Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

canım ben aldıklarının resmini göremiyorum neden acaba diger arkadaşlar gördügüne göre problem bende sanırım denizci tulumunuda merak ettim yerimseniben bebişin iyi günlerde giysin canımm.

arkadaşım inan benim de kafam karıştı çünkü ben görebiliyorum.anlşamadım ben bu işi. hizliresiim.com adresinden yüklüyorum.

Öncelikle bebişimin nevresim takımı için teşekkürlerimi sunuyorum arkadaşlarıma tek tek SEHERCİĞİM, NAZOCAN , MAVİŞİM , NİHANCIĞIM teşekkür ederim

KÜBRACIĞIM , canım, ÇOK eksikti ya beslenmiş hani tüylerin hahaha, benimde bir göbeğimde yoktu oradada badem yağı sayesinde bitiverdi

NAZOCAN , teşekkür ederim, canım uyku setinimi kastediyorsun, hani Karyolasını çepeçevreleyen uyku setimi , yoksa sadece nevresim takımımı,
Ben karyolasını çepeçevreleen takımını, tek tek parçalar halinde attım makinaya, hepsini bir kısa programda yıkadım, sıkma düğmesini kapadım, suyu banyoda aktıktan sonra, içerde çamaşırlıkta kuruttum, toza falan maruz kalmasın diye dışarda kurutma istersen, omobaby ile yıkadım. Yani yorgannı herşeyini ayrı yıka, hepsini makinaya doldurursan , sıkma düğmesini kapatsanda kırışır çamaşırların ,o yüzden makinan birkaç sefer çalışacak artık.

CYILDIZ, canım ben senin resimleri yine açamıyorum yaaaaaaaaaaa : (

başka bir siteden yapabiliyorsam onun adresini yazabilir misin canım?acaba resimlerin link adreslerini mi yanlış yapıştırdım.gerçi ben görebiliyorum ama.olmazsa başka bi yerden de göndermeye çalışırım.ama nasıl yapacagımı yazman gerek.teşekkür ederim şimdiden

1326.jpg

1336.jpg

maşallahh hepsi çok güzel, sana ve bebişine güle güle kullanmayı nasip etsin allahım

dilekcim güle güle kullanın cnmcım,güsel günlerde

cyıldızcım resimlerini adresinden de ekleyebilirsin daha kolay olur

Bebeğimin herşeyi artık hazır.bebek odası dün geldi temizledikten sonra eşyalarınıda yerleştirdimmm. okadar güzel olduki odadan çıkasım gelmiyor:nazar: resim koymayı bilmiyorum yoksa bebeğimin odasını eşyalarının resimleri çekip size fikir olsun diye koyardım buraya.allaha hepimize sağ sağlim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin..ŞAFAK 23:sm_cool:

allah allah ben denedim açabiliyorum.başka bi siteden mi yüklesem acaba?
eğer başka bi siteden yükleniyorsa adresini yazabilir misiniz?

açabildim resimleri hepsi birbirinden güzel sağlıkla kullanırsınız inşallah bazen açılmayabiliyo sayfadan dolayı neyse açıldıda baktım çok tatlı hepsi canımmm....

bende açabildim hepsi çok çok güzel bebişler güle güle iyi günlerde giysinler canım.

Yıldız aa bak şimdi açıldı resimler, demekki arad bir olmuyormuş, maşallahhh çok tatlı , hepsi birbirinden güzel allah Güle güle sağlıkla giymeyi nasip etsinn, oyy benimde en büyük favorim denizci tulumuuuu

canım çok teşekkür ederi.allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın:nazar:

elvin,asliii,bebeğimveben hepinize çok teşekkür ediyorum.allah hepimizin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

X