deryacım iyi yolculuklar sana .... kendine iyi bak... bebişide... arayı cok uzatma .. int hemen halletmeye bakk... kocaman öpüldünnçççççselamlar kızlar geçmişi okudum kaynatmışsınız baya..
bide ben çok mutluyum
çünkü bu akşam 21 30 da yola çıkıyorum bursaya eşime evime gidiyorum
sabahtan beri koşturuyorum daha hazır değilim.
düğün resimlerimizden birini büyüttüm duvar kağıdı gibi oldu 1 duvarı doldurcak nerdeyse. eşim görünce sevinecek.
neyse ben çıktım kızlar uzun bi süre giremem.
hepiniz öptüm çok...hepiniz çok tatlısınız
beni unutmayın haaaaaa
Sibel bizi unutma lütfen sen yokken topiği kim bekliyecek bilmiyorum.
Eşine , evine kavuşman tabiki çok güzl ama bir an evvel netini bağlat olurmu. Kendine ve prensese çok ama çok iyi bak. a.s.
selamlar kızlar geçmişi okudum kaynatmışsınız baya..
bide ben çok mutluyum
çünkü bu akşam 21 30 da yola çıkıyorum bursaya eşime evime gidiyorum
sabahtan beri koşturuyorum daha hazır değilim.
düğün resimlerimizden birini büyüttüm duvar kağıdı gibi oldu 1 duvarı doldurcak nerdeyse. eşim görünce sevinecek.
neyse ben çıktım kızlar uzun bi süre giremem.
hepiniz öptüm çok...hepiniz çok tatlısınız
beni unutmayın haaaaaa
yaaa ben biryere gitmiyorummm ki..... derya gidiyo karıstırdın beni sen...... kaydirigubbakcemile3
İsimleri şötle sıralayım sana ;
Ademir = ECE
Çedene = SEVGİ
Elta = ELİF
Güney1983 = SİBEL
Hale = HALE
Sal-der = DERYA
Tülay74 = TÜLAY
ve sen
Safir = ZEHRA
İsimlerini bildiklerimiz şimdilik bunlar , bu arada bugün benim6. ayım doluyorrrr
ya ben tülaycım dedim ama abla dememden rahatsız olmazsan öyle hitap ediyim saygı açısından canım çünkü aramızda yaş farkı var galiba....
merhaba arkadaşlar,
yarın ki misafirler için hazırlık yaptığımdan pek giremiyorum nete.
Geceleri bacağıma kramp giriyor. Geçen hafta doktor ilaç yazayım demişti çok sık olmuyor, doğal yollarla halledemezsem yazarsınız demiştim ama keşke yazdırsaymışım.
Bugun arayıp ilaç isimlerini sordum ama eczaneler kapalı bugun.
Magnezyum ilacını kendim alacağım, kalsiyum ilacı 50 liranın üstünde o yüzden onu haftaya yazdırıp sigortamdan alacağım.
Sizde ne haberler var?
merhaba
arkadaşlar bişey sorucam; hamileliğiniz süresince hangi aşıları oldunuz ben düzenli olarak kontarole gidiyorum ama dokorum hiç aşıdan bahsetmedi sizler oldunuz
ben de hiç aşı olmadım canım ya.. hiç de birşey demediler...
elifcigim bizde iyiyiz ogluşumda iyikalsiyum ilacını dr mu verdi? ben sadece demir ve vitamin kullanıyorum.... baska birsey vermedi dr :1no2:
haftaya kontrolümüz var..... bakalım ne diyecekkk??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?