- 10 Aralık 2017
- 363
- 245
- 34
Bu akşama kadar olmazsam yarın yapıcam. Adet olacak gibiyim bakalımSen naptın test yaptın mı
Kısa süreli ağrılar kist midir bilemedimKızlar günaydın,
İğneden sonraki 12. gün. Size bir soru. 3-4 gündür sadece akşamları ya da geceleri regl olacakmış gibi ağrım oluyor. Sizce üşüttüm mü ya da kiste mi döndü böyle bir durum yaşayan var mı? Kasık ağrısı değil ama karnımın alt kısmı işte adet sancısı gibi oluyor ve sadece akşam. Yorumlarınızı bekliyorum.
İyi bakalımBu akşama kadar olmazsam yarın yapıcam. Adet olacak gibiyim bakalım
Kandanda baktırın bence regl olmazsanızBende test yaptım negatif , 14 gün oldu. Ama regl olacak tüm belirtileri taşıyorum her an olabilirim
Aynen olmazsam kan da baktırırım bakayım bugün yarınKandanda baktırın bence regl olmazsanız
Ben çatlama ağrısı olabileceğini düşünüyorum 36 saatten sonra ağrı başlamış gibi çünkü.Kızlar selamm
Pazar sabah 9da çatlatma iğnesi oldum. Pazar ve dün bir sorun yoktu. Dün akşam yumurtalıklarda dolgunluk şişkinlik hissettim. Bugün daha çok hareket ettikce yürüdükce kasıklarımda çok ağrı rahatsız bir his var. Çatlamamış kist olmuş olabilirmi
İlk vurulunca bende öyleydim yavaş yavaş yürüyordum . Aleykümselam. Umarım çatlamıştır belkide çatlama belirtisidirKızlar selamm
Pazar sabah 9da çatlatma iğnesi oldum. Pazar ve dün bir sorun yoktu. Dün akşam yumurtalıklarda dolgunluk şişkinlik hissettim. Bugün daha çok hareket ettikce yürüdükce kasıklarımda çok ağrı rahatsız bir his var. Çatlamamış kist olmuş olabilirmi
Çatlama ağrısına BenziyoKızlar selamm
Evet o zaman başladı 48 50 saat gecti hala var. Bu kadar uzun sürermi kiBen çatlama ağrısı olabileceğini düşünüyorum 36 saatten sonra ağrı başlamış gibi çünkü.
İnşallah. Geç olması düşündürdü beni amaİlk vurulunca bende öyleydim yavaş yavaş yürüyordum . Aleykümselam. Umarım çatlamıştır belkide çatlama belirtisidir
İnşallah öyledir ama baya gec. Gerci yumurta küçüklü biraz belki ondan gec çatlattıÇatlama ağrısına Benziyo
İnşallah öyledir ama baya gec. Gerci yumurta küçüklü biraz belki ondan gec çatlattı
O zamann çatlıyordurİnşallah. Geç olması düşündürdü beni ama
Cuma günü 15 mmde iğneyi verdi cumartesi öğlen yap dedi. Bende ilk defa tedavi olmuyorum 4 yıldır bu işin içindeyim. Yumurta küçük geldi bana pazar yaptım iğneyi. İnşallah kötü bir şey yapmamışımdırO zamann çatlıyordur
Aaa bende tıp merkezinde düşünüyordum 24nde . Gitmeden arasım mı acaba. İğne vurulurkende reçete istemişlerdiYa ben 26 sına doktordan randevu aldım regl olursam kontrol için olmazsam da gebelik için vs diye ama öncesinde bi kan veririm dedim. Siz nerde veriyorsunuz. Tıp merkeziyle görüştüm bana doktor kağıdı olmadan gebelik tahlili yapmıyoruz dedisağlık ocağında yaptırsam cuma günü versem pazartesiye anca çıkar sonuç
Bizimde bir gün sonra öğleden sonraya kalıyorYa ben 26 sına doktordan randevu aldım regl olursam kontrol için olmazsam da gebelik için vs diye ama öncesinde bi kan veririm dedim. Siz nerde veriyorsunuz. Tıp merkeziyle görüştüm bana doktor kağıdı olmadan gebelik tahlili yapmıyoruz dedisağlık ocağında yaptırsam cuma günü versem pazartesiye anca çıkar sonuç