ne güzel.örgünün yeride bi başka oluyor ya.bende ördüm 2 tane yelek.annem zaten bir çok örmüş.kaynanamda örüyo bişeyler.benim kızım hepsini giyemeden büyür artık
iyiakşamlar kızlar adım hale 32 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim ve dünyalar tatlısı bir oğlum var 2.bebişimizde yolda ,bakın ben geç evlendim ama 2 yıla 2 çoçuğu sığdırıp arayı kapattım ::::))))) hehehe
soruyu sordum cevabı da vereyim...
21 yaşındayım 9 aylık evliyim. ( en küçüğünüz de benim sanırımlaelaelaelaelae gamyoncuiremsu ) evlilik için acele ettiğimi söylüyo herkes ama acele eden eşimdi kaydirigubbakcemile
soruyu sordum cevabı da vereyim...
21 yaşındayım 9 aylık evliyim. ( en küçüğünüz de benim sanırımlaelaelaelaelae gamyoncuiremsu ) evlilik için acele ettiğimi söylüyo herkes ama acele eden eşimdi kaydirigubbakcemile
İki yıla iki çoçuk sığdırıp açığı kapatan hale ve çedene ye alkışşşşş alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Maşallah sizlere
Oy kuzum yaaaaaa sen miniciksin daha , elime doğup büyüyen yeğenimle yaşıtsın Şeniz
Allah mesut etsin yuvanda.
deryacım bosver sen o diyenleri... ben evlendigimde 18 deydimmm... iyiki evlnmişim, ASIGIMM SEVİYORUM :asigim: allah mutlu mesut etsınn.... gerisinide bosver gitsin...
iyiyiz canım .... hareketlıizzz.. bazen onuı cok özlüyorummm. agust gelsin diye du a ediyorummm.. bazende herdakika onunla olmak her hareketini hissetmenin tadına cıkarmak istiyorummm. hepimizdeki karısık duygular işte... BEN COKKKK MUTLUYUMMMM... Umarım herkes aynıdırrr... safir isim neydi seninnn???? bide sende durumlar nasıll... senin takvim yokkk.. haç haftadasınn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?