Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

bencede kezbancımm.kesinlikle katılıyorum sana çok iyi geliyoo.yalnız benim resimler niye bu kadar büyük çıkıyo.valla bu yüzden resim koymak gelmiyo içimden:KK43:(

dsc01017jz1.jpg

mavişim bunlarda çok güzel güle güle kullansın bebeciğin.ıslak mendillinidemi aldın maaşallah hızlısınnaniknanik

arzucum cicileriniz çok güzel güle güle kullanın inşallah.çok beğendimm

:eek:

mavişş sizde güle güle kullanın bebişinlee:emir_bebek:

Merhaba kizlar,

Bayadir yazilarinizi okuyorum, ve aldiklariniza bayildim hepsi birbirinden guzel. Mavis masallah hepsini almissin ayni benim gibi, odasi bile nerdeyse hazir :sm_cool:
Birde resim icin nasil yapiyorsunuz bi anlatirsaniz cok sevinirim :)

Optum hepinizi a.s.:emir_bebek:

hoşgeldin arkadaşım ben 5. sayfada anlatmıştım ordan bakıp yapabilirsin. bekliyoruz cicilerinin resinlerini

mavişim bunlarda çok güzel güle güle kullansın bebeciğin.ıslak mendillinidemi aldın maaşallah hızlısınnaniknanik

nuraycım ben de koyucam cicileri hangi birini koysam :))) h.sonu fırsatım olmadı.yarın kontrolden gelince çeker resimlerini koyarım cnm

kezbancım emziğin yanındaki ne tatlım,onu anlayamadım kafamçokkarıştı

mavişşş senin bebiş çok şanslı walla şimdiden çok eksiği tamam maşallahh :nazar: :nazar: ... iyi, güzel, mutlu, sağlıklı ve huzurlu günlerde kullansın bebişşş :)))

kızlar hepinizin aldıkları çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
Kezbancım pembe çantayı nerden ve nekadara aldın canım, dün nike baktım ben bulamadım öyle bi çanta,yada diğer bütün nike mağzalarınımı gezmek lazım ???:uhm:

arzucum ne guzel seyler hazırlamışsın cok guzel şeyler almışsın..ellerıne saglık gule gule gıysın bebısın ınsallaahhh

Kızlar ben de geldimm dün baktım aldıklarınıza şöyleee bii bayıldımmm bende resim eklemek istiyorum ama sayfayı açamıyorum yaaaa:1shok: Bi el atsanız neden görüntülenmiyor resim yükleme sayfası

mavişşşşcim ve arzucum ne güzel şeyler almışsınız öyle yaaa... bayıldım hepsine... bebişleriniz güzel günlerde giysin aldıklarınızı... daha benim pek bişeyim yok yaaa... sizden görükçe imreniyorum valla :)))

nuraycım ben de koyucam cicileri hangi birini koysam :))) h.sonu fırsatım olmadı.yarın kontrolden gelince çeker resimlerini koyarım cnm

kezbancım emziğin yanındaki ne tatlım,onu anlayamadım kafamçokkarıştı

burun aspiratörü bebişin burnunu temizlemek için bende almak istiyorum ama 2 tane alıcaam ya renkleri farklı olmalı oda sadece wee de var iyimidir ki?

burun aspiratörü bebişin burnunu temizlemek için bende almak istiyorum ama 2 tane alıcaam ya renkleri farklı olmalı oda sadece wee de var iyimidir ki?
ayy bende alıcam o dediğinizden... neler duyuyorum yaaa.. burun aspiratörü hehe... kezbancım bu arada seninde çantana bayıldım yaa... bende istiyorum ona benzer bişey. tam istediğim gibi kocaman bebeğinin herseyini rahatlıkla koyabilirsin... güle güle kullan canım....

Kızlar ben de geldimm dün baktım aldıklarınıza şöyleee bii bayıldımmm bende resim eklemek istiyorum ama sayfayı açamıyorum yaaaa:1shok: Bi el atsanız neden görüntülenmiyor resim yükleme sayfası

--------------------------------------------------------------------------------

Resim Ekleme

Bilgisayarinizda kayitli olan bir resmi eklemek icin;

Once www.imageshack.us adresine gidilir.

Son olarak OK tusuna basilir ve islem tamamlanir..

baharcıım nerden yapıyosun yüklemeyi? 5. sayfada yazmıştım www resim yükleden yap açılıyor ben denedim şimdi

X