Agustos anneleri hadi tanışalım

Korku hepimizde var mutlaka ama , ne çatlamış olmak , ne kilolarım , ne oluşan çillerim , ne sezaryan yerimin acısı inanın hiçbiri umurumda değil.
Şükrediyorum devamlı hamile olduğum için birde sağlıklı ve uzun ömürlü bir evlat diliyorum kendim için , hepimiz için

Sanırım prensesler öyle nazikçe pıt pıt yapıveriyorlar. Bizim prensler pıt mıt değil pat küt vuruyo heralde.

ben anladıııımmm alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3 benimde çok şiddetli oluyo bazen korkuyorum. sağ salim alsak kucağımıza barii. erken davranmasalar.

sezeryan yerlerim acısada demişsin acıyo mu gerçekten yani herzaman mı yoksa arada bir mi ağrıyofisfisfis

sezeryan yerlerim acısada demişsin acıyo mu gerçekten yani herzaman mı yoksa arada bir mi ağrıyofisfisfis

Canım yeni ameliyatlıyken kesi yeri biraz sızlıyo o kadar , elini kesince yanarya hani ince ince ondan farklı değil yani korkma sen :CüvCüv:

Merhaba kızlar,
Dün yoktum. Kardeşimle çarşıya gittik sonra da anneme. Bayağı yürüyüş yaptım.
Bebeğime şampuan,sabun,bebek yağı,losyonu.. bir dolu cici aldım. Eşim Allah yandık bizim kızı da kendin gibi süslü yapacaksın anlaşılan diyor. Gerçi ben hiç süslü değilimdir. Makyaja merakım yoktur, sadece bakım ürünlerini çok severim.
Bugun evde temizlik var. Neyse ki bir yardımcı bulabildim. Umarım aksatmadan gelebilir 15 günde bir.
Ben gece rüyamda bebeğimi kaybetmiştim çok üzüldüm ve korktum. Sabah hareketini duyup rahatladım. Kabus zamanları başlıyor sanırım. ınsan endişe ediyor sürekli aman zamanında sağlıklı gelsin diye.
Ben küçükken zayıftım bayağı. erganlikte kilo alınca bayağı çatlağım olmuştu. Bacaklarımda, popomda falan bayagı çatlağım var. Eskiden ederdim ama artık hiç sorun etmiyorum. Bir karnım eksikti :)
Mustela krem kullanıyorum 2 aydır, henüz çatlamadım ama çatlarsam da çatlayım. Son haftalarda olurmuş genelde.

haftasonu eşime evime gidicem gitseydim de sonra çatlasaydım bari kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin elif

ya siz anlatınca cok hosuma gidiyor... ben daha birsey alamadımm. isten 7 de cıkıyorum, o saatten sonra evime gitmek istiyorumm.. haziran 20 de iş yokkkk .. artık ondan sonra rahat rahat alırım diyorum.. ama cok mu gec kalırım bilmiyorumm.. bide bende rüyamda oglumu kaybediyordummm.. insan cok kötü etkileniyorr...

Sağol canım,
iyiyiz çok şükür.
Senin şeker yüklemesi noldu?
Bu arada hainler 9 askerimizi şehit etmişler çok üzüldüm.

evet canım ya bende duydumm.. daha önceden duydugumdada üzülüyordum tabiki ama insan simdi daha iyi anlıyor... allahım o analara sabır versinn...dayanılır gibi degilll...

Hoşbulduukk.
Sanırım bu kabuslar normalmiş. Okumuştum bir yerde.
Ben çok garanticiyim :) Ne lazımsa yavaş yavaş alayım diyorum.
Ben de geceleri uykusuzluk ta başladı. Gece geç yatamıyorum hemen uykum geliyor. Uyuduktan 2-3 saat sonra tuvalete uyanıyorum. Sonra saatlerce dön dönn... Uyayamıyorum bir türlü. Benim ufaklık ta uyumuyor gezinip duruyor. Allahım ne zaman uyuyor bu bebiş diyorum. Doğunca da uyumazsa böyle işimiz var.

şehit haberlerine bende çok üzülüyorum
eşim de gitmedi daha askere. kısa dönem yapacak ama bu endişe etmemek için sebep değil.
ben ilk zamanlarda gördüm o kötü rüyaları çok etkileniyo insan gerçekten.
birinde öz annem karnıma vuruyodu bebeğim düşsün diye senağlamabağıra bağıra uyandım eşim de korktu.

eşim gittiğinden beri de hep boşandığımızı görüyorum (allah korusun)
hamilelik yaramadı bana iyice saçmalamaya başladımkaydirigubbakcemile3

Oooo rüyamda senaryo yazıyorum ben , hamileliğimin başındanbeeri saçma sapan rüyalar görüp anlattığımdan sanırım artık kimse dinlemiyor bile , eşiminbeni aldattığını görüp sabah kalkıp ona bağırıp küstüğüm bile oluyor kaydirigubbakcemile3
Uykusuzluk ve gece kalkmaları için aslında daha erken , akşamları sıvı tüketmemeye çalışki gece tuvalete kalkmayasın, son aylara doğru gece uyanmalarımız sıklaşıcak ve bizi bebeğe hazırlıycakmış zaten.

ne güzel.örgünün yeride bi başka oluyor ya.bende ördüm 2 tane yelek.annem zaten bir çok örmüş.kaynanamda örüyo bişeyler.benim kızım hepsini giyemeden büyür artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…