Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

nihancıgım canım çok cici elvinin kıyafetlerii... ayrıca dalini deterjanınıda almışın ohh güle güle kullanın canım ..allahım saglıklı bir şekilde güle güle kullanmayı nasip etsin canım..

bunları da dün anneannem yolladı
04072008214em4.th.jpg

oyuncağımız
04072008216ms3.th.jpg

bornozumuz

ayyyyy ben onun bornozunu yiyeyimmmmmmmmmmmmm yaananiknanikoyuncağıda çok tatlıymışşş:teytey:..iyi günlerde oynasın elvin bebekkk:emir_bebek:

arkadaşlar epeyidir sayfada bi sorun vardı açılmıyodu aldıklarınız çok güzel bende bu zaman içinde aldıklarımın fotoğrafını çekip gönderecem.....

Selam arkadaşlar,
bende meleğime aldıklarımı paylaşmaya karar verdim. Sizlerin güzelliklerinizi görünce dayanamadım. Bakalım olcak mı ilk denemem.
http://www.hizliresim.com/2008/7/2/856.jpg

[/QUOTE]

ELAGÖZLÜMMM maşallahhh meleğinin odası çok tatlı kuzucuklara bayıldım ne kadarda uyumlu olmuş uyku setiyle mobilyası, maşallahhhh :nazar: tatlı ve huzurlu uykular uyusun yatacığındaaaaaaa

ELAGÖZLÜM , canım bebeişinin battaniye, alt açmma ve elbiseleri çoook güzell bayıldımmm,, maşallah güle güle kulanın bebişinle

DİLEKCİĞİM canım senin bebişininde çok tatlı eşyaları, teyzeside çokkkk zevkliymiş vallahiii,, ne varsa teyzelerde var. güle güle kullansın bebişin

mahalle bakkalımızın eşi dün elvin'e hediye yollamış :)
04072008218lg9.th.jpg

bu bornozumuz
04072008219fe9.th.jpg

2 tane havlu kilodumuz
04072008220vu8.th.jpg

bu da el örgüsü battaniyemiz

oyyyyy yerm ben onlarııı, maşallahhhh çok tatlılar, Bakkal amca ya bizide görün yaaa, yaa bizim bakkalllın eşide bişey yollamıyor bize, ne şanslısın sen yahuuuuu :nazar:güle güle kullansın elvinimizzzz,

Bu arada ben bulamadım bu dalin deterjanını, dışarıda satılmıyormu acaba?

dark elf çpk tşk ederim. Birde şu zaman biraz daha çabuk geçsede bir an önce alsak bebişlerimizi kucağımıza. Beşikinin içinde uyurken seyretmek istiyorum Bebişimi

dark elf çpk tşk ederim. Birde şu zaman biraz daha çabuk geçsede bir an önce alsak bebişlerimizi kucağımıza. Beşikinin içinde uyurken seyretmek istiyorum Bebişimi

canım benim, yaaa inşallahhh, hayırlısıyla o gün de gelecek, ama şu son ayın tadını çıkarmaya bakalım, galiba güzel kadar sıkıntılı anlarmızda olacakmış. ama olsun, yeterki onlar iyi olsunlarrrr
bu arada takviminin almanca olduğu dikkatimi çekti, ??? varmı almancılık ? :sm_cool:

canım benim, yaaa inşallahhh, hayırlısıyla o gün de gelecek, ama şu son ayın tadını çıkarmaya bakalım, galiba güzel kadar sıkıntılı anlarmızda olacakmış. ama olsun, yeterki onlar iyi olsunlarrrr
bu arada takviminin almanca olduğu dikkatimi çekti, ??? varmı almancılık ? :sm_cool:

Hayırlısı...
aramızda bir gün var. (şimdilik yerimseniben)
Kıpırdamaları daha bi belirgin olmaya başladı inan kıpırdadıpında öyle onu seyrediyorum. komiğime gidiyor :roflol: evet almanca ana dilim desem yeridir. Almanya doğumluyum Orda okudum. 2006 da evlendim buraya yerleşmeye karar verdim. Herkes ithal damat getiriyordu. Değişiklik yapayım ben ithal!!!??? gelin olayım dedim. 2 sene olcak işte. Memleket nire dersen?! Vola bende bilmirem bacum. kafamçokkarıştı

Hayırlısı...
aramızda bir gün var. (şimdilik yerimseniben)
Kıpırdamaları daha bi belirgin olmaya başladı inan kıpırdadıpında öyle onu seyrediyorum. komiğime gidiyor :roflol: evet almanca ana dilim desem yeridir. Almanya doğumluyum Orda okudum. 2006 da evlendim buraya yerleşmeye karar verdim. Herkes ithal damat getiriyordu. Değişiklik yapayım ben ithal!!!??? gelin olayım dedim. 2 sene olcak işte. Memleket nire dersen?! Vola bende bilmirem bacum. kafamçokkarıştı

HAhahaha, evet aramızda 1 gün var, bakalım hangimiz daha öne doğuracak :) :içelim:
benimkide çok komik kıpırdanıyor,:sm_cool: genelde sağa doğru bir üçgen halinde kendini kasıyor, o zmn çok gülüyoruz eşimle hayırlısıyla sağlıkla gelsinler dünyaya.
:1hug:ithal gelin :) umarım uyum sağlamışsındır, tebrik ederim, ben 89 yılında ailemle kesin dönüş yaptım, o zaman yaşım tutsaydı sanırım gelmezdim , memleket konya değilmi?

HAhahaha, evet aramızda 1 gün var, bakalım hangimiz daha öne doğuracak :) :içelim:
benimkide çok komik kıpırdanıyor,:sm_cool: genelde sağa doğru bir üçgen halinde kendini kasıyor, o zmn çok gülüyoruz eşimle hayırlısıyla sağlıkla gelsinler dünyaya.
:1hug:ithal gelin :) umarım uyum sağlamışsındır, tebrik ederim, ben 89 yılında ailemle kesin dönüş yaptım, o zaman yaşım tutsaydı sanırım gelmezdim , memleket konya değilmi?

evet canım konya. Kendime bi zaman tanıdım 2 - 3 sene sıkcam dişimi yani burda kalmam için. Olmadı yine dönerim diye dşnyrm. Alman Vatandaşı olduğumdan bi sorun olmaz. Ama burda yaşamak istiyorum, almanyanında gidşatı iyi değil. Siz nerde kalmıştınız almanyada. Bide memleket nersi???

evet canım konya. Kendime bi zaman tanıdım 2 - 3 sene sıkcam dişimi yani burda kalmam için. Olmadı yine dönerim diye dşnyrm. Alman Vatandaşı olduğumdan bi sorun olmaz. Ama burda yaşamak istiyorum, almanyanında gidşatı iyi değil. Siz nerde kalmıştınız almanyada. Bide memleket nersi???

canım, bir taraftanda haklısın, ben iş gereği tekrar defalarca gittim, şu anki şartlara göre bende yaşayamazdım orada.tatlicadiarzu benim meleket Samsun, Stuttgart - Heidenheim doğumluyum , sen neresindensin

Bielefeld Hannovere yakın. Nasip işte kimi burdan gider kimi ordan gelir. Herkes için hayılı olan neyse o olsun...
Ne dicem; doğum zamanımız hemen hemen aynı olduğunundan sorayım. Wc ye gittiğin zaman (idrar) ağrı gibi bişey oluyomu sende. BUgün iki kere aynı şey oldu bende. İki keresindede sancılanır gibi yada kasılma gibi acı hissettim??? fisfisfis CADIARZU

Bielefeld Hannovere yakın. Nasip işte kimi burdan gider kimi ordan gelir. Herkes için hayılı olan neyse o olsun...
Ne dicem; doğum zamanımız hemen hemen aynı olduğunundan sorayım. Wc ye gittiğin zaman (idrar) ağrı gibi bişey oluyomu sende. BUgün iki kere aynı şey oldu bende. İki keresindede sancılanır gibi yada kasılma gibi acı hissettim??? fisfisfis CADIARZU

canım bende hiç öyle bir şey olmadı, özellikle idrarını yaparkenmi oluyor? belki bebişin tam mesanenin olduğu yere baskı uyguluyordur. bir doktoruna sor bakaym inşallah önemli bişey değildir.

X