Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

Selam Ağustos Annişleri Bende Temmuz Annesiyim Aldiklarinizi Baştan Sona Baktim Hepsi çok Güzel Ve çok şeker.allah Giydikleri Kullandiklari Günleride Nasip Eder Inşallahhh

slm arkadaşlar ben bu kulübe yeni üye oldum bana her konuda yardımcı olursanız sevinirim.ben agustos ayında dogum yapıcam kızım olucak ama biraz yaşım küçük ama olsun anne olucagıma çok seviniyorum

slm arkadaşlar ben kulübe yeni üye oldum bana her konuda yardımcı olursanız sevinirim.ben agustos ayında dogum yapıcam kızım olucak biraz yaşım küçük ama olsun anne olucagıma çok seviniyorum

slm arkadaşlar ben bu kulübe yeni üye oldum bana her konuda yardımcı olursanız sevinirim.ben agustos ayında dogum yapıcam kızım olucak ama biraz yaşım küçük ama olsun anne olucagıma çok seviniyorum

canım hoşgeldin aramıza ağustos ayında doğum yapacaklar bölümündede paylaşım yapıyoruz senide bekliyoruz cnmm a.s.

slm arkadaşlar ben kulübe yeni üye oldum bana her konuda yardımcı olursanız sevinirim.ben agustos ayında dogum yapıcam kızım olucak biraz yaşım küçük ama olsun anne olucagıma çok seviniyorum

aramıza hoşgeldin canımyerimsenibenben ve burdaki arkadaşlar elimizden geldiğince her konuda yardımcı oluruz bu arada bebişinde hayırlı olsun allah tamamına erdirsin(hepimizinkini)dopğumlarımız inşallah kolay olur

tsk ederim febicim canım ins hepimizinkini iyi saglıklı gunlerden kullanmak nasip etsin sırnaşık şey

bizimkisi doğuştan fanatik olacak
EN BÜYÜK GALATASARAYYYY :hooray:

ahahahah :)) çok şeker nuraycım sizinki cimbomlu,bizimki bjk!!! ben de kızıma hamile olduğumu öğrendiğim gün kartal yuvasından bir çorap ve bir tulum aldım :) hediye paketi yaptırdım.çorabı anneme tulumu eşime verdim hediye aldım diye akşam. dediler çok şeker kime aldın :))) benim gözler dolunca ve kimseye almadım diyince anladılar :)))

hoşgeldin cnm aramıza, bebişin hayırlı olsun

ben de karar veremiyorum iki hafta içinde bebeğimin herşeyi bitmeli arkadaşıma dru chichoo önermiş ben de hafta sonu baktım çantası hiç güzel değil fiyatı da 44.95 ytl
sebamed de çok güzel temizleme jelini ve vücud losyonunu kullandım çok memnun kaldım

canımcıım sen kaça aldın. gerçi gezerek araştırmak daha güzel belki bulunur uygun fiyata ama nette yoktu başka hepsi 70 ytl üzeri eee herşeyden iki tane alınca uygun fiyat arıyorsun tabii

kezbancım dönencelerin çok şeker nereden aldığınıda yazarsan çok ii olur

ben niveanın setinide çok beyendim çantasıda kullanışlı ben herhalde nivea alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…