Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

1013.jpg

Tulum cok güzel bayıldım valla güle güle kullan güzel müutlu sağlıklı günlerde canım

ayy kızlar sabah sabah çektim bunları valla. hepsini çekemedim. makinanın sarjı bitti :)) geri bikaçtane daha var ekliyeceğim... geri kalanınıda ilerleyen günlerde eklerim hehe

kalachakra merhaba iyi olduğuna sevindim seni çok merak etmiştim anlaşılan haberler güzeldi allah gönlüne göre versin artık huzurla bebeğini kucağına alırsın inşallah her şey gönlünce olsun canım

kalachra çoooooook şeker ya kızlara neler var ama haksızlıkkkkkkkkkkkk:KK43:((((
ayrıca ilk resmi görünce ödüm koptu tüm ekranı kapladı valla:)

arkadaşlar meraba sizi kısa bir zamandır takip ediyorum ama hiç yazmadım. Bende 24+5 günlük hamişim. Sizin aldıklarınıza bakıyorum çok özeniyorum deli gibi alışverişyapasım geliyor. allah nasip ederse benim de oğlum olacak ama daha kıyafetlerini almaya başlamadık cumartesileri de çalıştığım için pek fırsatım olmuyordu bu haftadan sonra almaya başlarım artık. Benim oğlumun şimdilik kayınvalidemin, görümcemin ve ananemizin ördüğü yelek ve patikleri var teyzemizde araba koltuğu aldı.Bende almaya başladıkça resimlerini sizlerle paylaşırım.

X