- 26 Şubat 2008
- 344
- 1
-
- Konu Sahibi kalachakra
canımcıım mama önlüğün çok şekermiş ama bu takıma bittim ben ben de alıcaam oğluma babasıda kızına beşiktaşlı alır evde maç yaparız artık..... sizide bekleriz maça.
slm arkadaşlar ben bu kulübe yeni üye oldum bana her konuda yardımcı olursanız sevinirim.ben agustos ayında dogum yapıcam kızım olucak ama biraz yaşım küçük ama olsun anne olucagıma çok seviniyorum
slm arkadaşlar ben kulübe yeni üye oldum bana her konuda yardımcı olursanız sevinirim.ben agustos ayında dogum yapıcam kızım olucak biraz yaşım küçük ama olsun anne olucagıma çok seviniyorum
slm arkadaşlar ben kulübe yeni üye oldum bana her konuda yardımcı olursanız sevinirim.ben agustos ayında dogum yapıcam kızım olucak biraz yaşım küçük ama olsun anne olucagıma çok seviniyorum
bakım ürünleri aldınızmı hangi marka merak ediyorum
oyy oyyy yesinlerrrr
aaayyy bayıldım walla aldıklarına cnm arkadaşım benim Şeniz Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepinize de ... bu arada bir temmuz annesi olarak tüm ağustos annelerine hayırlı doğumlar dilerim a.s.
ben de karar veremiyorum iki hafta içinde bebeğimin herşeyi bitmeli arkadaşıma dru chichoo önermiş ben de hafta sonu baktım çantası hiç güzel değil fiyatı da 44.95 ytlmesliminacım şu an chicconun bebek bakım ürünlerinde çantasıyla beraber indirim varr.bende sebamed yada chiccodan alıcam ama ikisi arasında karar veremiyorummfisfisfisfisfisfisönerisi olan var mı arkadaşlaryerimsenibenfisfisfis
canımcıım sen kaça aldın. gerçi gezerek araştırmak daha güzel belki bulunur uygun fiyata ama nette yoktu başka hepsi 70 ytl üzeri eee herşeyden iki tane alınca uygun fiyat arıyorsun tabii
ben de karar veremiyorum iki hafta içinde bebeğimin herşeyi bitmeli arkadaşıma dru chichoo önermiş ben de hafta sonu baktım çantası hiç güzel değil fiyatı da 44.95 ytl
sebamed de çok güzel temizleme jelini ve vücud losyonunu kullandım çok memnun kaldım