ELiF,ZESEZE,MAVİŞ hazırlıklarınıza bayıldım...ne de güzel yapmışsınız bebişleinizin odasını....
EliF en sevdigim renktir lila rengi güzel döşemişsiniz koltugu bi haika
maVİş perdelerin şıkır şıkır rengi duruşu bi harika...
ZESEzE duvar süsün degiişiik geldi bana güzel duruyor. karanlık biraz resim ucunda sallanan şey ne anlayamadım ama çok hoş duruyor... ya inanın insan seyrine doyamıyor...
saglıkla güle güle büyütün bebişleinizi güzel odalarında mışıl mışıl uyusunlarda büyüsünler...
ben ayrı oda yapmadım kızıma evim 2oda 1 salon,sadece beşik aldım yatak odama ...seneye taşınırsam inşallah o zaman dşerim bende..sizin hazırlıklarınız ilham olur bana resimleini kaydediyorum..
mavişim benimmmm güzeller güzeli anne adayı ve bitanecik prensi yerim ben onun yatak odasını oyyyyyyyyyyyyyyyy rabbim iyi günlerde büyümesini nasip etsin ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
maviscim odaniz cooook cicii olmus ya, ellerinize emeginize saglik. cok zevkli dösenmis. oglusun güzel güzel uyuyup da büyüsün o güzel yataginda... allah nazarlardan saklasin..
ZEZESE, ELİF, VE MAVİŞCİĞİM , bebişleinizin odaları çok güzel olmuş, özenerek hazırlanmış, ancak bu kadar olur, Allah güzel güzel içinde uyumalarını ve büyümelerini nasip etsin