Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

kıss kezban kıskandım seni burada görünce :)))
temmus annesi saymistik bis seni :)))
bu arada ikizlerin olacak ya ben heyecanlandim ne guzel bebislerini hic ayirmamissin ikisine de birer tane ay yerim ben onları beeeeeeeeee
cok guzelmis hepsi coook gusellll

canımsın yaaaa vallahi haziran olmayım da temmuz olayım sanki hep temmuz başında doğacaklar gibi geliyor bana kısmet ben sizinle bir çantamı da hazırlıyorum bakalım ne olacak şimdilik 24+1 iz.

canımmm bunlar çok güzeller özellikle ayakkabıları çok beğendim.pembiş pembiş güle güle giysin bebiş

selam kizlar, bebislerinize aldiginiz cicilerin hepsiii cok güzel, allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin,allah hepinizi ve bebeklerinizi 'lardan korusun insallah.
bende minnoslarima yani kezban in bebeklerine birer birsey aldim, sizlerle paylasmak isterim.

ilk defa deniyorum resim gözükecekmi bilmiyorum.

canımsın neriiii çok ciciler teşekkür ederim arkadaşıma.s.

burun aspiratörü bebişin burnunu temizlemek için bende almak istiyorum ama 2 tane alıcaam ya renkleri farklı olmalı oda sadece wee de var iyimidir ki?

hmm anladım cnm,gereklimi ki? onsuz temizleyemeyiz mi bebişlerin burnunu? wee iyi bi marka diye duydum ben bu arada cnm

bahar maviş kezban aldıklarınız çok güselllll,arzucum seninkinin de ayakkabılarına bayıldım.
baharcım seninkinin de ayakkabıları çok şeker,bence değiştirme,biraz büüyünce giysin.ben de mesela twıgyden aldım 6 aylık için olanından.ileriyi de biraz düşünelim,hemencik büyüyecek veletler ne de olsa :)))
bu arada kezbancım aldıklarını hangi siteden aldın tatlım?
neriii kezbanın bebişlerine aldıkların çok şeker tatlım,onları giyip senin kucağında oturacaklar ohhh ne güsel :)))

arzucuğum ayakabılarına bayıldım güzel günlerde giysin bebişin cnm..
nerii cnmm çok tatlılar takımların kezbancığım şimdiden hayırlı olsun cnmm mutlu günlerde kullanın cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…