Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

Kızlar merhabalar
sonun da ben de bugün vakıt ayarlayıp cımcıme kızım ıcın aldıklarımdan bazılarını cektım
umarım eklemeyı becerebılmısımdır
14072008001lq2.th.jpg

14072008002gz5.th.jpg

Diloşcuğum çok tatlılar , Allahım güle güle giymeyi nasip eder inşallahhh , imageshackten koyduğun resimleri sadece açabildim, hızşı resimden olanlar açılmadı maalesef canım

diloşum çok şirin bebişinin kıyafetleriii hizli resimdekileri bend e açamadım yalnız... allahım güle güle giiydirmeyi naasip etsin canım..

diloşum çok şirin aldıkların sağlıkla kullansın miniğin,ama sadece ikinci koyduklarını açabildim cnm

Yaa kızlar benim bebiş kısmetse agustosun ilk günlerinde doğucak..Ben uzun kollu sadece iki tane tulum aldım gerisi hep kısa kollu yada kolsuz alttan çıtçıtlı badilerden.bebek bu badilerle üşümez dimi?BU RESİMLERİ NASIL KOYUYORSUNUZ BANADA ÖĞRETİN BENDE KIZIMA ALDIĞIM EŞYALARI VE ODASINI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM

Yaa kızlar benim bebiş kısmetse agustosun ilk günlerinde doğucak..Ben uzun kollu sadece iki tane tulum aldım gerisi hep kısa kollu yada kolsuz alttan çıtçıtlı badilerden.bebek bu badilerle üşümez dimi?BU RESİMLERİ NASIL KOYUYORSUNUZ BANADA ÖĞRETİN BENDE KIZIMA ALDIĞIM EŞYALARI VE ODASINI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM

sezincim hosgeldin oncelikle....
bende bunu merak ediyorum acikcasi yani bebege nasil kiyafet alsam yanima usurmu acaba
evet bu benim ucuncu cocugum tecrubeliyim ama ilk iki oglusum ocak ayinda dunyaya geldi ve ben simdi bu bebegimi nasil giydirsem evde ayarlarim muhakkak ama hastanede bes gun kalicam nasil kiyafet asam yanima lutfen bi yardim arkadaslar yaa

sezincim resim eklemek icin http://www.kadinlarkulubu.com/foruma-resim-nasil-eklenir-t37360/index.html buraya bi bak istersen umarim yardimci olmusumdur canimyerimseniben

sezincim hosgeldin oncelikle....
bende bunu merak ediyorum acikcasi yani bebege nasil kiyafet alsam yanima usurmu acaba
evet bu benim ucuncu cocugum tecrubeliyim ama ilk iki oglusum ocak ayinda dunyaya geldi ve ben simdi bu bebegimi nasil giydirsem evde ayarlarim muhakkak ama hastanede bes gun kalicam nasil kiyafet asam yanima lutfen bi yardim arkadaslar yaa

sezincim resim eklemek icin http://www.kadinlarkulubu.com/foruma-resim-nasil-eklenir-t37360/index.html buraya bi bak istersen umarim yardimci olmusumdur canimyerimseniben

Hoşbulduk canım...hastanede neden 5 gün kalıyorsun ben pek anlamadım..CADIARZU

Hoşbulduk canım...hastanede neden 5 gün kalıyorsun ben pek anlamadım..CADIARZU

Burada mecburen en az bes gun hastanede kaliyosun canim bebekle beraber
bebekle anne ayni odada kaliyo normalde bebgin odasi annenin odasinin icinde camekanla ayrilmis icinde bebek banyosu var anneninde kendine ayri banyosu wc var hersey guzel ama cok bunaltici oluyor tabii gunler gecmek bilmiyor hele gelen gideniniz yoksa(esim ve cocuklarim haric) berbat bisey insan hemen evine gitmek istiyor:çok üzgünüm:
ama en guzel yani yemekler hem cok guzel oluyo hemde ben pisirip hazirlamadigim icin bana guzel geliyor jeyyar tabii hastanede kaydim var menu domuzsuz....

Burada mecburen en az bes gun hastanede kaliyosun canim bebekle beraber
bebekle anne ayni odada kaliyo normalde bebgin odasi annenin odasinin icinde camekanla ayrilmis icinde bebek banyosu var anneninde kendine ayri banyosu wc var hersey guzel ama cok bunaltici oluyor tabii gunler gecmek bilmiyor hele gelen gideniniz yoksa(esim ve cocuklarim haric) berbat bisey insan hemen evine gitmek istiyor:çok üzgünüm:
ama en guzel yani yemekler hem cok guzel oluyo hemde ben pisirip hazirlamadigim icin bana guzel geliyor jeyyar tabii hastanede kaydim var menu domuzsuz....

Anladım canımm..ewet 5 gün durmak çok sıkıcı olurr.allahtan türkiyede en fazla 2 gün kalınıyor hastanede biz şanslıyız bu konuda

kızlar bende epeydir bişey eklemiyorum... bunlarda benim kızımın

BU KIZIMIN PATİĞİ...BABAMIZ ALDI...BAYRAMDA GİYDİRCEKMİŞİZ :)))
889.jpg

BUNLARDA BENİM ÖRDÜKLERİM... BU KIRMIZILI ÖRNEĞİ KEZBANCIMDAN ALMIŞTIM... ÇOK GÜZEL DİMİ...
911.jpg

BUDA KIZIMIN KAPŞONLU HIRKASI...
917.jpg

BUNUN DÜĞMESİ YOK HENÜZ...BUDA YELEĞİMİZ...
919.jpg

BUDA BAŞKA Bİ YELEĞİMİZ
921.jpg

X