir sorun çıkmaz çünkü kafam çok takıldı,bebeğim için endişelendim,kendimi düşünmüyorum bile,idrar test sonucuna da da sorun var,idrar kültürü istedi dr,netten araştırdım,antibiyotik tedavisi vs.. yazılarını okuyunca iyice sıkıldım,mümkün olduğunca ilaçsız bir gebelik geçirmek istiyorum çünkü herkes gibi..Bu arada bazı arkadaşlar nasıl da hemen hazırlıklara başlamışlar ben bebeğim için daha hiçbirşey almadım,sadece işte başkalarının getirdiği şeyler hariç...erken diye düşünüyorum ama yazılanları okuyunca imrendim valla::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…