- 20 Aralık 2007
- 822
- 0
- 40
- Konu Sahibi kalachakra
bencede kezbancımm.kesinlikle katılıyorum sana çok iyi geliyoo.yalnız benim resimler niye bu kadar büyük çıkıyo.valla bu yüzden resim koymak gelmiyo içimden(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede kezbancımm.kesinlikle katılıyorum sana çok iyi geliyoo.yalnız benim resimler niye bu kadar büyük çıkıyo.valla bu yüzden resim koymak gelmiyo içimden(
Merhaba kizlar,
Bayadir yazilarinizi okuyorum, ve aldiklariniza bayildim hepsi birbirinden guzel. Mavis masallah hepsini almissin ayni benim gibi, odasi bile nerdeyse hazir :sm_cool:
Birde resim icin nasil yapiyorsunuz bi anlatirsaniz cok sevinirim :)
Optum hepinizi a.s.
mavişim bunlarda çok güzel güle güle kullansın bebeciğin.ıslak mendillinidemi aldın maaşallah hızlısınnaniknanik
nuraycım ben de koyucam cicileri hangi birini koysam :))) h.sonu fırsatım olmadı.yarın kontrolden gelince çeker resimlerini koyarım cnm
kezbancım emziğin yanındaki ne tatlım,onu anlayamadım kafamçokkarıştı
ayy bende alıcam o dediğinizden... neler duyuyorum yaaa.. burun aspiratörü hehe... kezbancım bu arada seninde çantana bayıldım yaa... bende istiyorum ona benzer bişey. tam istediğim gibi kocaman bebeğinin herseyini rahatlıkla koyabilirsin... güle güle kullan canım....burun aspiratörü bebişin burnunu temizlemek için bende almak istiyorum ama 2 tane alıcaam ya renkleri farklı olmalı oda sadece wee de var iyimidir ki?
bu da başaka bi battaniyemiz:)
Kızlar ben de geldimm dün baktım aldıklarınıza şöyleee bii bayıldımmm bende resim eklemek istiyorum ama sayfayı açamıyorum yaaaa:1shok: Bi el atsanız neden görüntülenmiyor resim yükleme sayfası
Kızlar ben de geldimm dün baktım aldıklarınıza şöyleee bii bayıldımmm bende resim eklemek istiyorum ama sayfayı açamıyorum yaaaa:1shok: Bi el atsanız neden görüntülenmiyor resim yükleme sayfası
maviş bu battaniye de çok güzel benim kendi battaniyemle aynı ama bebek için olanını görmedim. nerden aldın arkadaşım