Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

ya arkadaşlar resimler nasıl küçülücek benimkiler büyük çıkıyoo.bilen varsa küçültebilir mi?acabaa:) bu arada cetvellerimiz niye yokk bizim:KK43:

dsc01010wn2.jpg

buda anneannemizin aldığı battaniyee:)

bu da cok guzel mıs yaa
bız daha almadık batanıyee.. guzel ve saglıklı gunlerde kullanın ınş.

diloşum yelek çok güzel olmuş üst kısmı lastik diimi? papalarınız önlüğünüz de çok güzel iyi günlerde kullansın kızın.

mavişim battaniyemiz de çok güzelmiş iyi günlerde sağlıkla kullansın bebeğin. :emir_bebek: anneannesi aldı demek.nerde bizim anneannemiz hemen arıyorum annemi.yerimseniben

maviş birde resimleri benim verdiğim adresten atsana küçültmeyi bilmem ama ordan yaparsan küçük çıkar canımcıım

benim annemde birsürü bişiler almışş.:eek:ben battaniye almicam hiç annem 2 -3tane almış:emir_bebek:

örgüde yapmıyorum:emir_bebek:

benim annemde birsürü bişiler almışş.:eek:ben battaniye almicam hiç annem 2 -3tane almış:emir_bebek:

örgüde yapmıyorum:emir_bebek:

oooooooh ne iyi vallahi
ben yattığım yerden yavaş yavaş ördüm canım sıkılıyor diye. ama bu forum beni tembelleştirdi. ayrıamıyorumki sizlerden bağımlılık yaptı.

oooooooh ne iyi vallahi
ben yattığım yerden yavaş yavaş ördüm canım sıkılıyor diye. ama bu forum beni tembelleştirdi. ayrıamıyorumki sizlerden bağımlılık yaptı.

canım maşallah sen çok güzel şeyler yapmışınjeyyar

aynen bendede bağımlılık yaptı buraya girmeden yapamıyorummm:emir_bebek:

sengözlerimebaksanab

nuray'cım mavişim aldıklarınıza bayıldım. nuraycım o çorapların başka desenindenn ben de aldım minacık,ısırası geliyo insanın dimi? :) mavişim arabasıyla iyi gezmeler size yeğenimle şimdiden :))

kezbancım çanta çok şık.bebişlerimizin malzemeleri rahat taşınır mı içinde. hani normal onlara uygun çantalarda biberon koruyucusu falan da var ya ben tam karar vereemedim napıyım? senin aldıklarını da çok beğendim.

benim de anneannem yani cadımızın büyükannesi almış hastane çıkışını,yarın kıyafetlerimizin resimlerini falan çekip koyarım buraya şeker anneler

bu arada diloşum ördüğüne bayıldım cnm.annem de son birkaç şey ördü onları da eklerim yarın. ellerine sağlık tatlım :))

Allah hepsini nazarlardan saklasın evlatlarımızın,maşallah hepsine!!!!

begennecekmisiniz bakalım kızlar ya yeni aldıklarımı hemen yıkıyorum, ama henüz ütülemedim bazılarnı kusura bakmayın öptüm

arzucuum sen resmen çeyiz düzmüşsün. çok güzel hepsi güle güle giydir bebişine:emir_bebek:. örgü sueterlerin de güzel olmuş. ellerine sağlık.

arzucum hepsi birbirinden şeker aldıklarının ördüklerinin. iyi günlerde,sağlıkla giysin yeğenim cnm benim :))

hadi nihancığım sende ekle aldıklarını sabırsızlıkla bekliyorummm cnmm :emir_bebek:... insanın aldıkça alası geliyooo walla sırnaşık şey

dsc01015ey6.jpg

bebeğim için aldığım buhar makinası.ama şu an kendimde kullanıyorum.bazen burnum tıkanıyoo:KK43:nefes almam kolaylaşıyoo:))

çok iyi yapmışsın arkadaşım bence zorunlu ihtiyaç bende kışın aldım.phılıps in yanında oda sıcaklığı ve nem seviyesi termometresi vardı. çok işime yaradı tıkanıklık yaşıyordum çözümledi çok şükür. tüm anne adayları alsın bence.:emir_bebek:

X