Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

havvacığım buda bizim çıngıraklı patiklerimizz netten almıştık :teytey: sırnaşık şey

dsc01006vb0.jpg

bu da oğlumun pusetine takıcağımız çıngıraklı oyuncağıı:))

yaa arkadaşlar çok süper seyler almışsınız bebişlerinize....heleki mavişciğimin hastane çıkışı setine bayıldım... ben daha büyük set almadım bebeğime... şimdilik 5 parçalık hastane çıkışı aldım.
wrosecum bebişinin halısı, çorabı ve çıngıraklı patiklerin de harika...
Allahım hepimizin bebeğine güzel günlerde giymeyi nasip etsin a.s.

Kızlar merhabalarrrr,,,
umarım herkesler gayet ıyıdır.
bu başlığı açmak çok guzel olmus eee ne de olsa artık yavas yavas hazırlıklar olmalı degılmı ?
ben de odada henuz boya ve tadılat yaptıramadıgım ıcın alışverısıne baslamadım.ama gelen ufak-tefek hedıyelerımız var sımdılık... bugun becerebılırsem onların resımlerını koyacagım ..

havvacığım buda bizim çıngıraklı patiklerimizz netten almıştık :teytey: sırnaşık şey

nuraycııım bu patiklerde çok şeker. arkadaşımın bebeğinin var inanılmaz dikkatini çekiyor çok kullanışlı cidden. ben de aldım ama daha gelmedi gelsin gösteririm sizee.

bunlarda benim bebeklerimin eşyalarını koyup gezmeye gideceğim çantalar(gezmeyi öyle özlemişimki)

ben de bebek bakım çantası almayı düşünmüyorum güzel spor büyük çanta almak daha kullanışlı olur heralde

valla bu konuyu ben açmayı düşünüyodumm kıslarr arkadaşımıza tşk ediyorummŞeniz

bebişlere aldıklarınız çok tatlı inş hayırlısıyla dğsunlarda giysinler.

bende eklicem:KK66::1closedeyes:

pek bişey almadım ama başlicam artık almayaa:dance:

:nazar:nazar değmesinnnnnnnnnn

X