- 1 Şubat 2014
- 415
- 455
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.581
Canım tabi senin kararın nasıl içine siniyorsa öyle yap elbette inşallah bu ay olur hiç beklemezsinKızlar bu ay son ben de aşı olcm artık 3 ay ara vericem bu ay oldu oldu olmazsa aşımı olur kenara çekilirim doktorum kesinlikle biontech olursan korun dedi bebeğin beyin ve kalp gelişimini engelliyomuş 3 ay koruncam 3 ay sonra sahalara dönerim umarım hiçbiriniz buralarda olmazsınız anneler grubun da yakalarım herkesi
cnm gecen ay duphaston kullandım ondan önceki ay doğum kontrol hapı kullandım kist için , adetim aslında 7 gün dolu dolu sürer ama kist olandan beri 3 gün az az 2 ay az adet gördüm. şimdi bu ay dolu dolu oluyorum yine anlamadım
Ayyy senin ağızına sağlık be canım rahatlattın beni Allah gönlüne göre versin inş tez zamandaBende duphaston kullandım klomen aldım benimde 4.55 di 8 oldu sonra o sırada prolaktinim çıktı bu sefer adetim az oldu birde ilaç kullandım prolaktin için adetim az olurdu şimdi kanamam çok iyi oldu prolaktin kaynaklı yumrtlama olmadı bu ay lh testlerim de sıkıntı oldu fsh kanda 10 çıktı çünkü doktorm yumurtlman sağlıksız olacak demişti. Aşılama o sebeble yapılmadı. Doğum kontrol hapı yumurtanı engellediği için değerin öyle yüksek çıkar sen bilirsin ama en iyisi arslan pençesi kullan bu ay gelsin kendine. Bence çok abartılı bir değerin yok bu sürekli öyle çıkmış olsa neyse arada böyle oynuyorsa bunun hormonsal kaynaklı olması normal özellikle doğum kontrol hapı kullanıyor olman yapmıştır. Her ay değişir bu fsh birdahakine kaç olacak onu takip et canım. Doktorlar 12 üstünü anormal görüyor.Benim doktorm normal dedi 10 olunca bile yaşına göre de çok normal oynaması ilk defa öyle çıkıyorsa takılma canım benim.
Canım hayırlısı olsun için nasıl rahat edecekse öyle yap ama o yorumu çok anlayamadım. Zaten etkisi bilinmediği için aşı olma konusunda net bir şey söyleyemiyorlar senin doktor direkt beyim ve kalp gelişimini etkiliyor nasıl dedi ki. Bildiğim kadarıyla tıbbi bir yayın yok bunun ile alakalı. Ben araştırdım ve aşı oldum ama bu benim aldığım bir karar tabiki bilinmez bir durum var ortada. İçin nasıl rahar edecekse öyle yap belki de bu ay hamile kalırsınKızlar bu ay son ben de aşı olcm artık 3 ay ara vericem bu ay oldu oldu olmazsa aşımı olur kenara çekilirim doktorum kesinlikle biontech olursan korun dedi bebeğin beyin ve kalp gelişimini engelliyomuş 3 ay koruncam 3 ay sonra sahalara dönerim umarım hiçbiriniz buralarda olmazsınız anneler grubun da yakalarım herkesi
Biraz önce yukarda yazdım canım benim bugün çatlama oldu yarından sonra da aşım varMerhaba kızlar, bugün ovulasyon testinde yumurtlamam görünüyor. Ama aşı olmaya gidiyorum şu anbütün ay bekledim, tam aşı olacak günü buldu ne yapmalıyım, ilişkiye gireyim mi bugün sizce?
Ayyy senin ağızına sağlık be canım rahatlattın beni Allah gönlüne göre versin inş tez zamanda
Amin canım inşallah gönlüne versin senin deBiraz önce yukarda yazdım canım benim bugün çatlama oldu yarından sonra da aşım varben bugünü değerlendirdim nasip olur olmaz bilemem inşallah sağlıkla konuşalım bebeklerimize Sen de iç sesini dinle nasıl içine siniyorsa öyle yap
Nasıl yapılıyor bat ne demek bende yapabilir miyimbaşlığın uğuruna inanıyor
yaş 36.
düşükten sonra ilk kez deneyeceğim,
bat tarihini bilmiyorum kürtajdan sonra 1 kez henüz adet oldum, 1 ağustos sanırım :) beni de ekleyin. M mavili_yeshll
herkese hayırlı olsunnnnnn.hepimiz alırız inşallah güzel haberler.
Bu nasıl yapılıyor bende yapabilir miyim bat ne dememKızlar eve geçince hepinizi listeye eklcm canlarım
soyle ki sperm vucutta 3 gun canli kalabiliyormus, yumurta da 1 gun kadar.. o yuzden ovulasyon testinde peak gordugun zaman iliskiye baslayabilirsin.. bazi kisiler peak ve catlama boyunca her gun iliski oneriyor ama bircok doktor da 2 gunde bir iliski oneriyor spermlerin buyuyup hareketlilik kazanmasi icinAmin canım inşallah gönlüne versin senin deİlk kez deniyorum bu testleri, ben çift çizgi olup mu ilişkiye girmeliyim yoksa çatlayınca mı acaba? Çatladığını nasıl anlayacağım?
bat beklenen adet tarihi, sat son adet tarihiNasıl yapılıyor bat ne demek bende yapabilir miyim
Cnm beklenen adet tarihini yaşını ve deneme süreni yazarsan eklerim listeyeBu nasıl yapılıyor bende yapabilir miyim bat ne demem
teşekkür ederim. bende ecoprin kullanıyordum sanırım aynı tür ilaç. hayaırlısı ile sağlıklı bir bebiş naip etsin rabbim bizeD Doktoraliguru sen pıhtılaşma için haber bekliyordun benden dimi? Coraspine devam et dedi. Gebelik olunca iğneee başlayacağız dedi. Yazmıştım ama gözden kaçırırsın belki diye etiketliyim dedim
ay bende sizin gibiydim ilgili bu bat sat ne anlamam epey sürmüştü:)))) son adet tarihi beklenen adet tarihi imiş.Nasıl yapılıyor bat ne demek bende yapabilir miyim
soyle ki sperm vucutta 3 gun canli kalabiliyormus, yumurta da 1 gun kadar.. o yuzden ovulasyon testinde peak gordugun zaman iliskiye baslayabilirsin.. bazi kisiler peak ve catlama boyunca her gun iliski oneriyor ama bircok doktor da 2 gunde bir iliski oneriyor spermlerin buyuyup hareketlilik kazanmasi icinbenim her gun denedigim ay da oldu ama artik sadece 2 gunde bir iliskiyle devam ediyorum benim peak 2 gun suruyor 3.gun de hep catlama, o yuzden 1.peak gunu ve catlamaya iliski denk gelmis oldu.
catlamasi da peak olan testin ne zaman rengi tekrar acilmaya baslamissa catlamis demektir. benim reglim duzenli cok sukur, hic ovulasyon testi yapmadan 2 gunde bir iliskiyle devam etsem de olurdu ama nasilsa evde cok var diye takip ettim bu ay, sana foto ekleyecegim simdi gormen icin
cnm ben bi kaç doktora daha sordum da hepsi biontech canlı hücre o yüzden olma dedi bi tane bile ol diyen olmadı desem yeridir bu ay oldu oldu olmazsa hem ara vermiş dinlenmiş olurum bi süre kafam dağılırCanım hayırlısı olsun için nasıl rahat edecekse öyle yap ama o yorumu çok anlayamadım. Zaten etkisi bilinmediği için aşı olma konusunda net bir şey söyleyemiyorlar senin doktor direkt beyim ve kalp gelişimini etkiliyor nasıl dedi ki. Bildiğim kadarıyla tıbbi bir yayın yok bunun ile alakalı. Ben araştırdım ve aşı oldum ama bu benim aldığım bir karar tabiki bilinmez bir durum var ortada. İçin nasıl rahar edecekse öyle yap belki de bu ay hamile kalırsın
orası öylede zaten çok uzun zaman olmadı riske de atmak istemyrm kuzum bu sefer tutar da düşerse felan hep acaba mı derimCanım tabi senin kararın nasıl içine siniyorsa öyle yap elbette inşallah bu ay olur hiç beklemezsininsan bu süreçte en çok doktorlara güvenmek istiyor başka kime güvenecek zaten ama ben her doktorun da etraflıca bilip araştırarak söylediğini sanmıyorum.. birkaç tane araştırma var 10000 kadar kişiyle yapılmış hamile olduğunu aşıdan sonra öğrenen ya da hamileyken aşı olan kadınlar için ve bir yan etki tespit edilmedi henüz.. kaldı ki kalp ve beyin gelişimini etkiliyor demek için çok fazla örneğin olması lazım ki aşı bundan sorumlu tutulsun.. ama henüz o kadar zaman da geçmedi bilmiyorum takip ettiğim bi jinekolog geçen gün “doğum yaparken ölen binlerce kadın var, doğum ölüme sebep oluyor diyebilir miyiz” demişti