Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

unvere ve zeseze mınıklerın odaları ne guzel omus .allah saglıkla odalarında olmalaeına yardım etsın ınşl.
ellerınıze saglıkkkk

canlarım odalarınız çok güzel olmuş.bebeklerinizi saglıkla büyütün inş.a.s.

zeseze ve elifcigim odalarınız çok güsel allahım güle güle kullanmayı nasip eder inş.
elif o emzirme sandalyendi dimi süpermiş valla:)

:CüvCüv:unvere canım gerçekten çok hoşmuş oda takımın özelliklede dolabına bayıldım istanbuldanmı aldın sölesende yerini bizde baksak haniolmasmıı:çok üzgünüm:

kızlar hepinize çok teşşekkür ederim bugün forumda bi sorun var galiba teşşekkür butnunu kullanamıyorum .. tatlım benim evet ist. dan aldık modoko mobilyacılar çarşısından aldık oda alacaklara tavsiye ederim bebe mobilyasında çeşit çok ama fiyatlar biraz tuzlu....

sehercim canım teşekkürler evet emzirme koltugum inş bol bol sütüm olurda o koltuktan hiç kalkmam okadar rahatki insanın uyuyası gelio.. eve her gelen bi oturuyo ona bi dahada kalkmak istemio . hele eşimm zamanında televizyon koltugu aldırtmadım ona şimdi benim koltugu sahiplendi işten gelince ben koltuga uzanırım sende pufunda çocugu emzirirsin dio.....

elifciigm desene eşin koltugunu bulmuş :)))) almasanda gerçekten rahat bi koltuga bensio özlelikle döşemesi çok güsel renk olarak... inş. bende size gelirim yakınız nasıl olsa:) bende bakarım bi rahatlıgına:))) 3 çocukla :))))))))

arkadaşlar hepinizin odaları çok güzel olmuş güle güle büyüsünler bebişler odalarında inşllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…