Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

maviş aldıkların çok şeker cnmcım :)

nil battaniyye bayıldım,yesinler süslü hastane çıkışını da :))

havvacım senin ki kokoş olacak sanırım , benim kız gibi :)) kardeşim laf edip duruyo yeğenimi kokoş yapma kendin gibi diye :)))

ben de bugün koyucam hazırlıkları resimlerini çekip :))

hmm anladım cnm,gereklimi ki? onsuz temizleyemeyiz mi bebişlerin burnunu? wee iyi bi marka diye duydum ben bu arada cnm

tabiki temizlenir elvinciim ama o direk içine çekiyor pislikleri öbür türlü bebekte rahatsız oluyo

ben cicilerimizi kiraz bebe den aldım fiyatlarını yazarım sana cidden çok ucuz

hepinizinki çok güzeller ne güzelde yakışır bebişlerinize....güle güle kullanın, sağlıklı günlerde inşşşş

nilciim hastane çıkışı ve battaniyene bayıldım çok ğüzel nerden aldıııııııııııın? bende istiyorum..

kalachakra patiklerinizi yerim sizin hele o ikinci çok hoşuma gitti süslü annenin süslü kızı iyi günlerde kullansın inşallah

vrose cuum çıngırağınız da pek güzelmişşş

maviş maaşallah her gün bişeyler ekliyosun maaşallah sanada ,güle güle kullansın bebişin

[IMG=http://img501.imageshack.us/img501/4885/resim168hu4.th.jpg] buda son olarak battanıyesı sımdılık bukadar

aaayyy bayıldım walla aldıklarına cnm arkadaşım benim Şeniz Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepinize de ... bu arada bir temmuz annesi olarak tüm ağustos annelerine hayırlı doğumlar dilerim a.s.

sağol canım Allah hepimize kolaylık versinna.s.

teşekkürler temmuz annesi a.s.
ayy inşş herkeze hayırlı doğumlar olurrr

Akadaşlar ne güzel şeyler almışsınız bebişlere süper hepsi yaa maşşallah güle güle sağlıkla kullanın inş ben daha hiç bişey almadım acilen almam lazım kendimi kötü hissettim inş bizde alacağız yavaş yavaş inş.Sizinkiler hayırlı olsun arkadaşlar çoook beğendim...

bizimkisi doğuştan fanatik olacak
EN BÜYÜK GALATASARAYYYY :hooray:

canımcıım mama önlüğün çok şekermiş ama bu takıma bittim ben ben de alıcaam oğluma babasıda kızına beşiktaşlı alır evde maç yaparız artık..... sizide bekleriz maça.

çok güzel aldıklarınız....
ya ben de eklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı çok iyi bilmiyorum

ayy düşünsene bebişler bir yandan bağırırmış biz bir yanda :roflol: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…