ewt ya.sanki orda bi kalp var pıt pıt atıyo gibi sizdede öylemi?
Yok benim anlatmak istediğim kalp atışı gibi değilde bazen şiddetli bir tekme sonucu için boşalıyo gibi oluyo , hani arabayla bazen hava boşluğuna girersinya o hissi karnımın en altında hissediyorum , biraz daha devam etse doğurcakmışım gibi , sanki bebek dayandı çıkmak istiyor gibi CADIARZU anlatabildimmi emin değilim.
benim bacaklarım çatlamışşş :1shok: şimdi gördüüüm
Sanırım prensesler öyle nazikçe pıt pıt yapıveriyorlar. Bizim prensler pıt mıt değil pat küt vuruyo heralde.
sezeryan yerlerim acısada demişsin acıyo mu gerçekten yani herzaman mı yoksa arada bir mi ağrıyofisfisfis
deryacım sen kac kılo aldında catladınki... bende daha birsey yok hemde 13 kılo aldımm mirmirmirmir
Elif hoşgeldin dün yoktun merak ettik seni herşey yolunda dimi?
ya siz anlatınca cok hosuma gidiyor... ben daha birsey alamadımm. isten 7 de cıkıyorum, o saatten sonra evime gitmek istiyorumm.. haziran 20 de iş yokkkk .. artık ondan sonra rahat rahat alırım diyorum.. ama cok mu gec kalırım bilmiyorumm.. bide bende rüyamda oglumu kaybediyordummm.. insan cok kötü etkileniyorr...Merhaba kızlar,
Dün yoktum. Kardeşimle çarşıya gittik sonra da anneme. Bayağı yürüyüş yaptım.
Bebeğime şampuan,sabun,bebek yağı,losyonu.. bir dolu cici aldım. Eşim Allah yandık bizim kızı da kendin gibi süslü yapacaksın anlaşılan diyor. Gerçi ben hiç süslü değilimdir. Makyaja merakım yoktur, sadece bakım ürünlerini çok severim.
Bugun evde temizlik var. Neyse ki bir yardımcı bulabildim. Umarım aksatmadan gelebilir 15 günde bir.
Ben gece rüyamda bebeğimi kaybetmiştimçok üzüldüm ve korktum. Sabah hareketini duyup rahatladım. Kabus zamanları başlıyor sanırım. İnsan endişe ediyor sürekli aman zamanında sağlıklı gelsin diye.
Ben küçükken zayıftım bayağı. erganlikte kilo alınca bayağı çatlağım olmuştu. Bacaklarımda, popomda falan bayagı çatlağım var. Eskiden ederdim ama artık hiç sorun etmiyorum. Bir karnım eksikti :)
Mustela krem kullanıyorum 2 aydır, henüz çatlamadım ama çatlarsam da çatlayım. Son haftalarda olurmuş genelde.
Sağol canım,
iyiyiz çok şükür.
Senin şeker yüklemesi noldu?
Bu arada hainler 9 askerimizi şehit etmişlerçok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?