Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay ne önerdi nbizede söyle
Sabah aç karnına 2 kaşık yoğurt üzerine 1 tatlı kaşığı keten tohumu yiyip, ardından bir bardak ılık su içiyorum. 15-20 dk sonra kahvaltı...

Ama keten tohumu çok kullanılınca bağırsak problemleri yapıyormuş, oyüzden dikkatli kullanılmasında fayda var.

Pembeydi bu bildiğin. Hiç adet kanamama benzemiyo. Ve kesildi çok stres oldum
Bekle canm dediğim gibi kötü düşünme adet gününe kadar Bekle o vakte hastalanirsin hastalanmazsan test yaparsın
Ama yerleşme kanaması kesik kesik devam edebilir diyorlar sen yine de dikkat et stres falan yapma o cok etkiliyor canm uzan bol bol dinlen imkanın varsa

Bebeğim batım dündü zaten geciktim dün olmam lazımdı yani normalde pek gecikmem ondan stres oldum ama yerleşme olması için dd çok geç bi zaman değil mi ilişkiden bi hafta sonra diyolardı benim iki hafta geçti ilişkiden yumurtlamadan. Sıkıntı da o yarın tatile çıkacaktık ondan panik oldum nası öğrencem nası beklicem nası test vericem takip edicem diyee öff

Benim bi arkadaşım pembe yaşamıştı yerleşme kanamasını adet zamanıydı. İnşwllah gebeliktedir Ben ilk gebeliğimde kahverengi olarak yaşadım bata 3 4 gün varken
Yaa inşallah öyledir ve sağlıklıdır. Adet geçip olunca bi arada kaldım, kesilmişti ama az önce baktım suyla karışık pembe su gibi geliyo hiç anlamadım

Kızlar selam, bu ay ovulasyon başladım. Geçen ay 32 günde regl olmuştum ama. 4 aylık kaybım sonrası 2. Regl imdi. O nedenle yumurtlama günü değişebilir diye düşünerek erken başladım. Bugün pik gibi geldi bana ama siz ne dersiniz?

Eklentiler​

• IMG_20210820_194226.jpg
    130,4 KB · Görüntüleme: 1

Hassas gebelik testinde çıkar canım bebis varsa bence
Dedim ya benim 6.haftada lekelenme oldu yerlesme dediler

herkese merhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?

Eklentiler

• D6C3F690-F20D-4878-9ED0-EDA036116261.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 102
Hassas gebelik testinde çıkar canım bebis varsa bence
Dedim ya benim 6.haftada lekelenme oldu yerlesme dediler
Yarın yapayım test o zaman ama kafamı karıstıran su eger bu yerlesmeyse yani bugün yeni yerlesiyosa kanda veya erken testte nasıl çıkcak ki senin ilk idrar testinde mi çıkmıştı ne zaman öğrenmiştin yazmış mıydın kafa gitti benim

Ben geç öğrendim canm takvime göre 27 temmuzda yumurtlamaya göre 2 ağustos olacaktı ben 5 ağustosta kaset testten öğrendim

Ben geç öğrendim canm takvime göre 27 temmuzda yumurtlamaya göre 2 ağustos olacaktı ben 5 ağustosta kaset testten öğrendim
Ben de en son çarşamba yani bata 1 kala kaset yaptım çıkmadı ümidi kesip bırakmıştım yarın sabah yapsam çıkar mı kasette bilmiyorum elimde kaset var sabah ilk iş deneyeyim o zaman

merhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?

Eklentiler

• 20F68612-DD5E-484C-9E8C-BF102B81994E.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 105
Canİm beni De ekler misin bat 30 Ağustos deneme süresi 8 ay yaş 23

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…