• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

offf ya bende durduramıyorum kendimi habire yemek istiyorum.hele dün gece dondurma için uykudan kalktım.2 hafta önce doktor tartısına göre tam 7 kilo almış gözüküyodum.cumaya benimde muaynem var kesin almışımdır 15 günde 2 3 kilo 10 kiloyu buldum.doğurana kadar tombalakmı olucaz yani.benim prensesimde bu aralar hep itekliyor beni.sanki geziyo bu aralar sırt ağrım fazlalaştı sizinde oluyormu ya?

kimse gelmicek sanırım herkes kaybuldu.ben tek başıma kaldım heralde.hergün yokluyorum.hani nerdesiniz.

Siteye giremiyordum bi kaç günüdr sorun var diye en sonunda yoklamaktan yoruldum ve bugün hiç bakmadım.
Hepiniz için umarım herşey yolundadır.
Sevgiler öpüyorummmmmm

Merhaba arkadaşlar,
Ben de sözde diyete başladım :)
Canım çok çikolata reçel falan istiyor, tutamıyorum kendimi ve yiyorum arada.

kızlarrr merhaba herkes aynı dertten yanıyor bakıyorum kimseler yok diye sanırım aynı anda denk gelmıyor kimse, herkes bi bakıp cıkıyor .tülaycım bi sen varsın şuan sanırım nasılsın

merhaba ben geldim.bugün şeker testi için gittim.herşey yolunda hiçbir sorun çıkmadı çok şükür.bizim kız yine huysuzluk yaptı yüzünü göstermekte inat etti.ama doktor rahatsız ede ede yüzünün net bir fotorafını aldı.ya bi bebek bu kadar net olur.aynı babası bizimki.inanın çok benziyo.4 lü ultrasyon çok süper bişey yaaa.

Test sonucunun iyi çıkmasına sevindim.
Ya bizim doktor odasını değiştirdi, ultrason yine 4 boyutlu ama eskisi kadar net değil kızımın fotoğrafları. Hayalet gibi çıkarıyor, söyleyeceğim bir dahaki muayenede.
Haftaya bana iğne yapılacak, kan uyuşmazlığına karşı. ığne mor receteyle alınıyormuş, rapor çıkartacaklarmış. Nüfus cüzdanımda ve ehliyetimde kan grubum yazmasına rağmen illa ki kan grubu kartı istiyorlar. Kartımı bulamıyorum, ehliyet için verdim geri almadım herhalde.Yine kan verip çıkartmam gerekiyor.

Olsun canım ya.alıŞtık zaten zırt bırt kan verdırmeye.Şımdıden ŞıkayetÇı olmayalım yaklaŞık 3 ay sonra ıyı kan verıcez zaten:)

Olsun canım ya.alıŞtık zaten zırt bırt kan verdİrmeye.Şİmdİden ŞİkayetÇİ olmayalım yaklaŞık 3 ay sonra İyİ kan verİcez zaten:)

Ben zaten kan vermekten şikayetçi değilim de ki tam tersi seviyorum :) iğne olmaktan falan da hiç korkmam. Gitmişken raporu almak yerine işlerim biraz daha uzayacak o kadar. Neyse pazartesi hallederim herhalde.

Kizlar nabersiniz hepinizi opuyorum bebislerinizide iyi geceler allah kolayliklar versin... :)

Ben zaten kan vermekten şikayetçi değilim de ki tam tersi seviyorum :) iğne olmaktan falan da hiç korkmam. Gitmişken raporu almak yerine işlerim biraz daha uzayacak o kadar. Neyse pazartesi hallederim herhalde.

ben nefret ediyorum kan verdirmeye.kollarım morarıyor.damarım şişiyor.hiç sevmiyorum yaa.bide dün zaten karpuz kesiyim derken elimizi kestim.valla kanım fışkırmaktan zar zor durdu.sen iyi seviyosun yaa.o zaman sen doğumdanda korkmazsın şekerim

Geçmiş olsun.
Normalde morarmaması lazım ya.Damara iyi giremezlerse ve ovarsan morarır.Bir de iğne girerken derin bir nefes alırsan acı da hissetmezsin. Ben küçükken de severdim, anne şırıngasını bana versinler sonra derdim :)
Şimdilik doğumdan da korkmuyorum. Bunca insan nasıl doğuruyorsa ben de öyle doğururum diyorum.
Zaman daha hızlı geçse doğuma kadar, çok özlüyorum bebeğimi.

bende istiyorum biran önce ağustosun ilk günlerinide.doğum olayına gelince tırsıyorum.doktorumla bile doğum hakkında konuşmaya cesaret edemiyorum.zamanı gelince konuşurum diyorum.dün eşimin bir arkadaşına bebek görmeye gittik.maşallah çok uslu bebek.darısı bize.sezaryanla doğum yattı.gayet iyiyim falan dedi.insan doğum konusunda bilinçsiz olunca kim ne söylüyorsa ona inanıyor.

selam kızlar kimsecikler yok bakıyorum da hepinizin anneler günü kutlu olsun allah bebişlerimizle nice mutlu sağlıklı anneler günleri görmeyi nasip etsin en taze anne adaylarına kucak dolusu sevgiler

Teşekkürler safir,
Ben de tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. Umarım biz de anne olabiliriz.

iyiakşamlar kızlar ,bugün doktor kontrolümüz vardı ve nihayet bebeğimizin cinsiyetini öğrendik ,kız geliyormuş canlar kızzzzz. hemen sizlerle paylaşmak istedim.ilk bebişim dünyalar yakışıklısı erkekti,bunun farklı oluşu bizi cok mutlu etti.cokta sağlıklıymış cok şükür hepinize bursadan sevgilerrrrrrr

Tebrikler Hale,
Bir erkekten sonra bir kız gerçekten çok hoş olmuş. Ne kadar nazlıymış öyle, demek bu haftaya kadar sakladı cinsiyetini.

herkese merhaba.... iş yerim değişti henüz orada internet yok...:(((( o yüzden giremiyorum... beni unutmayın sakın en kısa zamanda halledecekler sanarım.bu arda gecmişi okudum herkes ıiy ... cok sevindimmm... bizde iyiyiz... oglusumda iyi... yarın test sonuclarımızı alacagızz umarımm her sey yolundadır.... hepinizi öpüyoruzzzz yerimseniben byyyy

Arkadaşlar bebeklerinizin kiloları hakkında bilgi verirmisiniz. Benim bebiş sanırım hala çok küçük

Öpüyorum hepinizi sevgiler.

Back